|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.06.2007.
Poslednji login: 10.06.2008 22:10
Pol: Muško
Godine: 21
|
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 -
01.10.2007, 01:39
@Invisibleman
Nisam jos, ali hvala na preporuci. Procitacu. Sto se tice nenada, i meni se svideo revolt, i moram da priznam da sam se posle emisije osecao revoltirano, pogotovo jer su mircic i ilic pokusali da svedu celu emisiju na kosmet, kao da je to jedini problem ove zemlje, a vrhunac je bio kada je predstavnik romske nacionalne zajednice pricao i kada su se iznad njegove glave u kadru nasla tri prsta i grbi radikala i seseljeva slika! Kada sam to video poludeo sam. |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
|
03.10.2007, 07:52
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
03.10.2007, 09:30
Velja je bar Srbin......
Nije Hercegovac, Hrvat...... Mada mi se ni malo ne dopada njegovo druzenje sa Koshtunjavim oloshem. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
|
03.10.2007, 09:37
Citat:
...a to druzenje sa oloshem ti nista ne govori? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
|
03.10.2007, 16:29
![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Што се тиче става о СПЦ, познат ми је, сва господа ЛДП/ЛСВ фанатици имају такав ирационалан став према СПЦ, криве је за све и свашта без икаквог основа. Црква ширила мржњу, подстицала на ратове, злочиначка организација за манипулисање... побогу, да ли си ти нормалан, јел се дрогираш од тих силних пара које зарађујеш? Видим да си лепо купио и ову причу ЛДП/ЛСВ мантри, и да шириш верску мржњу и нетрпељивост, што је у нормалним државама срамота, а код теби сличних доказ напредности. Дакле, објаснили су ти да је Црква крива што немаш плату 2000 евра ![]() Citat:
Citat:
Ја разумем пуно више од тебе, тако да за то не треба да се бринеш. Не постоји никакво "легално и легитимно право" на аутономију, штавише, рећи "легално право" је смешно за образоване људе. Србији је потребна децентрализација, али и Србији и Војводини само може нашкодити стварање Чанковог феудалног поседа са престоницом у Новом Саду. Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||||
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
|
03.10.2007, 18:04
I to što je Srbin mu je najjači adut da bi bio predsednik?
(Btw, koliko znam, i među Hercegovcima ima Srba). Predsednik mora da predstavlja narod na čijem je čelu. A ja ne smatram da je narod Srbije zaslužuje sliku prostih, nekulturnih i neotesanih ljudi, pa makar ih takvim predstavljao jedan Srbin. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
03.10.2007, 20:30
Citat:
Onaj koji ima decu i porodicu koja zivi ovde! A ne neki dodjosh koji nema ni kucheta ni macheta. Ili josh gore, da nam se uvali opet neka Crnogorshtina.... Boze sachivaj! Hercegovci neka vladaju u Hercegovini! Ovo je Srbija! moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|