VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Televizija i ostali mediji

Televizija i ostali mediji Serije, emisije, voditelji, novine, masmediji, reklame...

Prikaz rezultata glasanja: Da li pratite latino - americke serije?
da 2 4.00%
ne 34 68.00%
gledao/la sam u proslosti ali vise ne 14 28.00%
Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije?
staro
  (#11 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 28.06.2006, 19:27

eh, sad sam se sjetila...moja baba ne zna bas da cita, pa je ona mene svaki praznik kad bih dosla kuci, zvala na kafu oko 5 ili 6, kad je njoj pocinjala neka latino serija (ne znam koja je bila, samo znam da nije kasandra), i onda sam ja morala sa njom da gledam, pa da joj i citam. izgurala sam to nekako. hocu da napomenem, npr. iako moja baba stizala da procita prvu rijec, uvijek je nekako znala sta se desava, pa mi je naravno objasnjavala sta sam sve "propustala" dok nisam gledala. ali, eto, prezivjela sam...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 29.06.2006, 14:09

Citat:
kissigirl kaže:
manje realan svet?!jel ti mene zezas?!
Pa, kol'ko sam ja upucena, tamo se uvek sve srecno zavrsi... ili se mozda neka tuzno zavrsila, pa nisam obavestena?

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#13 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 29.06.2006, 14:18

Pa tu si Meggy skoro upravu. Opste je poznato da se sve serije, uglavnom, zavrse srecno sem jedne ( bar od onih koje sam ja gledao). To je "Rubi". Ona se zavrsila tako sto je Rubi ostarela i ostala osakacena posle pada sa stepenica, a to je po svemu sudeci nesrecan zavrsetak, po nju.

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#14 (permalink))
comi254
Početnik
comi254 će uskoro postati poznat član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 26.01.2008 21:48
Godine: 42
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 29.06.2006, 22:45

Ma sta pratim latino serije, pa ja sam svaki dan u glavnoj ulozi ! Od Buenos dias" do Buenos noces"moram da slusam spanski i da slusam prepricavanja serije od sinoc .Jer ovde na lokalnoj TV stanici sa jednim programom samo to i pustaju. Strasno. Da nema satelita bila bi katastrofa.

staro
  (#15 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Godine: 27
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 30.06.2006, 08:02

OK je sve to. Serije su kretenske al' ljudi ih opet gledaju. ALi ono sto mene nervira je to da mi imamo par satelitskih programa iz domovine i svi u udarnim terminima daju latino serije Mislim sta reci

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#16 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Godine: 34
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 30.06.2006, 09:51

Citat:
vlado kaže:
Pa tu si Meggy skoro upravu. Opste je poznato da se sve serije, uglavnom, zavrse srecno sem jedne ( bar od onih koje sam ja gledao). To je "Rubi". Ona se zavrsila tako sto je Rubi ostarela i ostala osakacena posle pada sa stepenica, a to je po svemu sudeci nesrecan zavrsetak, po nju.

ne pratis latino serije a??

Latino serije pratim kada mi dodje svekrva, tada sve saznam , i na neku se cak i "navucem" ..
da traju po 3-4 epizode, mozda i ne bi bile tako lose, inace

staro
  (#17 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 30.06.2006, 10:56

Citat:
Goga kaže:
ne pratis latino serije a??

Latino serije pratim kada mi dodje svekrva, tada sve saznam , i na neku se cak i "navucem" ..
da traju po 3-4 epizode, mozda i ne bi bile tako lose, inace
Potpuno se slazem, jer to sto oni odrade za 200 epizoda, "normalan" covek bi sazeo u 50!

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#18 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 01.03.2007, 12:02

Kratko i jasno ne, to je po meni čista glupost, fuj od tih serija mi se

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#19 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Pratite li Latino - americke serije? - 01.03.2007, 14:53

"Betty la fea","Estrellita",...itd,ma jesam pratila sve te serije,jest da duuuuugo traju,ali dok su mi deca bila sitna pa nisam mogla raditi,i sta cu izmedju cetiri zida,malo setmie,malo plaze,i puuuno serije,ehej pa neki su jako lepi i tuzni.....svasta...

No me toques

staro
  (#20 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:41
Godine: 24