|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ilic kanditatura za predsenika 2008 |
|
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.06.2007.
Poslednji login: 10.06.2008 22:10
Pol: Muško
Godine: 21
|
30.09.2007, 23:01
Citat:
Vojvodjanstvo jaca, i to drasticno. Istorija Vojvodine mi je uza specijalnost. Ja nikada pre emisisija u kojima je gostovao velja nisam smatrao da vojvodina treba da se otcepi, ali smatram, kao sto sam ti vec nebrojano puta napisao, da mora biti autonomnija, da ne kazem autonomna, u odnosu na srbiju, jer je to njeno legalno i legitimno pravo. Ako i dalje ne razumes zasto i kako ima pravo na to, onda bi mogao malo da krenes, da se obrazujes, nikada nije kasno. I by the way, ono je bila sala. I da odrastao sam u porodici koja je apoliticka, sportska porodica, i sam sam razvio svoje odredjene stavove, na osnovu mnostva knjiga i ostalih izvora koje sam u zivotu procitao. Nisam protagonista nijedne politicke stranke, ali kada bih sutra bili izbori glasao bih za LSV, jer smatram da ce mi najvise koristi doneti kao stanovniku srbije, da ne kazem vojvodjaninu, odnosno novosodjaninu, premda zameram mnostvo stvari LSVu. |
|
|
|
|