VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vidoviti Milan
staro
  (#41 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 18:20
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Vidoviti Milan - 06.02.2008, 18:22

Ja ne mogu da verujem, pa on se još uvek pojavljuje na TV-u Tražila sam kanale, jer su ovi iz SBB-a nešto čačkali pa sve poremetili, kad naleteh na Dugu i na vidovitog Milana i dalje lupeta, i ima svoje bisere

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 13:02
Odgovor: Vidoviti Milan - 06.02.2008, 18:36

U mom gradu je jedno vreme redovno gostovao na lokalnoj televiziji. On i onaj gay mladić što sedi kao da je progutao motku i saosećajno ćaska sa sredovečnim mučenicama koje su do te mere flipnule pa se primaju na te budalaštine.
A dotični Milan se toliko nalivao vodom, čiju količinu prosečan smrtnik popije za nedelju dana. Ne, ne verujem da je pušio ganju
Vidoviti Milan - sve vidi, sve zna, svi ga vole, svi ga traže

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#43 (permalink))
Danka
strawberry blonde
Danka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamant

Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 17:18
Godine: 24
Odgovor: Vidoviti Milan - 06.02.2008, 21:47

Gledalac:" Hoce li mi se cerka udati ?"
VM:" Hoce, za 2god 3 meseca 4 dana i 28 minuta, za Paju , prevoznika iz Cacka."

Gledalac:" Hocu li dobiti novac?"
VM:" Za dva dana izadjite iz kuce, levo od kontejnera bice crna kesa, u njoj je vas novac, 2.134 $ i nesto sitno!"

VM: "Sad cu dokazati da sam vidovit...Ko nazove, pogodicu mu tacan datum rodjenja."
Gledalac:"Dobro vece"
VM: "Vi ste rodjeni 12.02.1977....Jel' tako?"
Sledi ocigledan zvuk prekidanja veze i tu,tu,tu
VM odgovara "kaze lepo covek jeste, sve pogadjam".

Omnia vincit Amor

staro
  (#44 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 18:13
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Vidoviti Milan - 03.03.2008, 05:39

danas ko je slucajno, dok je vrteo kanale oko ponoci, naisao na Dugu i video njegovu emisiju.. ja sam se prvo uplasila, pa nisam mogla sebi da dodjem od smeha.. covek je celu emisiju proveo u nekom kostimu, sa sve maskom urnebes

zena: "Rekli ste mi da zovem ponovo zbog terapije.."
Milan: "Aha, vi ste ona sto ima podrum?"
zena: "Jesam"
Milan: "E ovako, uzmite dve kifle, ruzmarin, jogurt i to odnesite u podrum i zalivajte 4 dana vodom za biljke i petog dana sidjite u podrum i glasno reci te DJUBRE NECES MI UZETI KUCU 4 puta, ako ne deluje, molim vas nazovite ponovo"

Milan: "Alo, izvol'te, sexy Milan na usluzi"
zena: "Kad cete prestati da lazete ljude u svojom emisiji?"
cuje se prekid veze i tu tu tu..
Milan: "E dragi gledaoci, ovo je bila jedna sa linije za pametne"

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#45 (permalink))
TEODORA
Početnik
TEODORA će uskoro postati poznat član

Član od: 13.04.2007.
Poslednji login: 10.05.2008 17:37
Godine: 27
Odgovor: Vidoviti Milan - 07.03.2008, 11:17

Kad god hocu da se nasmejem pogledam Milana, i naslusam se gluposti da posle se ne setim ni jednu da prepricam...

staro
  (#46 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:46
Odgovor: Vidoviti Milan - 07.03.2008, 11:25

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
danas ko je slucajno, dok je vrteo kanale oko ponoci, naisao na Dugu i video njegovu emisiju.. ja sam se prvo uplasila, pa nisam mogla sebi da dodjem od smeha.. covek je celu emisiju proveo u nekom kostimu, sa sve maskom urnebes
Ovo sam videla Stvarno nije normalan...

staro
  (#47 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 18:20
Godine: 31
Odgovor: Vidoviti Milan - 07.03.2008, 11:53

pa luđi su ovi što ga zovu....

veli:ako vam nije overena knjižica,umirete....ajd da se čujemo posle 1 da vam kažem kako se overava knjižica.....

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#48 (permalink))
bubasvaba
BeetleHeart
bubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2008.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 32
Odgovor: Vidoviti Milan - 24.03.2008, 00:32

...srce se nosi javno...

staro
  (#49 (permalink))
dare
Početnik
dare će uskoro postati poznat član

Član od: 19.03.2008.
Poslednji login: juče 01:08
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Vidoviti Milan - 24.03.2008, 15:49

Skoro sam skinuo jedan klip sa kobajagrande,gde mu se javi neki lik koji ima jos dva brata a nijedan nije ozenjen,i pita za pomoc.I onda ih je naterao da se uhvate za ruke i da pocnu da igraju i pevaju "brak,brak,brak...",a on je uzeo neku deciju melodiku i poceo da svira u nju.I na kraju posto su tu bila samo dva brata od njih trojice,rekao mu je da se obavezno javi i treci i da ce se sva trojica ozeniti za godinu dana Samo se pitam da li stvarno postoje takvi likovi koji veruju u njegove budalastine

...O daj okreni taj ringispil u mojoj glavi,to ne zna niko samo ti...dodji iz plave boce se pojavi,bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje,cudo moje...

staro
  (#50 (permalink))
strong_coffee
Početnik
strong_coffee će uskoro postati poznat članstrong_coffee će uskoro postati poznat članstrong_coffee će uskoro postati poznat član

Član od: 02.09.2007.
Poslednji login: 16.11.2008 22:03
Godine: 20
Odgovor: Vidoviti Milan - 24.03.2008, 22:51

Gospođa: Htela bih da pitam za sina, za njegovu budućnost, i za zdravlje, i za ženidbu.
Milan: Sa' ću da vidim. Vaš sin nije oženjen.
G: A?
M: Nije oženjen sin!
G: Nije, nije! '69. (Misli na godište)
M: Jaaaaoo! Pa šta čeka? Da padne plafon?
G: Ne znam, zato pitam.
M: Ima kratku kosu?
G: Molim?
M: Ima kratku kosu?
G: Kako se zove?
M: Kratku kosu ima?
G: Da.
M: Vidim! Ne mož' da se oženi. Mora da pusti kosu.
G: Zašto?
M: Da bi se oženio. I mora da počne da sluša Whitesnake. Samo tako može da se oženi.
G: Kakav sneg? Nisam čula dobro.
M: Whitesnake.
G: Maj sneg?
M: Ma koji maj sneg...
I sada Milan diktira, a gospođa ponavlja za njim:
V v
A a
J j
T p ne p, T
S s
N n
E e
J j
K š

I tu se oni jedva sporazumeše. Na kraju joj Milan reče: Znači, na pranje kose, nema šišanje do juna, Whitesnake nek sluša i oženiće se. Pa kad nauči ko je David Coverdale, onda može.
Iskidala sam se od smeha, što zbog Milana, što zbog jadne žene.

a ne putujem ja. to beskraj po meni hoda

Odgovor