Citat:
morrib kaže:
I pored jasne želje većine građana Srbije za ulazak u EU, jedna stvar ostaje većini nepoznata. Niko još od političara nenapravi jasan spisak sa nabrojanim šta je to što narod Srbije dobija, i šta je to što će ga ograničavati, i šta gubi integracijom.
|
Ne smeju. Samo do politicara stoji da naprave zakone po meri EU. Ali i do njih stoji da se standard "obicnih gradjana" mora povecati. Takodje i do njih stoji da se prekine pljacka, smanji kriminal i sve negativno u drustvu. Oni idu po principu "Nek traje dok traje" a za to vreme naplati svoje "zalaganje". Pa boze moj, oni su Bogom dani nasem narodu, da ga vode i predstavljaju i kao takvi nedodirljivi, a ako bi usli u EU onda bi morali i da odgovaraju za svoje postupke jer bi tamo bili na mestu br.2, a ne na mestu br.1 kao do sada.
Citat:
Mene lično zbunjuje zalaganje Janeza Janše za što brži ulazak Srbije u EU, s'obzirom da nikad nisam imao poverenje u iskrenost slovenačkih političara, voleo bih da me dalji događaji demantuju, da nemaju nikakvu zadnju nameru.
|
Ha, ha, ha, dobar rezon.

Ako ne znas gde da krenes, ti pitas neprijatelja, i odes u suprotnom smeru.