VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve za ljubav
staro
  (#11 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:48
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Sve za ljubav - 11.03.2007, 04:31

Ne bih se nikad prijavila,jednostavno mi je previše neukusno sve što ta emisija predstavlja,nisam ja željna toga da mi pokaže koliko me voli pred kamerama,da isto uradi na sred pijace,verujte bila bih srećnija,ustvari bitno je da ja tu ljubav osećam svakog dana,na bilo kom mestu,svuda oko mene,...reflektori su varka,nestane struja,i gde je ljubav,u mraku?

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Sve za ljubav - 19.03.2007, 12:12

Kao prvo nikad se ne bih prijavila za tu emisiju...jer isuviše mi je sve to patetično...
Ono što moj dragi želi da uradi za mene, može i bez kamera i bez očiju drugih...bez bespotrebne dramatizacije...
Zašto dozvoliti sebi da nešto što želiš i što učiniš za tebi dragu osobu neko drugi posmatra sa prezirom, podsmehom...
Neke stvari trebaju ostati intimne...neka osecanja treba samo mi da delimo...A ne time da se sladi neko drugi...

staro
  (#13 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Sve za ljubav - 21.03.2007, 11:02

Nema teoretske šanse da bih se prijavila ni u tu emisiju, kao ni u "48 sati svadba" i sl. Prosto, mislim da je krajnji neukus to što neko deli najintimnije trenutke sa milionskim gledalištem. Kao, nije mogao da ode sam i nađe majku koju nije nikad upoznao, ili brata koji je ne-znam-gde, a nisu se videli od rođenja... Gluposti! Ne mogu da shvatim te ljude. Za Šašinu ljubav mnogo bih učinila, ali ne bih od toga pravila cirkus .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#14 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Sve za ljubav - 16.04.2007, 12:57

Spremna sam i sve činim za ljubav, ali ne bih se prijavila u tu emisiju.
To mi je skroz bezveze,mislim na taj nacin pokazivati nekome da vam je stalo do njega, ma daj to su ciste gluposti i sve mi je to

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#15 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:16
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Sve za ljubav - 16.04.2007, 14:07

...prijavio bih se momentalno da imam problema sa neuhvatljivom....baš je romantično to sve ....

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen