VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Završeni parlamentarni izbori u Rusiji!
staro
  (#1 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 01:03

109 miliona Ruskih glasača glasalo je na parlamentarnim izborima u Rusiji! Ubedljivo kao i što se očekivalo pobedila je Jedinstvena Rusija Vladimira Putina osvojivši oko 64 procenata glasova. Sa ovim parlamentarnim izborima Vladimir Putin je obezbedio svoju i vladavinu partije Jedinstvena Rusija na čijem je on čelu. Pod voćstvom Vladimira Putina Rusiji je vrlo malo trebalo da od zgažene žabe izraste u krokodila koji pored strašnog izgleda zna i da ujede. To je najbolje u Rusiji osetio "demokrata" i bivši šahovski prvak sveta Gari Kasparov, u silnom zalaganju dobi zatvor. Žao mi ga je zbog one lojalnosti prema Srbiji kada se zalagao za bombardovanje. Ništa bolje nisu prošli ni posmatrači iz Evrope OESS-a, čiji je broj ograničen na 70, a ujedno im je bilo ograničeno i zadržavanje u Rusiji, i onda oni ljuti nedođoše da posmatraju izbore.
Posle ovih izbora mnoge će stvari u svetskoj politici biti drugačije, a na žalost Amerike i njenih Evropskih saveznika.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji!
staro
  (#2 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 01:10

Pa svi koji su se slikali golisavi pobeđuju...a KGB,a džudo,a pilot...a skočila cena nafte...

I Jeljcin nikada ne bi pobedio na izborima da nije imao običaj da mrtav pijan padne s mosta na -10...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 16:53

Da nije mudro i bezaleno navijati za Putina, ili nadati se njevgoj pomoći i Rusije, pokazali su i mirni protesti u Republici Srpskoj na kojim su nošene slike Putina. Naime policija Rep. Srpske je ispitivala trojicu učesnika ko im je dao slike i ko ih je štampao!? Protesti su održavani zbog odluka Miroslava Lajčaka.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 05:34
Godine: 27
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 17:01

-Analiticari kazu da "zatezanje" Rusije sa pre svega NATO u funkciji unutrasnje politike a odluka Saveta bezbednosti o statusu Kosova taman ce da padne kad prodju i predsednicki izbori u Ruskoj Federaciji a zahukta se kampanja u Americi. I nikako, ali nikako, ne zaboravimo da Rusiji "vise" odgovara nezavisnost Kosova. Mozda nas puste i da se mobilisemo (vladika nas poziva na oruzje), pa onda puste niz vodu.
Ozbiljne su to stvari, ja sam sigurno u prvom krugu poziva, sto mi se bas nekako i ne uklapa u planove. Al' mogu za Rusiju na gradju, nudi mi drugar da odem kod njega za 5,5 $ na sat.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 17:04

Znam samo da su ekonomski u doba Jeljcina bili jaki kao sada i da je bio Putin ovakav kakav je sada ne bi Vesli Klark ratovao,jer bi bar S300 bili kao što su i u Libiji kod Gadafija instalirani.....Misliš da bi naši pravili ovoliku halabuku oko Kosova da nisu veći i tuđi interesi u pitanju.....Raketni štit na Drini kao odgovor Amerima na njihove planove u Češkoj i Slovačkoj nije naše maslo,ali pitanje jeste koliko nam se isplati dugoročno bilo kome se prikloniti,jer kada jednom pukne pući će preko naših leđa,jer njihova su prevelika da bi išta pucalo i zasmetalo im...ali to isto važi i za NATO

Nama je određeno davno šta moramo ovo su sad samo tehnička pitanja i izvlačenje kakve takve koristi...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio

Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 17:20

106 miliona glasača na izborima u Rusiji, a koji čine oko 60 procenata ukupnog biračkog tela je brojka za respekt, pa još kad se uzme 60 procenata od toga koji su eksplicitno za Putina, onda to opet čini oko 60 miliona ljudi. U novijoj istoriji imali smo jaku carsku Rusiju, a onda boljševičku, i sada imamo Putinovu jaku Rusiju. Mi kao sića u Evropi neznačimo ništa bukvalno gledano Rusiji i Putinu. Ali smo zgodno podešeni u ovom trenutku da budemo bar koliko toliko zaštićeni od trenutno jake Rusije, a sa kojom nemamo neka teška neprijatna iskustva. I u doba hladnog rata za vreme bivše Titove Jugoslavije nismo dobili neke teške packe, za razliku od Čehoslovačke i Mađarske koji su osetili neposlušnost 1968 god. Možda je i bolja ovakva zaštita nego 99-ta i konzumiranje usluga "Milosrdnog đavola, pardon anđela" a sve radi pokazivanja jakih koliko su jaki!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 23:21

Citat:
valter kaže: Pogledaj poruku
I nikako, ali nikako, ne zaboravimo da Rusiji "vise" odgovara nezavisnost Kosova.
Ко то каже?

Citat:
(vladika nas poziva na oruzje),
Који владика?

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 04.12.2007, 23:38

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ко то каже?
Ja

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Који владика?
Artemije

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 05.12.2007, 00:05

Citat:
valter kaže: Pogledaj poruku
Ja
Мислим да ниси у праву. Али сачекаћу да образложиш.

Citat:
Artemije
Шта је рекао, имаш неки линк?

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
valter
Poznata faca

Odgovor: Završeni parlamentarni izbori u Rusiji! - 05.12.2007, 00:15

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=275004

Za obrazlozenje citaj novine!

Povratak na vrh stranice