|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dete umrlo posle operacije oka |
|
Odgovor: Dete umrlo posle operacije oka |
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Dete umrlo posle operacije oka -
13.06.2007, 20:38
Citat:
Kada ''otmu'' nečiji život... dečji život... sve manje nade imam i u zdravstveni i u ostale sisteme koji bi trebalo da funcionišu u ovoj državi... Malene više nema... ništa je neće vratiti... zar je morala tako da ode... Ne može me niko ubediti da jeste... Nije mi jasno kako je operacija izvršena na klinici za plastičnu hirurgiju... da li je zaita otkriven hematom na mozgu pre operacije... da li... zašto... da li se manipuliše nekim informacijama... do sada sam čula 10 - ak verzija o smrti devojčice... zar smo postali tako okruzni da i dalje gazimo, vređamo ne vodeći računa o osećanjima devojčicinih roditelja ( konkretno mislim na izvore informisanja ) ... Strašno... Ne daj Bože, nikome... Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Dete umrlo posle operacije oka -
01.07.2007, 09:42
Privedena još trojica lekara
Beograd -- Kako saznaje B92, MUP Srbije danas je priveo još trojicu lekara u vezi sa smrću devojčice Anje Grahovac. Istražni sudija odredio je jednomesečni pritvor dvojici lekara i pomoćnom radniku, pod sumnjom da su počinili krivično delo nesavesnog lečenja. Prethodno je pod istom sumnjom priveden i anesteziolog koji je učestvovao u operaciji. Trogodišnja Anja Grahovac operisala je kataraktu 21. maja u Privatnoj bolnici "Perfekta", a operaciju su obavili lekari ordinacije Ilić. Devojčica je posle intervencije pala u komu i preminula dve nedelje kasnije, 4. juna. Obdukcioni nalaz pokazao je da je devojčica umrla usled nedostatka kiseonika tokom operacije. Klinika "Perfekta" je zatvorena zbog toga što nije imala dozvolu za obavljanje takve intervencije. b92
|
|
|
|
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Dete umrlo posle operacije oka |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Homoseksualnost | konan_light | Društvo oko nas | 322 | 05.08.2008 23:25 |
| Dete u vama.. | yige_gui | Kad sam bio mali... | 30 | 02.08.2008 17:17 |
| Konvencija UN o pravima deteta | makilli | Roditeljski kutak | 4 | 20.10.2007 10:11 |
| Rimska vojska za vreme carstva | Dejan B | Istorija | 18 | 19.10.2007 13:56 |
| Majka rodila dete za ćerku | SQUAW | Belosvetske zanimljivosti | 0 | 15.10.2006 21:04 |