VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po...
staro
  (#31 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 26.12.2007, 21:01

памтићу је по добру
било ми је баш потаман, развукла се прича диљем 365 (?) дана скоро путевима којима корачах. чудни су путеви господњи, знао сам то. путовање код сестара у словенију. рођење сестричине
пар дана порторожа.
у принципу, храбро сам подносио многе лоше вести...

и ова кафана...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Pol: Žensko
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 26.12.2007, 23:46

... veoma uspesna godina, puna radosti, iznenadjenja, novih kontakata i divnog druzenja ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#33 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 00:10
Godine: 32
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 27.12.2007, 21:55

Uplesala sam u nju na glavnom bečkom trgu, kroz nju nisam baš plesala ali bilo je momenata koje ću pamtiti. Uselila se u svoj prvi stan, lično moj, ne delim više ništa nisakim, i od njega napravila tvrđavicu u kojoj se šepurim već pola godine. Pamtiću je po Zakintosu koji mi je vratio snagu i život i miris soli koji mi se uvukao u nozdrve na neko duže vreme i sirtaki i osećaj dugo čekan, po udaji jedne od najboljih drugarica, po trudnoći druge od najboljih drugarica, koncert Peppersa odlična svirka i njive i kiša i moja leđa na kojima je zalepljena plastična kabanica, činilo mi se tada, trajno, i vetar koji kroz koste struji, po tome što mi se ime upisalo konačno u sve pretraživače koji se bave tamo nekom suludom naukom, ukradeno mi prvo autorstvo, naučila ponovo da nikom ne verujem, imala svog prvog studenta u životu (moje prvo tutorstvo i prava velika odgovornost). Tata dolazio da vidi ćerku i njen život prvi put posle tri godine i tata bio srećan i ponosan. Ušetalo još nekoliko "onih koje nikada više neću pustiti da odu" u moj život, oni koji su već bili tu, samo su učvrstili svoje pozicije. Mislim da ću je možda najviše pamtiti po onome što tek dolazi, ali o tome, možda nekom drugom prilikom.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Povratak na vrh stranice
staro
  (#34 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 27.12.2007, 22:11

Uf, bila je jedna od gorih, ako ne i najgora koju pamtim... prepuna problema, neresenih pitanja i zavrzlama. Nesto mi se cini da cu bas nju najduze pamtiti.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#35 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 19:41
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 28.12.2007, 21:16

Vjerovatno po dobrom...
Bilo je stvarno puno lijepih stvari koje prebrzo,ali preeeebrrrzooo prodjose...
Ali bilo je i tuznih,ali zanemarujuce...

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

Povratak na vrh stranice
staro
  (#36 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 31.12.2007, 16:36

pamticu je po dobrim stvarima koje su se desile
pamticu je po divnim poznanstvima koje sam stekla druzeci se svama

a izbacicu lose stvari ,ali necu moci da ih zaboravim,posto sam izgubila neke meni drage ljude koji se nikada vise nece vratiti

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Povratak na vrh stranice
staro
  (#37 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 31.12.2007, 16:54

Zagorelo mi malo prase danas. Upamticu po tome

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#38 (permalink))
kolja
Početnik
kolja će uskoro postati poznat član

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 14.07.2008 17:41
Godine: 45
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 01.01.2008, 03:37

Obzirom da je nova vec pocela pre nekih dva i po sata, vise stare ne zelim ni da se setim,mnogo losih stvari mi se izdesavalo....Konacno je prosla !

Ko se ne razbije u paramparčad
Ko ostane čitav i čitav ustane
Taj igra !

Povratak na vrh stranice
staro
  (#39 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:54
Godine: 31
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 01.01.2008, 11:13

...mogla bi film od tih secanja napraviti...mnoga uspona i padova,tuznih saznanja,pa iznenadjenja lepih...pamticu je po mnogim lepim poznanstvima,pamticu je po dilemama,koje jos nisam resila...sazrevanju moje decice,i novim zivotnim iskustvima.

treći oblačić levo...dugica

Povratak na vrh stranice
staro
  (#40 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Odgovor: Pamtiću proteklu godinu po... - 02.01.2008, 19:48

Pamtiću je po nekim ljudima koji su ušli u moj život i ulepšali ga... Po nekima koji su iz njega otišli i ostavili prazninu...Pamtiću je po smehu, po kilometarskim šetnjama bez cilja...Po vrućini...Po Mirou...Po nekim pesmama...U stvari, mislim da nije bila ni bolja ni gora od prethodnih...Ma pamtiću je još mesec- dva...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Povratak na vrh stranice