|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame... |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li pratite latino - americke serije? | |||
| da |
|
3 | 5.77% |
| ne |
|
35 | 67.31% |
| gledao/la sam u proslosti ali vise ne |
|
14 | 26.92% |
| Učesnika ankete do sada: 52. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? |
|
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 02:17
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? -
22.08.2008, 03:21
Citat:
Moram da budem u trendu...a nije in gledati limunada serije.Nego...je l' Pilar prezivela pad sa litice u kolima koja je gurnuo onaj grozni zlobni Horhe, da bi se osvetio Salvadoru? ![]() I sta oni to sipaju na maramicu koju prislone nekom na lice i ovaj odmah pada u nesvest? Pa...je l' to stvarno moze tako? ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
|
22.08.2008, 03:35
Citat:
pa nisu to, bre, limunade.. to je svezhe iscedjen sok od shargarepe to ti je sad in ![]() Pilar? jashta prezhivjela.. da vidish kako su joj oni novi tochkovi posluzhili, dobro da je uzela one skuplje.. a Horhu je neko pokvario kochnice.. moramo chekat' sljedece epizodu, tako je zadnja zavrshila ![]() a to sa maramicama.. ja sam misl'a da je to od vishka omekshivacha, nije? josh kontam kakOva je to domacica koja precera sa omekshivachom ![]() |
|
|
|
|
|
|
The One
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Pol: Muško
Godine: 27
|
02.09.2008, 19:31
Gledao sam prve dve-tri kada su se pojavile, od tada ih izbegavam u sirokom luku
Sve na isti sablon....Have you ever had a dream that you were so sure was real? |
|
|
|