|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Uleteti ili Ne? |
|
Odgovor: Uleteti ili Ne? |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Uleteti ili Ne? -
20.09.2007, 04:24
Da, da, i lampu upalim da sve prizna i na poligraf priključim
![]() Obazrivost je svakako pametnija od - neće to mene, moje je mišljenje. Ko misli drugačije, svaka mu čast. A ti nemoj ovde na temi da se baviš profilima na osnovu odgovora, nego kaži iskreno - ulećeš li a da baš ni malo ne razmisliš? ![]()
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
|
21.09.2007, 11:39
Chak i kad tone rakije uspeju da mi iskljuce mozak, vechno budno ostane
... i sve mi pokvari....A da li razmishljam? ... i previshe... Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
kobasi_car
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:31
Pol: Muško
Godine: 36
|
21.09.2007, 21:17
...obožavam da uletim....
....u krivinu.... ...i posle obavezno hvatam... ...krivinu... ...sa unutrašnje strane...![]() ![]() ...da ne izletim sa pravog puta... ![]() ...a da li sam obazriv?... ...naravno... ...pre krivine pustim gas.... ...a u krivini ga dodam....da se što pre izvučem na ravno... ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Pol: Muško
Godine: 38
|
24.09.2007, 17:15
Citat:
![]() ...ali ajde da se vratimo na uletanje...sve zavisi...koliko sam...recimo zaslepljen...izgledom,ponasanjem,stavom,glavom...s a druge strane...ako sam pod uticajem raznih legalnih i nelegalnih supstanci...onda...tesko je reci... ![]()
|
|
|
|
|