VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Uleteti ili Ne?
staro
  (#1 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
Uleteti ili Ne? - 20.09.2007, 03:45

...mislim...treba li prvo da se pita?Zamoli?Zatrazi?
...biti obazriv?ispitati?razmisliti?
...ja za to nemam vremena...

...hell ain't a bad place to be...

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Uleteti ili Ne?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 20.09.2007, 04:07

Da probamo da izvučemo temu, da ne bude neozbiljna pa da završi u kontejneru.

Uvek sam za uleteti

Ako je situacija čista i ako si obazriv (uvek obazriv, boleština ima), ako ništa ne stoji na putu na koji samo što nisi krenuo i ako nikoga time nećeš povrediti - uleteti. Ne znam kako vi, ali ja volim da probam cipele pre nego ih kupim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Odgovor: Uleteti ili Ne? - 20.09.2007, 04:19

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Da probamo da izvučemo temu, da ne bude neozbiljna pa da završi u kontejneru.

Uvek sam za uleteti

Ako je situacija čista i ako si obazriv (uvek obazriv, boleština ima), ako ništa ne stoji na putu na koji samo što nisi krenuo i ako nikoga time nećeš povrediti - uleteti. Ne znam kako vi, ali ja volim da probam cipele pre nego ih kupim
...znaci...obazriva...trazi cistu situaciju...ispitivanje...
...lici mi na reklamu za detektivsku agenciju...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 33
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 20.09.2007, 04:24

Da, da, i lampu upalim da sve prizna i na poligraf priključim
Obazrivost je svakako pametnija od - neće to mene, moje je mišljenje. Ko misli drugačije, svaka mu čast.

A ti nemoj ovde na temi da se baviš profilima na osnovu odgovora, nego kaži iskreno - ulećeš li a da baš ni malo ne razmisliš?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 21.09.2007, 11:39

Chak i kad tone rakije uspeju da mi iskljuce mozak, vechno budno ostane ... i sve mi pokvari....

A da li razmishljam? ... i previshe...

Ubica mekog srca.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:31
Godine: 36
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 21.09.2007, 21:17

...obožavam da uletim........u krivinu.......i posle obavezno hvatam......krivinu......sa unutrašnje strane...

...da ne izletim sa pravog puta...

...a da li sam obazriv?......naravno......pre krivine pustim gas.......a u krivini ga dodam....da se što pre izvučem na ravno...

...za dame besplatna degustacija...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Pera Mitic
Početnik
Pera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan članPera Mitic je naprosto sjajan član

Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Godine: 57
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 22.09.2007, 22:55

Ne, ne, ne vise Jednom sam uleteo u pogresan autobus.

Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da živi!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Uleteti ili Ne? - 24.09.2007, 17:15

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Da, da, i lampu upalim da sve prizna i na poligraf priključim
Obazrivost je svakako pametnija od - neće to mene, moje je mišljenje. Ko misli drugačije, svaka mu čast.

A ti nemoj ovde na temi da se baviš profilima na osnovu odgovora, nego kaži iskreno - ulećeš li a da baš ni malo ne razmisliš?
...a gde da se bavim profilima?Ima posebna tema?
...ali ajde da se vratimo na uletanje...sve zavisi...koliko sam...recimo zaslepljen...izgledom,ponasanjem,stavom,glavom...s a druge strane...ako sam pod uticajem raznih legalnih i nelegalnih supstanci...onda...tesko je reci...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 24.09.2007, 17:19

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
Uleteti ili Ne?
А де?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 01:37
Godine: 34
Odgovor: Uleteti ili Ne? - 25.09.2007, 20:46

uleteti ... navući šlem na glavu i uleteti ... pa šta bude

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)