|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. |
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. -
08.10.2007, 01:43
Tolerancija - bolesna tvorevina tudjinaca:
Citat:
Citat:
Za 'leba i uz 'leba..;
|
||
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
|
08.10.2007, 10:22
Da mi neko posle ovoga kaže da u Srbiji nema (neo)nacista... pljunuo bi ga u lice.
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 32
|
08.10.2007, 12:18
Drago mi je shto se drzzava otvoreno protivi ovakvim pojavama. Medjutim ne treba od toga praviti ni feshtu ni senzaciju, nekaka javna hapshenja zbog svachega (a potom oslobadjanja ) Pri tom, neopreznim i ekstremistichnim nastupima najbuchnije reaguje neko ko je svestan da je iskompromitovan pred vechinom gradjana Srbije chinechi nam mozda svima medvedju uslugu... Od njih che se tako napraviti samo neki novi muchenici i zrtve politichkog progona. Trebalo bi suptilnije raditi protiv takvih pojava kakve dugorochno shtete svima. Taj njihov vodja, najpametniji medju njima (valjda zato shto nosi naochare i ne psuje cigane na televiziji) je jedan zaostatak devedesetih mutiran u okolnostima dvehiljaditih... Onomad smo imali iste takve Bokane i raznorazne Arkane i Joviche koji su makar nashli ventil na frontu pa su imali okolnosti da stanu iza onog shto prichaju a da to opet ne bude direktno protiv gradjana Srbije... Ovo jeste malo opasnije od njih jer se cela pricha uklapa u onu nashu psihologiju - ee shta bi smo mi sve bili samo da nam nije okolnosti, tj kakvi bi smo mi ratnici bili samo da ..., kakva bi smo mi bili vlast samo da nas puste dushmani ........
Opet, rekoh, drago mi je shto je pojava uochena. A sad treba mudro dalje. Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:30
|
08.10.2007, 12:35
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 23:30
|
08.10.2007, 12:49
Био сам мало до града да видим шта има по радњама.
Гледао сам и дебелог Чанка на Пинковом дневнику и у Утиску недеље... чудо једно како човек воли да вришти и хистерише, да баца ефектне фразе типа да каже саговорнику у емисији "Ајде да ја теби разбијем главу па ти то искулирај". Да не улазим у драматизовање "пошкропили су крвљу улице Новог Сада", те повезивање српских неонациста са усташким злочинима (слике код Владичанског двора) или са мађарском рацијом, као да ови подржавају такве ствари. Воли човек тако да смисли опасност па да брани Србију од ње и да је надува као да је 6 СС дивизија ушло у Србију. Чанков скуп - било је неколико хиљада људи, али ако урачунамо све оне шетаче који су се шетали центром града по лепом времену и оне који су седели у околним баштама. Осим њих - чист партијски скуп, активисти задужени да носе заставе, ко се сећа Милошевићевих митинга сетиће се довлачења присталица из разних градова организовано, па је било и људи активних у ЛСВу и ЛДПу из Београда, Зрењанина... а било је и нешто АФАНСоваца, са све марамама преко лица, капуљачама, рекао бих удружени клуб љубитеља Сепултуре са Телепа и Падавичарске омладине Нови Сад. Ту су биле и неизбежне бабетине из паразитских НВО, а убедљиво највише кибицера. Од познатих Београђана, Чеда Јовановић, чини ми се Петар Луковић... Колико је било озбиљно "проливање крви", односно сукоб каменицама Чанковаца и неонациста, говори пример да су у дворишту дома војске, од почетка до краја сукоба, укључујући и хапшење и интервенцију Жандармерије, десеторица царева играли кошарку и ни у једном тренутку нису прекинули партију. Иначе, центар Новог Сада је био опкољен полицијом и Жандармеријом, нешто мање од Бул. Михајла Пупина и од позоришта, али су зато прилази из Лазе Телечког, Милетићеве, Пашићеве... биле пуне полиције и Жандармерије, као и Рибља пијаца и Дунавски парк, малтене све околне улице. Да је дошло до неког сукоба, имам осећај да би неонацисти ако би се удружили са Образовцима, који су ако се не варам прошетали до Пашићеве и после отишли негде доле низ улицу и нису учествовали у сукобу, да није било полиције, разбили скуп ко од шале. То није спречило Чанка да пљује по полицији и оптужује их да су се ставили на страну неонациста, крајњу безобразлук. Да не причам да је споменуо владику бачког Иринеја без икакве потребе, у контексту да му сметају деца испред Владичанског двора па је тражио измештање Змајевих дечијих игара, а не смета му то што се "неонацисти" (радило се о Образовцима) држе за ограду Саборне цркве! Још је поменуо да је то вероватно нека духовна веза, јер су се Образовци држали за ограду цркве... сигуран сам да их је владика наговорио да се држе за ограду, а ако то није знак подршке Цркве Образовцима, не знам шта је. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|