VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 21:00
Pol: Žensko
Godine: 34
Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu - 28.09.2007, 11:26

Beogradski bend „Van Gog“ nominovan je za evropsku MTV nagradu u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača. Prošle godine je upravo u toj kategoriji pobedila naša predstavnica Aleksandra Kovač, a ovoga puta tu šansu ima grupa „Van Gog“. Svečana dodela nagrada biće održana 1. novembra u Minhenu.

U istoj kategoriji za ovu prestižnu nagradu, pored predstavnika Srbije, nalaze se bendovi „Hladno pivo“ i „Jinx“ iz Hrvatske, „Dubioza kolektiv“ iz Bosne i Hercegovine i „Siddharta“ iz Slovenije, koji su pre dve godine već osvojili ovu nagradu.
- Pre dva dana smo bili u Sarajevu da najavimo naš veliki koncert koji ćemo održati tamo u decembru, i tada sam čuo da smo nominovani za ovu nagradu. Drago mi je zbog toga, to je sledeći stepenik na koji moramo da stanemo, i to je samo potvrda svega onog što smo uradili do sada - fenomenalan koncert u „Areni“, najuspešnija turneja koja još uvek traje, do sada smo odsvirali sedamdeset koncerata, ali mislim da ćemo premašiti sve dosadašnje - kaže Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe „Van Gog“, za „Blic“.
Ukoliko ponove prošlogodišnji uspeh Aleksandre Kovač, grupa će putovati u Minhen gde će se predstaviti publici iz čitave Evrope.
- Ne očekujemo ništa, a imamo dobru volju i želju. Videćemo kakav će biti odziv publike, ali ono što me raduje jeste da je u ovoj kategoriji uglavnom zastupljen gitarski zvuk - kaže Đule.

Svi koji žele da glasaju za " Van Gog " mogu to da učine preko njihovog internet sajta,
ili na sajtu www.mtvema.com.

Takođe, moguće je i glasanje putem SMS-a.

( blic )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu
staro
  (#2 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu - 28.09.2007, 14:43

Glasala sam, glasala sam! Dok nisam dosla do maximum glasova Nadam se da ce osvojiti nagradu

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 06.08.2008 20:24
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu - 30.09.2007, 12:04

Voleo bih da je dobiju zbog onoga sto su radili ranije...ovo danas mi je prilicno strano...tekstualno,pre svega.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 31.07.2008 21:39
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu - 30.09.2007, 21:54

ма, ван гог је одавно већ дезорјентисан и препотентан (мислим на ђулета првенствено).
елем, општепозната је чињеница да се ђуле покушавао представљати као наследник милана м. и то је радио перфидно и без имало стила.
мени то изгледа поприлично бледуњаво и безвезе. океј, имао је ван гог у почетку својих светлих момената али ово сада...
и још у трци за мтв награду...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: 06.08.2008 18:35
Godine: 29
Odgovor: Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu - 24.10.2007, 11:39

Drago mi je sto su nominovani. Nadam se da ce osvojiti nagradu, ali mislim da im je Hladno pivo vrrrrlo veeeeeeeelika konkurencija.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar > Đule i '' Van Gog '' u trci za MTV nagradu
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kruzne trke - pravilnik silvia Auto-moto 10 29.05.2008 21:50
F1 sezona 2007. DarkRed Auto-moto 57 21.12.2007 21:47