VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008
staro
  (#131 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 06.09.2008 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 17.01.2008, 19:11

Ajde ne foliraj se i ne glumi mirotvorca, molim te. Koga god ne mrzi, neka ode i cita malo tvoje postove o Cedi i B92, u njjima je toliko tolerancije i blagih, divnih osecanja bez trunke mrznje...prosto da se covek smrzne.
To reče moj komšija love hunter, i promaši sve. Zapenio si brate u besu pa nevidiš ništa. Kad god sam ti dirnuo tvoje ljubimce, ti si pukao, pa ti je i obična protivna reč bila igla u oku, pa kada si video da neposustajem počeo si da pljuješ po meni i zbog pravopisa. Ali to nije do mene to je prijatelju moj u tebi i tvojoj duši. Ja ostajem pri staroj mojoj priči: Sviđa mi se Velja Ilić, glasaću za njega, i pokušaću da opravdam svoje mišljenje, a ti svojim besom dovodiš u pitanje glasove onih kolebljivih, jer kad te vide takvog kao predstavnika "žutih", mislim da će za svakog glasati, samo ne za tvoju opciju. Što se tiče b-92 i ostalih supetlica njihovih, oni su moji neprijatelji, mogu da budem strpljiv prema njima iz razloga što im njihova sveća dogoreva, a za tebe se molim Bogu da progledaš.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#132 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 17.01.2008, 21:10

I na kraju Oralno Doba, Lane Gutović i Velja:

" Da Vam postavim jedno nadasve vrlo ozbiljno i jako opasno pitanje - ko sredjuje Vasu kosu?
Znate, opasno je zato što danas ne možeš da pridješ ministru i da ga tek tako pitaš "ko te šiša?"

_________Una16

Povratak na vrh stranice
staro
  (#133 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Muško
Odgovor: Ilic kanditatura za predsenika 2008 - 17.01.2008, 21:31

Ne znam odgovor,ali moj bi bio: mene niko,a tebe svako...
Trebalo bi da me placaju ili ovi iz FOX-a ili Velja,ali pošto se ne nudim i ne volim javni život i eksponiranje ostaću moćnik iz senke do kraja... Anonimnost je sinonim za vrstu sigurnosti koja mi uvek treba...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen