VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Prikaz rezultata glasanja: Da li pratite latino - americke serije?
da 3 5.77%
ne 35 67.31%
gledao/la sam u proslosti ali vise ne 14 26.92%
Učesnika ankete do sada: 52. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije?
staro
  (#41 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 20:00
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 21.08.2008, 18:40

Taman posla

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 13:41
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 21.08.2008, 21:14

Odgledala sam nekoliko serija kompletnih ali vise ne gledam, nemam ni vremena a i ponestalo zivaca.
Inace naucila sam spanski perfektno, sad kad idem na odmor pricam sa njima kao da sam "njihova" pa kad im kazem kako sam naucila valjaju se od smeha ljudi...
Eto, svako zlo za neko dobro, a i nije me nista zaglupilo, naprotiv.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#43 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 02:37

gledam svaku, pa onda josh i odgledam reprizu.. da se ne propustim neki detalj.. mozhe bit' da je neko nekog podmitio, ili neko nekog prevario, a da ja to ne primetim.. bolje da utvrdim znanje.. pa gledam i shpanske, i 'merichke i meksichke.. i portugalske.. redovito njih, da.. a kad stignem odgledam i kineske sapunice, one su super tu i tamo pogledam cheshke i finske.. one su neshto monotonije, ne deshava se mnogo.. ali da se pogledat'.. ako ne uFatim preko nedelje, preskochim koju sluchajno, onda obavezno subotom odgledam u shutu cio tjedan.. o da..

ae

moomoo meee juuooo

staro
  (#44 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 02:46

Veco, kad te uparim sa _dedinom_ babom ima bre da postanete najbolje drugarice Ona gleda i premijeru i reprizu i kad bi pustili i reprizu reprize gledala bi i to.

Ja sam odgledala Kasandru i to mi je dovoljno za ceo zivot, hvala lepo.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#45 (permalink))
ajrin
Početnik
ajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 00:52
Godine: 22
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 02:50

Ma dok u njima "glume" onako privlacni muskarci, mogu i da odgledam koju epizodu

staro
  (#46 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 03:05

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Veco, kad te uparim sa _dedinom_ babom ima bre da postanete najbolje drugarice Ona gleda i premijeru i reprizu i kad bi pustili i reprizu reprize gledala bi i to.

Ja sam odgledala Kasandru i to mi je dovoljno za ceo zivot, hvala lepo.
znam baba da pratish sa dedinom babom sve shta se deshava.. rekla meni baba da znash i kako je Kasandra odrezala komshini kosu ne bi li je urekla.. i kako je Penelope otrovala rodjenog brata, koji joj zapravo nije brat, vec stric po komshiji.. i znam da znash da je Pedro uhvatio zhenu od shefa kako krade kobasice iz shpajze.. i znam svashta neshto shto znam da ti znash
nemoj sad shatro ne gledash

moomoo meee juuooo

staro
  (#47 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 03:21

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
znam baba da pratish sa dedinom babom sve shta se deshava.. rekla meni baba da znash i kako je Kasandra odrezala komshini kosu ne bi li je urekla.. i kako je Penelope otrovala rodjenog brata, koji joj zapravo nije brat, vec stric po komshiji.. i znam da znash da je Pedro uhvatio zhenu od shefa kako krade kobasice iz shpajze.. i znam svashta neshto shto znam da ti znash
nemoj sad shatro ne gledash
Pa zasto me odajes? Moram da budem u trendu...a nije in gledati limunada serije.
Nego...je l' Pilar prezivela pad sa litice u kolima koja je gurnuo onaj grozni zlobni Horhe, da bi se osvetio Salvadoru?
I sta oni to sipaju na maramicu koju prislone nekom na lice i ovaj odmah pada u nesvest? Pa...je l' to stvarno moze tako?

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#48 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 22.08.2008, 03:35

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Pa zasto me odajes? Moram da budem u trendu...a nije in gledati limunada serije.
Nego...je l' Pilar prezivela pad sa litice u kolima koja je gurnuo onaj grozni zlobni Horhe, da bi se osvetio Salvadoru?
I sta oni to sipaju na maramicu koju prislone nekom na lice i ovaj odmah pada u nesvest? Pa...je l' to stvarno moze tako?

pa nisu to, bre, limunade.. to je svezhe iscedjen sok od shargarepe to ti je sad in
Pilar? jashta prezhivjela.. da vidish kako su joj oni novi tochkovi posluzhili, dobro da je uzela one skuplje.. a Horhu je neko pokvario kochnice.. moramo chekat' sljedece epizodu, tako je zadnja zavrshila
a to sa maramicama.. ja sam misl'a da je to od vishka omekshivacha, nije? josh kontam kakOva je to domacica koja precera sa omekshivachom

moomoo meee juuooo

staro
  (#49 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 02.09.2008, 19:31

Gledao sam prve dve-tri kada su se pojavile, od tada ih izbegavam u sirokom luku Sve na isti sablon....

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#50 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum