VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najveća gej parada na svetu
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:20
Pol: Žensko
Godine: 29
Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 11:23

Oko tri miliona homoseksualaca i transvestita prošetalo se juče glavnom ulicom u Sao Paolu u okviru redovne godišnje gej parade, prenele su strane agencije
"Hteli smo da ljudimo pokažemo da u Brazilu još postoji rasizam i homofobija...", rekao je organizator skupa Nelson Matijas Pereira i istakao da je to najveća gej parada koja je dosad održana u svetu.
Oko 900 policajaca je bilo rasporođeno tokom skupa.
Udruženje homoseksualca, lezbijki, biseksualaca i transvestita u Sao Paolu navelo je da je zbog blaže temperature od 25 stepeni Celzijusovih, ove godine bilo više posetilaca u odnosnu na prethodnu kada se okupilo oko 2,5 miliona ljudi.
Tokom nedavne petodnevne posete Brazilu, najmnogoljudnijoj katoličkoj zemlji na svetu, papa Benedikt Šesnaesti privukao je manje od milion ljudi da bi saslušali njegove pozive za jačanje tradicionalnih porodičnih vrednosti.
Ove godine, na 11. po redu gej paradi, brazilski homoseksualci su prvi put dobili podršku političara.

Na paradi su bili brazilski ministri za turizam i sport Marta Suplisi i Orlando Silva, guverener Sao Paola Žoze Sera i gradonačelnik Žilberto Kasab.
Gej parada u Sao Paolu postala je turistička atrakcija koja privlači strane turiste i donosi profit hotelima i restoranima.

beta

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najveća gej parada na svetu
staro
  (#2 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 11:35

.....kazem ja vama ljudi......

................pamet u glavi i dupe nuz zid.........

Da neko ne ...uleti.....

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

Poruku je izmenio vojvodjan, 11.06.2007 u 15:41. Razlog: :)

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 15:05

Citat:
vojvodjan kaže: Pogledaj poruku
.....kazem ja vama ljudi......

................pamet u glavi i dupe uz zid.........

Da neko ne ...uleti.....
Ne kaže se "uz", nego "nuz"...
Ostalo potpisujem.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 02:08
Godine: 22
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 19:21

Zamislite, cela Vojvodina gay Dakle, nemam predrasude ali previse ih je... A jel su na toj paradi samo muski ili i zene?

Evo, promenila sam potpis

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 19:42

2,5 miliona bolesnika na jednom mestu. Grozna propaganda. Fuj!

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 19:49

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
2,5 miliona bolesnika na jednom mestu. Grozna propaganda. Fuj!
De der zeko, tvoj avatar govori vishe od rechi o ovoj vesti

Anyway, na svashta ljudi zgrchu pare, al chime mi da paradiramo?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 11.06.2007 u 19:54.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 11.06.2007, 19:58

Uuuu ala si mi vickast.

Šta bre ima da paradiramo koji moj? Jel ti vidiš ko danas pravi parade? Niko normalan.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 01:29
Godine: 57
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 26.06.2007, 22:14

Jedina lepa stvar u vezi ove parade je da se ovi bolesni ljudi nemogu razmnožavati, pa se radujem da će ih biti sve manje.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 26.06.2007, 22:29

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Jedina lepa stvar u vezi ove parade je da se ovi bolesni ljudi nemogu razmnožavati, pa se radujem da će ih biti sve manje.
Kolko ja znam, ovi "bolesni" ljudi se mogu razmnozzavati taman kolko i mi "nebolesni" jednino shto im njihova seksualna orijentacija ne dozvoljava stvaranje potomstva kroz seksualne odnose kakve oni preferiraju.

Ali i da pojednostavimo pa i da kazzemo da se oni nemogu razmnozzavati, opet mi neshto ne izgleda da ih je sve manje, vech na protiv...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 01:29
Godine: 57
Odgovor: Najveća gej parada na svetu - 26.06.2007, 23:14

Mi treba prvo da raščistimo, dali je homoseksualizam bolest ili nije. Ja nisam specijalista za to, ali moje skromno mišljenje je da je to teška bolest. Kako mislim da će ih biti sve manje, pa ako se većina odluči za bolestan odnos, onda neće moći da se umnožavaju, iako ih sada ima dosta, ali svaki uspon ima i svoj pad.
Kad vidim da se dva jelena krpe u šumi, tada ću znati da je to normalan odnos. Ovo je citat.

Povratak na vrh stranice

«<