|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ima se- moze se |
|
Odgovor: Ima se- moze se |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Ima se- moze se -
04.12.2007, 14:28
Citat:
![]() sad bi ja mogla da kazem da me posle glava bolela zbog Cece,a nije.......nego vinjak ubi..... ![]() a sto se tice onog :Ima se- moze se!,znate kako se kaze : Cigan kad ima i na dupe maze...... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
|
04.12.2007, 14:34
Citat:
![]() ...naravno da sam pio sa svojim prijateljima... ...ali bilo je tu i preventive...vi ste otisli,a cobani sa koncerta su navalili kod nas na sank...sva sreca sto sam popio,pa nije bilo gluposti...osim sto sam jednom pijanom "objasnio" da se kod nas ne pustaju narodnjaci...![]()
|
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
04.12.2007, 14:37
Citat:
ja samo prenosim sta pise u Dnevniku. ![]() Nego, nije mi bila namera da ovo bude povezano sa politikom, jer sam za istu totalno nezainteresovana. Cak ni protiv Maje kao gradonacelnice nemam nista, svidjaju mi se neke stvari koje je odradila za Novi Sad, jedino se pitam zar to stvarno ne moze jeftinije? Zasto od tih para ne uloziti u objekte kao sto su vrtici, jer ih u Novom Sadu stvarno fali. Bolnice su u ocajnom stanju. Ma ima stvari koje treba popraviti, samo nema para. Za to nema, ali za koncert ima. E pa do ochina. ![]() Eto. Srecna Nova godina! Ja je sigurno necu docekati na trgu![]() Citat:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
|
04.12.2007, 14:41
Citat:
![]() ...secam se kako smo pljuvali zbog dolaska Cece...i setim se kako je Jesic doveo Peperse u Indjiju...ali i kod mene su na vlasti cobani... ![]()
|
|
|
|
|