VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007.
staro
  (#41 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:40
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 18:34

Molila bi vas da se drzite teme, a ne da komentarisete ko koliko zna da pise, cita i slicno.

Hvala

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 19:46
Godine: 25
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 18:45

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...hajde onda da im posecemo jezike...i ruke,da ne mogu da napisu sta misle...
...neka kazu ljudi sta imaju...pa ako je u sukobu sa zakonom i ustavom...hapsiti i suditi...da li neko ovde uopste zna zbog cega je taj marsh?
I onda neko ko je cuo njihovu pricu i pocne da razmislja''Pa vidis mi belci jesmo bolji,pa vidis mi ovo pa mi ono...'' i tako unedogled,pa pocne da se tako i ponasa,da mrzi i da se stvara nova naci ganracija..

Evo u proslim ratovima se pokazalo kako lako se ljudi povedu pricom o nebeskom narodu,o vecim pravima o razlikama ko je bolji,ko vise zasluzuje ko je iznad a ko ispod...

Ne ceka se da korov izraste pa da se onda trebi,to se saseca u korenu...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#43 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 19:02

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
I onda neko ko je cuo njihovu pricu i pocne da razmislja''Pa vidis mi belci jesmo bolji,pa vidis mi ovo pa mi ono...'' i tako unedogled,pa pocne da se tako i ponasa,da mrzi i da se stvara nova naci ganracija..

Evo u proslim ratovima se pokazalo kako lako se ljudi povedu pricom o nebeskom narodu,o vecim pravima o razlikama ko je bolji,ko vise zasluzuje ko je iznad a ko ispod...

Ne ceka se da korov izraste pa da se onda trebi,to se saseca u korenu...
...da te pitam...jel gledas samo jedan kanal na TV-u?Citas samo knjige jednoga pisca?Slusas samo jedan bend?Ili mozda...zelis da prosiris svoje zivotne vidike...da bacis ochi i ushi na hiljadu strana...znatizelja i zelja za pravom istinom,teraju te da cujes vise strana...ajde ponovo da zabranimo Majn Kampf...umesto da vidimo kako je funkcionisao um najveceg loodaka...upravo da nam se to ne bi vise ponovilo...mrzi me vise da objasnjavam,razmisli malo....

...hell ain't a bad place to be...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#44 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 19:28

Citat:
...da te pitam...jel gledas samo jedan kanal na TV-u?Citas samo knjige jednoga pisca?Slusas samo jedan bend?Ili mozda...zelis da prosiris svoje zivotne vidike...da bacis ochi i ushi na hiljadu strana...znatizelja i zelja za pravom istinom,teraju te da cujes vise strana...ajde ponovo da zabranimo Majn Kampf...umesto da vidimo kako je funkcionisao um najveceg loodaka...upravo da nam se to ne bi vise ponovilo...mrzi me vise da objasnjavam,razmisli malo....
Jesil ikada bio na Stormfrontu,jesil ikada procitao sta Davidovic i kompanija pisu,misle,pricaju...

O ja vrlo dobro znam kuda sve to vodi...

Ok imamo Majn Kampf,zar nam treba jos novog smeca da citamo i slusamo?
I na kraju koliko cesto se ljudi kriticki osvrcu na laskanje?Sirim narodnim masamo samo udri na tastinu i mozes da uradis sva sto zelis od njih...

Ako iko ovde treba da razmisli o neonacizmu i podrzavanju istog i sta to povlaci sa sobom si ti a ne ja...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#45 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 19:40

Citat:
Jesil ikada bio na Stormfrontu,jesil ikada procitao sta Davidovic i kompanija pisu,misle,pricaju...

O ja vrlo dobro znam kuda sve to vodi...

Ok imamo Majn Kampf,zar nam treba jos novog smeca da citamo i slusamo?
I na kraju koliko cesto se ljudi kriticki osvrcu na laskanje?Sirim narodnim masamo samo udri na tastinu i mozes da uradis sva sto zelis od njih...

Ako iko ovde treba da razmisli o neonacizmu i podrzavanju istog i sta to povlaci sa sobom si ti a ne ja...
...nisam,upravo zato i pricam...hteo bih da znam o cemu se radi...ali mi je u startu sumnjivo,kada se nedozvoljava da cujemo sta druga strana ima da kaze...
...slazem se za siroke narodne mase,ali...ko je kompetentan da kaze...ovo moze,ovo ne...ov ce da steti,ovo nece...ja prvi ne volim zabrane i ogranicavanja...takav mi je karakter...
...ovo o neonacizmu necu ni da komentarisem...loopila si i ostala ziva...nisam ni rekao da ga podrzavam...

...hell ain't a bad place to be...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#46 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:55
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 19:44

Citat:

nisam legenda

Povratak na vrh stranice
staro
  (#47 (permalink))
Lillith
moonlight shadow

Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 28.09.2007, 20:05

Citat:
...nisam,upravo zato i pricam...hteo bih da znam o cemu se radi...ali mi je u startu sumnjivo,kada se nedozvoljava da cujemo sta druga strana ima da kaze...
...slazem se za siroke narodne mase,ali...ko je kompetentan da kaze...ovo moze,ovo ne...ov ce da steti,ovo nece...ja prvi ne volim zabrane i ogranicavanja...takav mi je karakter...
...ovo o neonacizmu necu ni da komentarisem...loopila si i ostala ziva...nisam ni rekao da ga podrzavam...
Ti ljudi su neonacisti,a ako te zanima sta imaju da kazu idi na njihov sajt pa ces videti iako cisto sumnjam da ne znas...
Btw tamo imas sve ponudjeno,od stormfronta do svih ostalih naci sajtova...

I kompetentan je da zabrani svako ko ima imalo mozga da razmisli i shvati kakva je pretnja od neonacizma

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#48 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 29.09.2007, 02:09

Citat:
Ti ljudi su neonacisti,a ako te zanima sta imaju da kazu idi na njihov sajt pa ces videti iako cisto sumnjam da ne znas...
Btw tamo imas sve ponudjeno,od stormfronta do svih ostalih naci sajtova...

I kompetentan je da zabrani svako ko ima imalo mozga da razmisli i shvati kakva je pretnja od neonacizma
Samo debilu to ne može da bude jasno.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#49 (permalink))
srb_crew
Novi član
srb_crew je na dobrom putu

Član od: 24.09.2007.
Poslednji login: 02.01.2008 20:35
Godine: 22
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. - 29.09.2007, 02:14

ОБРАЗ прави против чанка протест....

Прочитај вест

Povratak na vrh stranice
staro
  (#50 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
Odgovor: Srpski marš u Novom Sadu 7. oktobra 2007. -