|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Iz prodaje povučen „mančmelou“ proizveden 2. jula |
|
Odgovor: Iz prodaje povučen „mančmelou“ proizveden 2. jula |
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Iz prodaje povučen „mančmelou“ proizveden 2. jula -
20.07.2007, 16:07
Pa jeste.
Šalu na stranu, lepo presaviti tabak, tužiti Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Makedoniju (ne znam da li je još neka država povukla iz prodaje) za klevetu, za naneti duševni bol, za gubitke, ma napakovati im onako opasno, onda pare koje dobiju (a dobiće, jer je pravda na nihovoj strani) uložiti u proizvodnju i istu povećati za nekoliko puta i mogu postati veoma opasni u Južnoj Evropi, pa i šire. Te tužbe sigurno nisu par desetina hiljada evra, već par miliona, pa par miliona pomnožiti sa brojem država i cifra već prelazi desetak miliona evra. A zamisli da ti neko da na ruke 10 miliona (možda i više). Pa mogu da izvoze Manč na Mesec. E sad, valjda neće biti pojeo vuk magarca, pa da ne kvarimo dobre međususedske odnose ništa od tužbe. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Pol: Žensko
|
samo se vi zafrkavajte...
![]() pazi Blic sta pise-"...Jelena Jurić, direktorka proizvodnje, tvrdi da za sada nema tragova bakterije. I dok se zvanični rezultati analize Sekretarijata za zdravstvo iz Novog Sada očekuju narednih dana, ceo kontingent je povučen sa tržišta...." Sta to znaci?Ocekuju ih?Na oprezu su? I love MuncH without ![]() Gle kako je fuj... ![]() " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
20.07.2007, 16:25
Ja ne znam šta znači to "za sada nema." Šta nema sada, ali će sutra biti?
A jesu komšije priložeile neki valjan dokument o tome ili se svodi na rekla-kazala? ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 21:56
|
20.07.2007, 19:03
Citat:
Pa gde bas manchmelou ![]()
|
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
|
20.07.2007, 20:03
Za neupucene u pravo samo da kazem da se tuzi onaj ko je pusti vestu u javnost a ne prodavnica koja je povukla proizvod,jer prodavnice imaju odgovornost prema kupcima,a jos manje drzavu u kojoj je proizvod povucen...
Tako da ta sprdnja sa Tadicem je totalno,pa znate sta zelim reci ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
White Eagle
|
21.07.2007, 03:30
Ja sam neupućen u pravo!
Po kom osnovu neko može da povuče proizvod iz prodavnice, ako nema dokaza da je poizvod neispravan? Sada ja tako odem do prve prodavnice i kažem da je plazma keks neispravan i oni treba da ga povuku? Sprdnja sa Tadićem jeste totalno to što želiš reći, ali nisam mogao da odolim. Vidiš da je čovek u fazonu da se izvinjava i prihvata odgovornost, pa reko možda prihvati odgovornost i za ovo. Lepo ode u Hrvatsku i Sloveniju i kaže da se izvinjava svima kome su Manč i ostali proizvodi iz Crvenke naneli zlo. Šteta što neće pasti tužba povodom ovog skandala. Daj Bože da nisam u pravu. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|