VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Priželjkivanje ličnih poruka...
staro
  (#1 (permalink))
miha
Početnik
miha će uskoro postati poznat član

Član od: 17.12.2007.
Poslednji login: danas 02:16
Pol: Muško
Priželjkivanje ličnih poruka... - 21.12.2007, 15:55

Priželjkujete li da dobijete ličnu poruku nekoga sa foruma ko vam je drag, a ne obraćate mu se?

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka...
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Pol: Žensko
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 21.12.2007, 23:23

Citat:
miha kaže: Pogledaj poruku
Priželjkujete li da dobijete ličnu poruku nekoga sa foruma ko vam je drag, a ne obraćate mu se?
xmmm, zashto bi prizheljkivala da dobijem poruku od nekog sa kim ne komuniciram? nema mi logike ako mi neko upadne u oko (ne doslovce! ) onda se toj osobi i obratim drugachije bash i ne ochekujem da cu dobijem poruku od te osobe

moomoo meee juuooo

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 22.12.2007, 00:22

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
ako mi neko upadne u oko (ne doslovce! ) onda se toj osobi i obratim
a znaci tako to ide? Piiih pa ja osedeh cekajuci!
Telepatija i oouummm oouuummm definitivno ne pale.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Godine: 44
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 22.12.2007, 00:53

Nemam vise msn;nemam yahoo niti sta drugo sem Gtalk-a,a tamo ionako nemam nikog,a jos malo cu i ovde pitati ima li opcija da se ne smaramo praznim pricama,kada neko slucajno pomisli da sam dobar za sagovornika.....Bar koleginice znaju da nikome ne zavirujem u inbox prvi.....Zene biraju i u zivotu,pa tako i ovde sagovornike...ali nekada pomislim da nema smisla ili ja sve sretnem bolje za mene,pa mi ne pristaju...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Godine: 33
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 16:59

Piiši miii
ostariću ovako mlada i neiskvarena čekajući

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:23
Godine: 44
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 22:35

Ne volim kada komuniciram sa mladim,zauzetim i neiskvarenim,ja volim pokvarene kako bi ih remontovao i kako bi zivot nastavile produhovljene i namirene... Mozda je ovo namirene grubo,jer se i stoka namiruju svakodnevno,ali ko zna da sam dobronameran shvatice...

I meni niko ne pise,a lepo sam predocio svakoj koju volEm... kada sam online to je isto kao da sam te kliknuo ili plasticnije: kao da jaucem za tobom...

Tesi me sad sto vidim da nisam sam... u svojoj patnji (ne rade mi ovi smajlici...pa ce neko pomisliti da sam veci pacenik nego sam inace,sto je bolje nego da neko pomisli da mi je manji...)

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 22:43

Khm

babaaaaa piiši miii
ostariću ovako mlada i neiskvarena čekajući

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:07
Godine: 34
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 23:00

Nisam _baba_ , a ni spajs grls ... '' Pustila '' sam ti pp čim sam '' došla ''...

Da te malo pokvarim ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 23:12

O izvin'te molicu lepo, jesam dosla il' sam posla sad cem posaljem ne jednu nego 5 pp, pm, sms, i ostalo
A i kolor devojcici iznad koja nije spajs grls

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
Najgora
Dama Pik

Odgovor: Priželjkivanje ličnih poruka... - 05.01.2008, 23:21

JOJ baba kad bi mi svi frajeri pisali kao ti

Povratak na vrh stranice