|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zatvaranje moto sezone- NS Time |
|
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time -
04.09.2007, 20:13
Pa ja ti lepo kažem da se preseliš negde gde nema gužve i manifestacija.
![]() Ja ne znam da postoji grad na svetu u kome se ne održvaju nikakve manifestacije, ali zato znam mali milion sela u kojima bi ljudi prodali dušu đavolu za makar jedno dešavanje godišnje. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:01
Pol: Žensko
|
04.09.2007, 20:17
J. ga, ja sam popizdela i Merkator kad su otvarali, jer su zagradili pola bulevara Cara Lazara... Možda je i do mene krivica...
![]() Da imam kratak fitilj - imam... ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
04.09.2007, 20:20
Previše se nerviraš, opusti se.
Sve to traje par sati i obično bude leti i vikendom kada se možeš prošetati i pešice. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
**CicaMaca**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:28
Pol: Žensko
Godine: 19
|
05.09.2007, 12:05
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() kao prvo Erupcija... momci sviraju extra. svima toplo preporuchujem da dodju da ih slushaju.... ![]() drga stvar.... Pero Deformero... ejbrebre, pa ja ih naprosto obozavam ![]() ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|