OTROVALI SE NA PROSLAVI GODIŠNJICE MATURE
28.05.2007.
17:09 - Veći broj osoba otrovao se u petak na večeri u restoranu "Pogled" na Ribarcu, gde su slavili petogodišnjicu mature, saznaje Radio 021. Sumnja se da je uzrok trovanja pokvaren sir. Kako saznajemo, na večeri je bilo oko 200 bivših učenika Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj".
Na Infektivnoj klinici nam je rečeno da su tokom vikenda primili sedam pacijenata, od kojih je jedan zadržan na bolničkom lečenju. Navode da je, koliko oni znaju, deo pacijenata zbrinut u Domu zdravlja i studentskoj ambulanti.
U sanitarnoj inspekciji nam je potvrdjeno da se radi o restoranu "Pogled", ali su rekli da više informacija možemo dobiti tek sutra, jer danas nemaju vremena. Isti odgovor smo dobili i u Higijenskom zavodu.
izvor: radio021
Ja sam bila na toj proslavi 5 godina mature u petak u restoranu Pogled na Ribarcu i nije mi bas bilo dobro naredna dva dana.

Bas me danas zvao drugar koji je bio na infuziji u bolnici i imao visoku temperaturu dva dana. Cula sam za jos dosta slucajeva iz mog razreda i iz drugih odeljenja da je bilo trovanja. Iz pouzdanih izvora sam saznala da je restoran zatvoren i kuvar je fasovao. I jel to znaci da smo nas 220 platili debelo tu veceru u restoranu da bismo bili otrovani??????
UZAS,

A sto je najveca fora taj restoran se izdaje za neko kao fensi mesto sa divnim pogledom na Dunav. Lepo spolja ali smrdi iznutra. Tako da svi koji planirate neko apsolventsko vece ili neke godisnjice da slavite u ovom restoranu, preporucujem vam da ga obidjete.