VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Prikaz rezultata glasanja: Grand Show is:
Vrsta toalet papira 7 25.93%
Vrsta droge koja je legalizovana samo kod nas 7 25.93%
Najbolja muzicka emisija 1 3.70%
Muzej silikonskih figura 9 33.33%
Americki naziv za sizofreniju 3 11.11%
Naziv slike Salvadora Dalija 0 0%
Nem' pojma 3 11.11%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 27. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
What is "Grand Show"
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
What is "Grand Show" - 03.11.2006, 14:20

"Grand" je fenomen naseg naroda. Dragi forumasi, ako hocete da smanjite koeficient Vase (i nacionalne ) inteligencije (IQ), konzumirajte takozvani "grand" show. Usput biste mogli i popiti koju Bozhen carobnu pilulicu za mrshavljenje.

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: What is "Grand Show"
staro
  (#2 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: What is "Grand Show" - 03.11.2006, 15:07

Grand sou je izvor humora, samo ga treba gledati iz odredjene perspektive i sa ljudima koji isto tako misle. Ja i cimerka se otkinemo od smeha kad god gledamo Grandove emisije (tekstovima, garderobi, plasticnim operacijama zbog kojih ne mogu da se nasmeju ili isprave ledja, itd...) a smeh je zdrav

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#3 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: What is "Grand Show" - 03.11.2006, 15:25

To sve i da hocu nemogu gledati. Nemam satelitsku nego kabelsku.
Ipak os' nes' nemoz' tome sasvim pobjeci pa snimih nekoliko isjecaka na Youtube

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: What is "Grand Show" - 03.11.2006, 16:52

Vrlo je nezahvalno izjasniti se u ovoj anketi, jer nije ponudjena opcija "ne mogu da se odlucim izmedju prvog, drugog i cetvrtog odgovora"

Sta je Grand show? To je emisija... ne, ček', to nije cak ni emisija to je neuspeo pokusaj emisije koja predstavlja zabavu za siroke narodne mase. Ta masa se sastoji od ljudi koji upotrebljavaju svoj mozak i od onih koji ga ne upotrebljavaju (ili ga uportebljavaju vrlo malo). Prva grupa ljudi ovaj pokusaj od emisije svrstava u humoristicki program, jer isti moze jedno izvesno vreme da ih zasmejava. Ova vrsta humora je vrlo specificna, jer pocetna euforija izaziva napade smeha pracene suzama (zato sam prvo i pomislila da mozda ima neke veze sa onim americkim nazivom za sizofreniju ), da bi kasnije te suze bile pracene ozbiljnim i zabrinutim izrazom lica, koje kao da hoce da kaze "neke cudne sile su obuzele moj tv!"

Druga grupa ljudi to jednostavno dozivljava kao muziku

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: What is "Grand Show" - 03.11.2006, 16:58

cerebralna paraliza mozga, ali je izrazito dobra za trbusne misice

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: What is "Grand Show" - 03.11.2006, 21:06

-Amerikanci imaju Opri i onog
-Latino Amerikanci imaju latino serije
-Indijci imaju Bolivud
-A mi Grand Show

-U sustini nemam nista protiv takvih emisija, pretpostavljam da tamo ima svakojakih nebuloza i ko zna cega sve ne, ali molim lepo, TRZISCE (slo). Sve ovo sa aspekta biznisa.
-Sa druge strane, Drzava (D) preko javnog servisa RTS bi jednom agresivnijom kampanjom mogla da promeni tok stvari i okrene vodenicu u korist, ako nista drugo, zdravog razuma (sto svakako nije propagiranje neverstava ili stihovi poput: tuci me slobodno ako sam zasluzila to ce mi pomoci da budem bolja), u tom pravcu primecujem pozitivna kretanja, ali. Ako su pre 20-30 godina mladi u Srbiji punili stadijone na rok koncertima...
Dakle.
-Nama treba nesto poput: Neocekivane sile koja se iznenada pojavljuje i resava stvar. Ja sam po tom pitanju optimista.

P.S. Krenuo sam negde ne secam se gde

staro
  (#7 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Godine: 29
Odgovor: What is "Grand Show" - 15.03.2007, 12:45

ja bi glasala ako moze za:
2. Vrsta droge koja je legalizovana samo kod nas
4.Muzej silikonskih figura
5.Americki naziv za sizofreniju

misssssim ko jos to gleda?ne volem Grand....i ne razumem te sto tamo pevaju pihhh...koja je to vrsta muzike?novokomponovanaturbozapevanjenarodna?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#8 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 14:43
Godine: 38
Odgovor: What is "Grand Show" - 15.03.2007, 13:45

...More ne vređajte mi ženu i njenu svekrvu, vređajući njihove emisije, i to svakodnevno, kad god ja hoću da gledam nešto...mmmmmmmmmm...ako ćemo da se vređamo i vi imate klempave uši...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#9 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: What is "Grand Show" - 15.03.2007, 14:07

zbog ovakvih emisija ako se to moze nazvati emisijom, pametni ljudi su izmislili daljinski sa vise pucadi (dugnadi, dugmica) i jednostavno jednim klikom odes na visi nivo . A usput,brez ljutis gerbes sad znam zasto si na tracu , razumem te, ipak je Vojvodina Vojvodina pa makar i cafe.

staro
  (#10 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28