VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zatvaranje moto sezone- NS Time
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:57
Pol: Žensko
Godine: 29
Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 12:06

Veliki tradicionalni moto susret, „Zatvaranje moto sezone“, već petu godinu održava se ispred kluba NS TIME. Petak i subota 7. i 8. septembar biće u znaku motoraša i njihove kulture. Na velikoj bini, najvećoj u Srbiji, čije je premijerno postavljanje upravo na ovom događaju nastupiće dvanaest bendova koji izvode muziku vezanu za ovaj stil života (blues i rock). Na drugom programskom prostoru, unutar kluba NS TIME nastupiće DJ-evi koji će puštati muziku 80-ih i 90-ih. Prateći programi ovog, jednog od najvećih moto okupljanja u Srbiji su:
  • defile po ulicama i bulevarima Novog Sada
  • izbor za najlepši motocikl
  • izbor za najlepši moto par
  • izbor za najlepši motocikl ručne izrade
  • izbor za najskuplji motocikl manifestacije
  • „lep, kulturni“ striptiz
Za motoraše će biti osposobljen kamp sa svom pratećom infrastrukturom. Program moto skupa „Zatvaranje moto sezone“ je:

Petak 7. septembar
19.30 Ragman
20.30 New mythology
21.30 Batiskaf
22.30 Genom
23.30 Sveti gral

Subota 8. septembar
19.30 Alijansa
20.30 Erupcija
21.30 Highway
22.30 Pero deforemero
23.30 Crash 2

Izvor:net

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 18:54

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
  • „lep, kulturni“ striptiz
Ako ništa drugo, moram otići da vidim "lep, kulturni" striptiz

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 02:01
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 19:07

Citat:
defile po ulicama i bulevarima Novog Sada
Daću ja njima defile po ulicama. Od toga nema ništa gore, ako si nekuda krenuo i onda naletiš na njih... Možeš da zaboraviš da ćeš stići na vreme!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 19:54

O gospode bože! Pa dobro Veverice, eto, tačno znaš kada će biti okupljanje, pa ti lepo kreni sat vremena ranije i stižeš gde si pošla.

Majke mi se trudim da razumem ljude kojima svaka sitnica smeta, ali mi ne ide. Ovom smeta gužva, onom smeta sečenje drveća kako ne bi došlo do havarije, tebi smetaju motoraši...

Ljudi, živite u gradu, ne na selu. Ako vam smeta život u gradu, preselite se na selo, tamo nema gužve, nema motoraša, mir, tišina i idila. Pustite nas koji volimo gradski život da uživamo u tome.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Poruku je izmenio Mish, 04.09.2007 u 20:15. Razlog: neprdržavanje uputstva

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 20:09

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
O gospode bože! Pa dobro Veverice, eto, tačno znaš kada će biti okupljanje, pa ti lepo kreni sat vremena ranije i stižeš gde si pošla.

Majke mi se trudim da razumem ljude kojima svaka sitnica smeta, ali mi ne ide. Ovom smeta gužva, onom smeta sečenje drveća kako ne bi došlo do havarije, tebi smetaju motoraši...

Ljudi, živite u gradu, ne na selu. Ako vam smeta život u gradu, preselite se na selo, tamo nema gužve, nema motoraša, mir, tišina i idila. Pustite nas koji volimo gradski život da uživamo u tome.
Nema to veze bre sa gradom i sa selom. Ali lepo si rekao, ti si taj koji ne razume... U julu mesecu sam sat vremena bila zarobljena u autu na plus četrdeset stepeni sa dvoje male dece dok su oni (njih nekoliko stotina) defilovali bulevarom.

Ne podržavam nijednu manifestaciju koja remeti normalno funkcionisanje života u gradu, pa bio to susret motoraša ili novosadski polumaraton (iako sam i sama inače maratonac) ili oni biciklisti zbog kojih zatvore pola ulica ili gej parada ili štrajk taksista ili... šta god.

Poruku je izmenio Mish, 04.09.2007 u 20:16.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 20:13

Pa ja ti lepo kažem da se preseliš negde gde nema gužve i manifestacija.

Ja ne znam da postoji grad na svetu u kome se ne održvaju nikakve manifestacije, ali zato znam mali milion sela u kojima bi ljudi prodali dušu đavolu za makar jedno dešavanje godišnje.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris

Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 20:17

J. ga, ja sam popizdela i Merkator kad su otvarali, jer su zagradili pola bulevara Cara Lazara... Možda je i do mene krivica...
Da imam kratak fitilj - imam...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Kunic
White Eagle

Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 04.09.2007, 20:20

Previše se nerviraš, opusti se. Sve to traje par sati i obično bude leti i vikendom kada se možeš prošetati i pešice.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:28
Godine: 19
Odgovor: Zatvaranje moto sezone- NS Time - 05.09.2007, 12:05

Citat:
Subota 8. septembar
19.30 Alijansa
20.30 Erupcija
21.30 Highway
22.30 Pero deforemero
23.30 Crash 2

Izvor:net
znachi subota je moj dan
kao prvo Erupcija... momci sviraju extra. svima toplo preporuchujem da dodju da ih slushaju....
drga stvar.... Pero Deformero... ejbrebre, pa ja ih naprosto obozavam

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Poruku je izmenio silvia, 05.09.2007 u 15:23. Razlog: pogresno citirano

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
alokin74
samo vas posmatram
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 18:47