VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ilic kanditatura za predsenika 2008
staro
  (#1 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 04.08.2008 06:35
Pol: Muško
Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 22.09.2007, 03:42

B92 Info Vesti Politika

Ilić kandidat za predsednika 2008.
20. septembar 2007. | 09:33 | Izvor: Beta
Beograd -- Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kaže da predsedničke i lokalne izbore treba održati 2008. i najavio kandidaturu.

Ministar Velimir Ilić u nedavnoj poseti selu Donja Lakošnica (FoNet)
Ilić je dodao da bi bilo logično da dobije podršku Koštunice na predsedničkim izborima. "Očuvanje Kosova je državni i nacionalni interes broj jedan. Dok se ne reši to pitanje, nema izbora", rekao je Ilić za Večernje novosti iako je priznao da je Ustavnim zakonom predviđen termin za održavanje izbora.

Ilić, međutim, kaže da predsednik Boris Tadić i premijer Vojislav Koštunica treba da budu glavni nosioci bitke za Kosovo, a ne da gube vreme u predizbornoj kampanji.

Govoreći o navodnoj krizi u vladajućoj koaliciji, on je rekao da postoji neslaganje oko termina izbora i ulaska u NATO, ali da to neće ugroziti funkcionisanje Vlade i da se nisu stekli uslovi za koaliciju Demokratske stranke Srbije i Srpske radikalne stranke iako "postoji i ta kombinacija".

"Tražimo od Tadića da posle pokrajinskih izbora ne ulazi u koaliciju sa Ligom socijaldemokrata Nenada Čanka, po cenu opstanka vlade jer je to separatistička stranka koja radi na razbijanju Srbije i odvajanju Vojvodine", kaže on.

"Ne možemo da sedimo u Vladi sa strankom koja sarađuje sa separatistima", rekao je Ilić i dodao da to mišljenje deli i Koštunica
Priložene slike
Tip fajla: jpg 189547589146f25d30f1edc716526629_extreme.jpg (34.2 KB, 13 pregleda)

Poruku je izmenio dani danguba, 22.09.2007 u 05:27. Razlog: g greska

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008
staro
  (#2 (permalink))
vanja87
Početnik
vanja87 će uskoro postati poznat članvanja87 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.06.2007.
Poslednji login: 10.06.2008 22:10
Godine: 21
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 22.09.2007, 05:20

Ne znam sta da kazem na ovu vest. Jedino sam zahvalan na tome sto smatram da ce ovaj potez velje podstaci do sada trome Vojvodjane na neku inicijativu, i na jacanje "vojvodjanstva".

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 30.07.2008 12:53
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 22.09.2007, 12:06

Хех... Мени га је мало и жао

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Sirijus
Početnik
Sirijus će uskoro postati poznat članSirijus će uskoro postati poznat član

Član od: 07.02.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 16:16
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 22.09.2007, 12:25

To bi bio kraj, zaista. Pored ovakvog premijera, još da imamo prostog predsednika, šta još gore može da nas snađe?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 30.07.2008 12:53
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 22.09.2007, 12:28

Може и горе, али не брини кад смо прегурали 1999. прегураћемо и илића

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 23.09.2007, 21:03

Citat:
Srpski Radikal kaže: Pogledaj poruku
Може и горе, али не брини кад смо прегурали 1999. прегураћемо и илића
Ma, to je u redu. Mogu i ja da se kandidujem (teoretski).
Ali nema teoretske sanse da dobije.

Hm, a da slucajno ne planiraju da poklone to mesto nekome od Radikala.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:20
Godine: 57
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 24.09.2007, 21:51

Dosad smo isprobali, kao presednike, diktatore, uluzice prema svom narodu, ali naštetu svog naroda,proevropske reformatore, koji su radili za Evropu,neinformisane, opet na štetu naroda, i razne nespakovane ni u jedan kalup, a rezultati su odlični : po tri prva koraka napred, a svaki sledeći unazad. Od Miloša Obrenovića nijedan seljak ne bi predsednik, a istorija je pokazala da je Srbija najviše napredovala za vreme njegove vlasti. I što da ne neka jednom bude predsednik seljak ili"seljak" svejedno. Od našminkanih, obrazovanih umnjaka do sada slaba vajda.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 29.07.2008 19:20
Godine: 30
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 28.09.2007, 13:19

Neko reče da je Selja od 105.000 birača u Zrenjaninu dobio 92 glasa.

Neće on u drugi krug. Ide on do devetog kruga.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 20:16
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 28.09.2007, 19:56

Citat:
vanja87 kaže: Pogledaj poruku
Ne znam sta da kazem na ovu vest. Jedino sam zahvalan na tome sto smatram da ce ovaj potez velje podstaci do sada trome Vojvodjane na neku inicijativu, i na jacanje "vojvodjanstva".
Да падне метеор теби појединци би били захвални и протумачили то као разлог да се јача "војвођанство".
20 година... лепо су ти напунили главу. Јесу ли ти рекли да због Цркве немаш плату 2000 евра?

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
vanja87
Početnik
vanja87 će uskoro postati poznat članvanja87 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.06.2007.
Poslednji login: 10.06.2008 22:10
Godine: 21
30.09.2007, 23:01

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Да падне метеор теби појединци би били захвални и протумачили то као разлог да се јача "војвођанство".
20 година... лепо су ти напунили главу. Јесу ли ти рекли да због Цркве немаш плату 2000 евра?
Ja, iako imam 20 godina, vec zaradjujem preko 500 eura mesecno, a sto se crkve tice, nju smatram odgovornu za sirenje mrznje i podsticanja naroda na ratove, zbog idiota pojedinaca koji vode crkvu. Ja licno smatram SPC zlocinackom organizacijom za manipulisanje srpskim narodom. I ponovicu, samo usled aktivnosti odredjenih celnika SPC.

Vojvodjanstvo jaca, i to drasticno. Istorija Vojvodine mi je uza specijalnost. Ja nikada pre emisisija u kojima je gostovao velja nisam smatrao da vojvodina treba da se otcepi, ali smatram, kao sto sam ti vec nebrojano puta napisao, da mora biti autonomnija, da ne kazem autonomna, u odnosu na srbiju, jer je to njeno legalno i legitimno pravo. Ako i dalje ne razumes zasto i kako ima pravo na to, onda bi mogao malo da krenes, da se obrazujes, nikada nije kasno.

I by the way, ono je bila sala.

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
I da odrastao sam u porodici koja je apoliticka, sportska porodica, i sam sam razvio svoje odredjene stavove, na osnovu mnostva knjiga i ostalih izvora koje sam u zivotu procitao. Nisam protagonista nijedne politicke stranke, ali kada bih sutra bili izbori glasao bih za LSV, jer smatram da ce mi najvise koristi doneti kao stanovniku srbije, da ne kazem vojvodjaninu, odnosno novosodjaninu, premda zameram mnostvo stvari LSVu.

Poruku je izmenio goldie, 01.10.2007 u 01:28. Razlog: dve uzastopne poruke

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza