|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Šta da kupim? Planirate kupovinu novog računara, a imate nedoumice? |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Laptop |
|
Odgovor: Laptop |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Laptop -
02.11.2007, 12:19
Pa, neko mi reče da Intel Celeron obilazim, nego kao da gledam da budu Core Duo, šta god to značilo
Za ono za šta meni treba uglavnom je dobar svaki, nego sam mislila baš da ne naletim na neko sranje koje će me samo nervira zbog nekih gluposti. A ne bih sad ni da ga plaćam ne znam koliko jer mi ne treba svemirski brod, a i imam još računara. I bitno mi je da ima wireless karticu, a vidim da to ima 95% novih laptopova, vršljala sam malo ovih dana. Nisam ja to još za kupovinu čvrsto ni odlučila, samo razmišljam. A vidi ovaj:http://www.dell.com/content/products...=19&l=en&s=dhs DELL INSPIRON 1501 NOTEBOOK
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:23
Pol: Žensko
|
Odgovor: Laptop -
06.11.2007, 03:46
Samo da ti kazem da bih obisla Dell kompjutere. U laboratoriji imamo nekoliko DELL INSPIRON laptopova i cini mi se da je jedan od njih bas ovaj 1501. Svi se ovako ili onako pokvarili posle godinu dana. Srecom pa je profesor platio za garanciju duzu od godinu dana pa mozemo da saljemo na popravku.
|