|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
The Simpsons |
|
Odgovor: The Simpsons |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Pol: Žensko
|
Odgovor: The Simpsons -
04.10.2006, 22:52
I ja obozavam Simpsonove ! Redovno sam gledala ! Svi su mi strava likovi, svako na svoj način ! A film, hmmm pa neočekujem baš nešto super strava ali videćemo...
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:27
Pol: Muško
|
05.10.2006, 17:06
Sinoc sam odgledao najavu za film koji treba da izadje 2007.Homer na saonicama koje vuku psi,odrao sam se od smeha
Ma film ima da razbije,100% sigurica Inace,na jednom od kanala postoji emisija gde svake nedelje dovedu poznatog glumca i onda mu svrljaju po karijeri.Moja najomiljenija epizoda je bilo gostovanje glumaca koji daju glasove nasim omiljenim junacima.Homer for president![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.08.2006.
Poslednji login: 30.04.2008 11:27
|
21.11.2006, 11:12
Jooooj obozavam ih!!! Bart mi je najbolji od svih, sa svim njegovim smicalicama i provalama. Mada u sustini svi su zanimljivi na svoj nacim.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
|
21.11.2006, 14:55
Kažu da su Simpsons-i crtani za odrasle, a ja lično mislim da je to crtani za sve, valjda zato što se radi o porodici, gde su sve ljudske osobine zastupljene i malo pojačane, svakako crtani pun humora.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:40
Godine: 29
|
13.03.2007, 13:15
Šesnaest mesta u SAD koja se zovu Springfild, pozvana su da se takmiče da u njima bude sniman prvi film o porodici Simpson, čije snimanje treba da počne u julu, saopštila je kompanija 20th Century Fox.
Predstavnik kompanije je saopštio da je pozvano 16 Springfilda, od Oregona, do Masačusetsa. Foks će odabrati pobednika pošto pregleda kratke filmove o svakom od gradova, u kojem bi mogla da se smesti priča o kultnoj američkoj televizijskoj porodici. Crtana serija je ove godine u 18. sezoni prikazivanja. U seriji, Springfild u kojem žive Homer, Mardž, Bart i ostali, ima nuklearnu centralu i nekoliko zatvora. (Beta) Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|