|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imate li jelku? |
|
|
|
|
|
Al' je lepo biti ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:34
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Imate li jelku? -
28.12.2007, 20:50
do skoro smo imali kineze za komsije.
pre dve godine, za doček, malo pre 20 časova, neko nem zvoni na vrata. Otvaram sav važan kad ispred vrata dva "kinca", sve sa onim njihovim osmesima od uva do uva i slabim srpskim jezikom mi čestitaju novu godinu, a u rukama im pokloni za nas, velika jelka i sve što ie na nju, gomila ukrasa. podelili celom spretu. dobri neki kinci. oduševili su me. |
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 18:10
Pol: Žensko
|
28.12.2007, 20:59
Ej,jbg,nemrem da je slikam. Kamera mi nije pri sebi,ali uglavnom,sve je u srebrno-zlatnoj fori
CUANDO QUERAS
DONDE QUERAS ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 19:56
Godine: 29
|
29.12.2007, 00:21
Naravno, najvecu koju sam nasla na pijaci, sa sve korenom. Ne volim secene jelke. Lampice svuda gde ima bilo kakva sansa da se dovuce produzni kabel.
Kich? Pa sta. Ja tako volem. ![]() Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:34
|
29.12.2007, 01:21
setila sam se, imam jelku
nacrtala sam je na stolu onomad ![]() ![]() a imam i lampione naraFski u kineskom fazonu ![]() ![]() ![]() ae ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
30.12.2007, 07:05
imam dve jelke
![]() prvo sam okitila ovu u sobi.... to mi stara jelka...... a onda mi bilo zao trpezarije pa sam kupila i jednu manju za tamo i ukrasila je..... sad je bash cool ![]() p.s. ne volim one "dizajnirane" jelke, sa istim ukrasima i bez imalo blesavljenja. sutra fotkam moje pa kachim ![]() moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|