|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji |
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
|
Odgovor: KOŠARKA: EP 2007. u Španiji -
05.09.2007, 23:53
Citat:
Klinci su bili super u odnosu na ove matore... Za njih nisam nista ni rekao. A kladim se da bi mlada reprezentacija odigrala bolje nego ova seniorska. Citat:
Citat:
Nisam ni ocekivao sjajno, ali od ljudi koji se profesionalno bave kosarkom svakako nisam ocekivao katastrofu... Gde prvo poluvreme lici na jurenje klinaca s loptom po poljani, dok se drugo poluvreme pretvara u agoniju gde nam Izraelci drze casove... Pa nije ovo Krav-Maga nego kosarka, ko tu koga treba da uci... Citat:
Kobe je jos uvek tata za sve njih, za neke ce uvek i biti. Ali to nema veze sa temom, zanimalo me je ko ovde psuje. Posto mi se cini da imas utisak da psujem(o) nase igrace... |
||||
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
06.09.2007, 00:31
Kada osvojiš zlato, nećeš da se brukaš sa nekim petrnaestim mestom. Lakše je smisliti izgovor.
Pa jedva je čovek i ovih 12 sakupio. Citat:
Citat:
Jel ti misliš da se recimo Luksemburg ne bori kada igra fudbal, kada redovno primi 5 komada ili da su jednostavno loši? Šta vredi da se boriš kada ne umeš? Pa baš su klinci najviše usrali. Izašli na teren protiv Rusa, gaće im se napunile. Šutira slobodno, ruka mu se trese. Protiv Grka još i nekako. Danas poveli i već pomislili da je gotovo. Neiskustvo. Ne podmlađuje se reprezentacija na taj način. I zato su krivi svi koji se neopravdano nisu odazvali Moki. Mnogo bi lakše bilo da ima 7-8 seniora i da klince ubacuješ u igru kada vodiš +15. Pa i nema razlike. Poenta je ista. Ja ti rekoh, ako misliš da možeš bolje, idi lepo u KSS i kaži da umeš da igraš basket, pa da te gledamo na sledećem takmičenju. Duže od ovoga sigurno. Citat:
Citat:
Citat:
Ne pravim je nikada. Šta više, kritikovanje me više nervira od psovanja, naročito od nestručnih ljudi. Bolje se lepo ko čovek ispsovati, nego satima sedeti i kenjati. Citat:
Mene ne bruka. Nisam ja psovao nego on. On nema nikakve veze sa mnom. Bili bi i njima krivi da su ispali zbog sudijskog propusta. Ali ja ne krivim sudije za naše ispadanje. Krivi su igrači jer su loši, tj. drugi su bolji od njih. A uostalom, otkud ti znaš da nisu psovali? Ovde konkretno niko, to se valjda vidi. Ali prošetaj malo internetom. Kamo sreće da svaki stoti psovač igra basket bolje od reprezentativaca, odnosno da psuje sa razlogom. Pa gde bi nam kraj bio. Samo kreneš i skupljaš talente. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||||||
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
06.09.2007, 01:47
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ma ovi su se juce skupili na ulici... Citat:
Potpun rez, dovidjenja svima, ajmo nova postava... Pa da cekamo 5 godina, i onda da pocnemo da radimo kako treba i da nas niko vise ne skine sa trona... Opet pravimo stare greske... Citat:
Citat:
Sto mesas babe i zabe? Znas na koje se situacije odnosi pomenuto psovanje... Nema nikakve veze, sem sto poticete iz iste zemlje... I sto ce i tebe kad odes negde preko gledati kroz prizmu tih dogadjaja, iako ti sa tim licno nemas veze... Pa zasto nas smatraju divljacima? Zato sto smo ti i ja divljaci? Ne, nego zato sto se neki šaban potrudio da i tebi i meni indirektno zagorca zivot svojim ponasanjem... Mnogo bolji primer bih ti dao iz sveta politike, ali da ne sirim pricu... Citat:
Pa mi ovde konkretno i pricamo a ne tamo. Psovaci su tamo a ne ovde... A talenata ima na izvoz... Ne mozes me ubediti da nemamo 12 kvalitetnih igraca... Znam da imamo kvaliteta za bar 3 reprezentacije... |
|||||||||
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
06.09.2007, 13:06
Citat:
Šta vredi ako postoji i 12.000 igrača, ako neće da igraju? A naša klupska košarka je nadaleko poznata po uspesima i trofejima. Da imamo toliko dobrih igrača, uradili bi nešto više u Evropi. |