|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||||||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pad vlade, lokalni i parlamentarni izbori 11. maja |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 13:34
Pol: Muško
|
Odgovor: Pad vlade, lokalni i parlamentarni izbori 11. maja -
10.03.2008, 18:41
Citat:
Он држао Радета... председник владе Ђинђић, министар уп Михајловић, аташе за односе са Земунским кланом Чеда... а кривац за Радета - Коштуница. Citat:
![]() Citat:
Citat:
...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...
|
||||
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 09:57
Godine: 35
|
10.03.2008, 18:42
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
...Citat:
)...nego Joske, jel' se meni cini li se ti preracunavas za jednu lepu vladiCu sa drugovima radikalima i espeesovcima... ...verovatno to isto radi i tvoj duhovni vodja (zvani braveheart )...Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() P.S. ne volim da komadam tudje postove, ali ovaj je bio predug da bih odgovorio u dahu... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 13:34
|
10.03.2008, 19:18
Citat:
Па ако те већ интересује моје мишљење, нисам баш срећан идејом да радикали уђу у владу. Опет, нисам нешто срећан ни одсуством воље код ДСа да се бори за одбрану Србије. Није то никаква демагогија, место председника је једна ствар, скупштина друга, влада трећа. Citat:
Citat:
На ово сам већ одговорио Ангусу. Занима га само власт, зато хоће владу са радикалима, али неће сад одмах, иако може да је направи без икаквог цимања. Већ уствари хоће да покупи неке поенчиће, на изборима, да би ушао у скупштину. И онда направио владу с радикалима. Мени је јасно да ви мрзите Коштуницу, али кад га пљујете пробајте да не звучи овако нелогично та прича. Citat:
Прича да он нема петљу баш и није тачна, то је фазон да се зове туњавим, неспособним, оваквим, онаквим... а кад треба објаснити мало је теже. Па најангажованији је у одбрани Косова, предлаже какве такве конкретне потезе, не боји се да се замери фашистима који нас олајавају, не лиже дупе ЕУ и САД... Што се тиче поређења са Ђинђићем, не можемо да кажемо да је иједна његова влада била неуспешнија од Ђинђићеве. Citat:
Што се тиче коалиције с радикалима, искрен да будем не знам шта да мислим. Мислим да својим одбијањем да се брани земља ДС и сателити просто терају ДСС у коалицију са СРС и СПС. А ако се формира та евентуална влада, свој став о њој ћу доносити на основу њених потеза. |