|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... |
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... -
22.12.2007, 00:22
a znaci tako to ide? Piiih pa ja osedeh cekajuci! ![]() Telepatija i oouummm oouuummm definitivno ne pale. ![]()
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Pol: Muško
Godine: 44
|
22.12.2007, 00:53
Nemam vise msn;nemam yahoo niti sta drugo sem Gtalk-a,a tamo ionako nemam nikog,a jos malo cu i ovde pitati ima li opcija da se ne smaramo praznim pricama,kada neko slucajno pomisli da sam dobar za sagovornika.....Bar koleginice znaju da nikome ne zavirujem u inbox prvi.....Zene biraju i u zivotu,pa tako i ovde sagovornike...ali nekada pomislim da nema smisla ili ja sve sretnem bolje za mene,pa mi ne pristaju...
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Pol: Muško
Godine: 44
|
05.01.2008, 22:35
Ne volim kada komuniciram sa mladim,zauzetim i neiskvarenim,ja volim pokvarene kako bi ih remontovao i kako bi zivot nastavile produhovljene i namirene... Mozda je ovo namirene grubo,jer se i stoka namiruju svakodnevno,ali ko zna da sam dobronameran shvatice...
I meni niko ne pise,a lepo sam predocio svakoj koju volEm... kada sam online to je isto kao da sam te kliknuo ili plasticnije: kao da jaucem za tobom... Tesi me sad sto vidim da nisam sam... u svojoj patnji (ne rade mi ovi smajlici...pa ce neko pomisliti da sam veci pacenik nego sam inace,sto je bolje nego da neko pomisli da mi je manji...) ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Godine: 33
|
05.01.2008, 22:43
Khm
![]() babaaaaa piiši miii ![]() ostariću ovako mlada i neiskvarena čekajući ![]()
|
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 34
|
05.01.2008, 23:00
Nisam _baba_ , a ni spajs grls
... '' Pustila '' sam ti pp čim sam '' došla ''... Da te malo pokvarim ...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
O izvin'te molicu lepo, jesam dosla il' sam posla
sad cem posaljem ne jednu nego 5 pp, pm, sms, i ostalo ![]() A i kolor devojcici iznad koja nije spajs grls ![]()
|
|
|
|