VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji
staro
  (#21 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 05.09.2007, 22:33

изгубисмо од израела-

то је довољно за закључак-

катастрофа, да не кажем- катаклизма

јбг, ваљда је то због лоше селекције... лош амбијент из ко зна којих разлога.... бедак. нервирао сам се... до једног тренутка...

ја сам боље играо, аматерски, некад од ових сад-

зентараааааааааааааааааааа

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 05.09.2007, 23:13

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
A cemu bravo?
Bravo na imanju muda da odu tamo. Bravo na tome što su popili šamarčinu od koje će im zujati u ušima dok ne urade nešto dobro.

Citat:
I ko kaze da ne mogu bolje?
Šta može devet klinaca da uradi? Da mogu bolje uradili bi.

Citat:
To prihvatanje da smo losi ne pije vodu. To je najlakse. Pomiris se da si pacer i pognes glavu dok te drugi guze.
Ne, najlakše je psovati. Prihvatiti činjenicu da nismo više košarkaška velesila je mnogo teže.

Citat:
Lako je biti selektor sa dobrim igracima, ali ko je naprvio te igrace? Pa isti ti treneri. Napravili su i njih i pozitivnu atmosferu u timu, od pojedinaca su napravili ekipu koja igra kao jedan.
Ne možeš za mesec dana napraviti tim. Tim koji je harao Evropom i svetom se dugo pravio i postepeno se podmlađivao, ali svako je provodio u reprezentaciji po nekoliko godina.

Ovi su prvi put zajedno i ne možeš očekivati da odmah sve funkcioniše sjajno.

Citat:
I koje je opravdanje za seljacko ponasanje?
Tu nema opravdanja isto što nema opravdanja ni za sve vas koji psujete igrače, jer ništa niste bolji njih. Oni psuju kada su besni, vi ih psujete jer ste besni.

Citat:
I ko uopste psuje, sem nasih kosarkasa?
Kobe Brajant.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#23 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 05.09.2007, 23:53

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Bravo na imanju muda da odu tamo. Bravo na tome što su popili šamarčinu od koje će im zujati u ušima dok ne urade nešto dobro.
A kakva su to muda potrebna da bi se otislo tamo? To sto su neki odbili da odu ne znaci da nemaju muda, nego da licni interes stavljaju ispred nacionalnog, muda sa tim nemaju veze. Prosle nase mudonje ko bos po trnju... Mozda da su imali malo manja muda da psuju sudije i malo vece srce da ga ostave na terenu ne bi putovali kuci posle prve faze... I nemoj mi reci da su se borili, ono je agonija, borba za zivot, a ne za pobedu...

Citat:
Šta može devet klinaca da uradi? Da mogu bolje uradili bi.
Klinci su bili super u odnosu na ove matore... Za njih nisam nista ni rekao. A kladim se da bi mlada reprezentacija odigrala bolje nego ova seniorska.

Citat:
Ne, najlakše je psovati. Prihvatiti činjenicu da nismo više košarkaška velesila je mnogo teže.
Ocigledno ne znas da napravis razliku izmedju psovanja i kritikovanja.

Citat:
Ne možeš za mesec dana napraviti tim. Tim koji je harao Evropom i svetom se dugo pravio i postepeno se podmlađivao, ali svako je provodio u reprezentaciji po nekoliko godina.
Koliko se dugo pravio tim iz 1995.? Par mladih igraca koji se poznaju jer su zajedno igrali, sa nekoliko malo starijih... Bez umisljenih zvezda i bahatih klinaca... Kasnije su samo nastavili da grade i nadgradjuju to sto imaju... Neki su se previse zadrzali, pa podmladjivanje kakvo je trebalo da bude nije usledilo, i sad smo pukli...

Citat:
Ovi su prvi put zajedno i ne možeš očekivati da odmah sve funkcioniše sjajno.
Nisam ni ocekivao sjajno, ali od ljudi koji se profesionalno bave kosarkom svakako nisam ocekivao katastrofu... Gde prvo poluvreme lici na jurenje klinaca s loptom po poljani, dok se drugo poluvreme pretvara u agoniju gde nam Izraelci drze casove... Pa nije ovo Krav-Maga nego kosarka, ko tu koga treba da uci...

Citat:
Tu nema opravdanja isto što nema opravdanja ni za sve vas koji psujete igrače, jer ništa niste bolji njih. Oni psuju kada su besni, vi ih psujete jer ste besni.
Opet ne pravis razliku izmedju psovanja i kritikovanja... Kad budem nekome pominjao majku, cerku i sestru mozes slobodno da mi kazes da sam čoban kao sto je to Milicic i da psujem... Decko nas sve bruka. Sto Spanci nisu nekome spominjali cerku veceras? Dobili ih Hrvati u sred Spanije jer sudije nisu svirale prekrsaj u poslednjoj sekundi... Ali ne, samo nama su krive sudije...

Citat:
Kobe Brajant.
Kobe je jos uvek tata za sve njih, za neke ce uvek i biti. Ali to nema veze sa temom, zanimalo me je ko ovde psuje. Posto mi se cini da imas utisak da psujem(o) nase igrace...

"Ride. Because children need heroes."

Povratak na vrh stranice
staro
  (#24 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 06.09.2007, 00:31

Citat:
A kakva su to muda potrebna da bi se otislo tamo?
Kada osvojiš zlato, nećeš da se brukaš sa nekim petrnaestim mestom. Lakše je smisliti izgovor.

Pa jedva je čovek i ovih 12 sakupio.

Citat:
To sto su neki odbili da odu ne znaci da nemaju muda, nego da licni interes stavljaju ispred nacionalnog, muda sa tim nemaju veze.
Koji crni lični interes? Sada su imali priliku da se operu posle Beograda i Japana.

Citat:
Mozda da su imali malo manja muda da psuju sudije i malo vece srce da ga ostave na terenu ne bi putovali kuci posle prve faze... I nemoj mi reci da su se borili, ono je agonija, borba za zivot, a ne za pobedu...
I šta sad? Ti ćeš da ponavljaš da se nisu borili, ja kažem da su loši. Da vidimo ko će duže da vrti?

Jel ti misliš da se recimo Luksemburg ne bori kada igra fudbal, kada redovno primi 5 komada ili da su jednostavno loši? Šta vredi da se boriš kada ne umeš?

Citat:
Klinci su bili super u odnosu na ove matore... Za njih nisam nista ni rekao.
Pa baš su klinci najviše usrali. Izašli na teren protiv Rusa, gaće im se napunile. Šutira slobodno, ruka mu se trese. Protiv Grka još i nekako. Danas poveli i već pomislili da je gotovo. Neiskustvo. Ne podmlađuje se reprezentacija na taj način. I zato su krivi svi koji se neopravdano nisu odazvali Moki. Mnogo bi lakše bilo da ima 7-8 seniora i da klince ubacuješ u igru kada vodiš +15.

Citat:
Ocigledno ne znas da napravis razliku izmedju psovanja i kritikovanja.
Pa i nema razlike. Poenta je ista. Ja ti rekoh, ako misliš da možeš bolje, idi lepo u KSS i kaži da umeš da igraš basket, pa da te gledamo na sledećem takmičenju.

Citat:
Koliko se dugo pravio tim iz 1995.?
Duže od ovoga sigurno.

Citat:
Par mladih igraca koji se poznaju jer su zajedno igrali, sa nekoliko malo starijih... Bez umisljenih zvezda i bahatih klinaca...
Pa da su baš bili klinci, ne bih se složio. Npr. Bodiroga je već imao bogatu inostranu karijeru, Divac takođe...

Citat:
Kasnije su samo nastavili da grade i nadgradjuju to sto imaju... Neki su se previse zadrzali, pa podmladjivanje kakvo je trebalo da bude nije usledilo, i sad smo pukli...
Nije ni sada bilo potrebno toliko podmlađivanje, da su se svi odazvali.

Citat:
Nisam ni ocekivao sjajno, ali od ljudi koji se profesionalno bave kosarkom svakako nisam ocekivao katastrofu...
E vidiš, zato te je ovo i potreslo. Dan pred početak pričam sa berberom i reko sam mu da ću se isto osećati bili prvi ili ispali prvi. Ništa ne očekujem, ničemu se ne nadam. Ne znam ni ko igra, pa ništa ni ne očekujem.

Citat:
Opet ne pravis razliku izmedju psovanja i kritikovanja...
Ne pravim je nikada. Šta više, kritikovanje me više nervira od psovanja, naročito od nestručnih ljudi. Bolje se lepo ko čovek ispsovati, nego satima sedeti i kenjati.

Citat:
Kad budem nekome pominjao majku, cerku i sestru mozes slobodno da mi kazes da sam čoban kao sto je to Milicic i da psujem...
A ti kao nikada ne psuješ? Kada ti crkne motor šta radiš?

Citat:
Decko nas sve bruka.
Mene ne bruka. Nisam ja psovao nego on. On nema nikakve veze sa mnom.

Citat:
Ali ne, samo nama su krive sudije...
Bili bi i njima krivi da su ispali zbog sudijskog propusta. Ali ja ne krivim sudije za naše ispadanje. Krivi su igrači jer su loši, tj. drugi su bolji od njih. A uostalom, otkud ti znaš da nisu psovali?

Citat:
Posto mi se cini da imas utisak da psujem(o) nase igrace...
Ovde konkretno niko, to se valjda vidi. Ali prošetaj malo internetom. Kamo sreće da svaki stoti psovač igra basket bolje od reprezentativaca, odnosno da psuje sa razlogom. Pa gde bi nam kraj bio. Samo kreneš i skupljaš talente.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#25 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 06.09.2007, 01:47

Citat:
Kada osvojiš zlato, nećeš da se brukaš sa nekim petrnaestim mestom. Lakše je smisliti izgovor.

Pa jedva je čovek i ovih 12 sakupio.
Ne bih rekao... Kladim se da u Srbiji postoji 12 dovoljno kvalitetnih igraca koji su sposobni da nadigraju Izrael... A mislim da su i ovi sposobni, kao i da ih je bilo bar jos 50 koji su zeleli da zaigraju za reprezentaciju i odigraju dovoljno kvalitetno...

Citat:
Koji crni lični interes? Sada su imali priliku da se operu posle Beograda i Japana.
Licni interes- mislim na mlade igrace koji su odbili poziv. Ove ostale ne komentarisem. Pokazali su sta znaju i koliko mogu...

Citat:
I šta sad? Ti ćeš da ponavljaš da se nisu borili, ja kažem da su loši. Da vidimo ko će duže da vrti?

Jel ti misliš da se recimo Luksemburg ne bori kada igra fudbal, kada redovno primi 5 komada ili da su jednostavno loši? Šta vredi da se boriš kada ne umeš?
A kako umeju u klubovima za koje igraju? Da li stvarno mislis da u Srbiji ne postoji 12 momaka koji znaju da igraju kosarku? Ok Rusija, ok Grcka, ali Izrael... Bez obzira na sve... Sreca nasa pa je evropsko prvenstvo u pitanju i Banglades nije imao pravo nastupa... Bila bi to teska utakmica, borba do poslednje sekunde... Jbg, verovatno bi Banglades izasao kao pobednik, ali borili smo se... Ne, mislim da nije nemoc u pitanju...

Citat:
Pa baš su klinci najviše usrali. Izašli na teren protiv Rusa, gaće im se napunile. Šutira slobodno, ruka mu se trese. Protiv Grka još i nekako. Danas poveli i već pomislili da je gotovo. Neiskustvo. Ne podmlađuje se reprezentacija na taj način. I zato su krivi svi koji se neopravdano nisu odazvali Moki. Mnogo bi lakše bilo da ima 7-8 seniora i da klince ubacuješ u igru kada vodiš +15.
Ako su, i treba da zaseru... Nikada nece nauciti ako ih ne bacis u vatru. Jednog dana ce biti okosnica reprezentacije. Ali sta treba da uradi Gurovic koji pogodi jednu trojku od 9? Pa on bre covece obruc ne moze da pogodi, ej! Ceo obruc je promasio!!! Sta treba da uradi Milicic koji ne moze da pogodi slobodno bacanje? Molim te sad ga uporedi sa Šekom, posto si vec pravio poredjenja sa Kobijem... A ti koji se nisu odazvali su kao sto rekoh pokazali koliko mogu. Ne bi mi bilo zao ni da je bilo 12 mladih, pa nek ih svi oderu, sledeci put ne bi bilo tako... A i ne bi bilo dranja da je 12 mladih i da Gurovic ne sutira trojke sa 8,9,10 metara i kad god dobije loptu. Da imas ekipu klinaca koji se poznaju i kapiraju medjusobno funkcionisali bi mnogo bolje.

Citat:
Pa i nema razlike. Poenta je ista. Ja ti rekoh, ako misliš da možeš bolje, idi lepo u KSS i kaži da umeš da igraš basket, pa da te gledamo na sledećem takmičenju.
Za vredjanje i kritikovanje cu ti odgovoriti kasnije, a sto se tice mog angazmana u reprezentaciji, mogu slobodno da izjavim da smem da stanem na crtu slobodnih bacanja Milicicu, iako ne dobijam 7.000.000$ po sezoni i ne bavim se profesionalno kosarkom... Nisu svi koji umeju da igraju basket usli u reprezentaciju, a i ovi koji jesu umeju dovoljno... Ali nije ni umece igranja najbitnije, bitno je da postujes neka pravila i budes svestan da si deo tima, ne pojedinac, masina za sutiranje trojki, i to pokvarena...

Citat:
Duže od ovoga sigurno.
Ma ovi su se juce skupili na ulici...

Citat:
Pa da su baš bili klinci, ne bih se složio. Npr. Bodiroga je već imao bogatu inostranu karijeru, Divac takođe...
Ok, ako ti to nije dobar primer, sta je uradio Partizan protiv Huventuda? Djordjevic golobrad, Danilovic takodje... Deca bre... Pa su pokazali sve kvalitete velikih igraca... Mislim da bi i ovi klinci pokazali isto da nisu sputavani. A i sad je bilo "iskusnih" sa inostranim karijerama... Bolje da nije...

Citat:
Nije ni sada bilo potrebno toliko podmlađivanje, da su se svi odazvali.
Potpun rez, dovidjenja svima, ajmo nova postava... Pa da cekamo 5 godina, i onda da pocnemo da radimo kako treba i da nas niko vise ne skine sa trona... Opet pravimo stare greske...

Citat:
E vidiš, zato te je ovo i potreslo. Dan pred početak pričam sa berberom i reko sam mu da ću se isto osećati bili prvi ili ispali prvi. Ništa ne očekujem, ničemu se ne nadam. Ne znam ni ko igra, pa ništa ni ne očekujem.
Ne znas ko igra a usudjujes se da komentarises... Ovde mozemo i da zavrsimo raspravu, jer si lepo rekao da ne znas o cemu pricas... Ja znam, zato mi i smeta neuspeh... Ne znas ko igra a kazes da ne znaju da igraju... Znaci da si kompetentan da sudis o tome? Hoces sa mnom zajedno u KSS da se prijavimo? Posto ocigledno umes da ocenis ko zna da igra a ko ne, sastavi reprezentaciju. Nevolja je samo sto ne poznajes domace igrace, vec americke. Mislim da Kobi i Šek nemaju pravo nastupa Srbiju, i da se ne bi odazvali... Jbt, ti najbolji se nikad ne odazovu pa moras da zoves pacere, kakav bedak, nikada vise necemo biti prvi...

Citat:
Ne pravim je nikada. Šta više, kritikovanje me više nervira od psovanja, naročito od nestručnih ljudi. Bolje se lepo ko čovek ispsovati, nego satima sedeti i kenjati.
E pa vidis tu je tvoj problem. To sto tebe neke stvari nerviraju, pa ne pravis razliku ne znaci da razlika ne postoji, a postoji i to ogromna... Naravno da je bolje pred javno pred kamerama i celim svetom ispsovati sudije, celu porodicu, blizu i daljuz rodbinu, pa i komsije... U potpunosti se slazem sa tvojim mudrim stavom... Bolje ne kenjati nego usled neposedovanja dovoljne strucnosti potapsati po ramenu i reci ajmo dalje iako nemas pojma o cemu se radi... Bolje se raspitaj o stvarima koje podrzavas, jednog dana mozes da se zajebes.

Citat:
A ti kao nikada ne psuješ? Kada ti crkne motor šta radiš?
Sto mesas babe i zabe? Znas na koje se situacije odnosi pomenuto psovanje...

Citat:
Mene ne bruka. Nisam ja psovao nego on. On nema nikakve veze sa mnom.
Nema nikakve veze, sem sto poticete iz iste zemlje... I sto ce i tebe kad odes negde preko gledati kroz prizmu tih dogadjaja, iako ti sa tim licno nemas veze... Pa zasto nas smatraju divljacima? Zato sto smo ti i ja divljaci? Ne, nego zato sto se neki šaban potrudio da i tebi i meni indirektno zagorca zivot svojim ponasanjem... Mnogo bolji primer bih ti dao iz sveta politike, ali da ne sirim pricu...

Citat:
Bili bi i njima krivi da su ispali zbog sudijskog propusta. Ali ja ne krivim sudije za naše ispadanje. Krivi su igrači jer su loši, tj. drugi su bolji od njih. A uostalom, otkud ti znaš da nisu psovali?
U prvoj recenici kazes da su sudije krive zbog naseg ispadanja, pa u drugoj kazes da ne krivis sudije... Odluci se... Jesu li krivi nama, njima, u oba slucaja? Moka je onda mazohista jer je pristao da bude na celu reprezentacije losih igraca... I dalje ne delim misljenje da su Izraelci bolji. Znam jer sam gledao utakmicu...

Citat:
Ovde konkretno niko, to se valjda vidi. Ali prošetaj malo internetom. Kamo sreće da svaki stoti psovač igra basket bolje od reprezentativaca, odnosno da psuje sa razlogom. Pa gde bi nam kraj bio. Samo kreneš i skupljaš talente.
Pa mi ovde konkretno i pricamo a ne tamo. Psovaci su tamo a ne ovde... A talenata ima na izvoz... Ne mozes me ubediti da nemamo 12 kvalitetnih igraca... Znam da imamo kvaliteta za bar 3 reprezentacije...

"Ride. Because children need heroes."

Poruku je izmenio Duh, 06.09.2007 u 02:01.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#26 (permalink))
Kunic
White Eagle

Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji - 06.09.2007, 13:06

Citat:
Ne bih rekao... Kladim se da u Srbiji postoji 12 dovoljno kvalitetnih igraca koji su sposobni da nadigraju Izrael... A mislim da su i ovi sposobni, kao i da ih je bilo bar jos 50 koji su zeleli da zaigraju za reprezentaciju i odigraju dovoljno kvalitetno...
Znači, sada dovodiš Mokinu stručnost u procenjivanju ko je dobar, a ko loš u pitanje. OK, onda pravac KSS pa se prijavi i za selektora.

Šta vredi ako postoji i 12.000 igrača, ako neće da igraju?

Citat:
A kako umeju u klubovima za koje igraju?
A naša klupska košarka je nadaleko poznata po uspesima i trofejima. Da imamo toliko dobrih igrača, uradili bi nešto više u Evropi.