VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Trovanje u restoranu Pogled
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Trovanje u restoranu Pogled - 28.05.2007, 18:13

OTROVALI SE NA PROSLAVI GODIŠNJICE MATURE
28.05.2007.

17:09 - Veći broj osoba otrovao se u petak na večeri u restoranu "Pogled" na Ribarcu, gde su slavili petogodišnjicu mature, saznaje Radio 021. Sumnja se da je uzrok trovanja pokvaren sir. Kako saznajemo, na večeri je bilo oko 200 bivših učenika Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj".

Na Infektivnoj klinici nam je rečeno da su tokom vikenda primili sedam pacijenata, od kojih je jedan zadržan na bolničkom lečenju. Navode da je, koliko oni znaju, deo pacijenata zbrinut u Domu zdravlja i studentskoj ambulanti.

U sanitarnoj inspekciji nam je potvrdjeno da se radi o restoranu "Pogled", ali su rekli da više informacija možemo dobiti tek sutra, jer danas nemaju vremena. Isti odgovor smo dobili i u Higijenskom zavodu.

izvor: radio021

Ja sam bila na toj proslavi 5 godina mature u petak u restoranu Pogled na Ribarcu i nije mi bas bilo dobro naredna dva dana. Bas me danas zvao drugar koji je bio na infuziji u bolnici i imao visoku temperaturu dva dana. Cula sam za jos dosta slucajeva iz mog razreda i iz drugih odeljenja da je bilo trovanja. Iz pouzdanih izvora sam saznala da je restoran zatvoren i kuvar je fasovao. I jel to znaci da smo nas 220 platili debelo tu veceru u restoranu da bismo bili otrovani??????
UZAS, A sto je najveca fora taj restoran se izdaje za neko kao fensi mesto sa divnim pogledom na Dunav. Lepo spolja ali smrdi iznutra. Tako da svi koji planirate neko apsolventsko vece ili neke godisnjice da slavite u ovom restoranu, preporucujem vam da ga obidjete.

goldie

Poruku je izmenio goldie, 28.05.2007 u 23:25.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled
staro
  (#2 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 29.05.2007, 15:32

izvini odakle ti ta informacija???
ja sam bash prolazio tuda meni je bilo bash kul kad sam se vracao s' ortakom iz grada .

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 29.05.2007, 16:50

Citat:
piquer kaže: Pogledaj poruku
izvini odakle ti ta informacija???
ja sam bash prolazio tuda meni je bilo bash kul kad sam se vracao s' ortakom iz grada .
Piquer pa lepo je naveden izvor, kako mislis odakle informacija....

Link ovde.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 02:14
Godine: 24
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 29.05.2007, 18:36

Procitala sam danas u novinama i nisam mogla da verujem!!!! To nikako ne bih smeli da dopuste u danasnje vreme, pogotovo ne za restoran koji vazi za izuzetno popularno i fensi mesto!

Bila sam tamo pre 2 godine na svadbi kod drugarice i do danas sam ga hvalila, ali sad cu i ja da ga obilazim....

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:28
Godine: 37
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 29.05.2007, 21:22

...kad gledate u dunav i ne vidite šta vam sipaju u tanjir....

...raznosim damama p....

...oklone...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 30.05.2007, 13:16

Uopšte me ne čudi.
Pre dva-tri meseca dogodilo se nešto slično u restoranu "Avala" u Beogradu, iza Zvezdinog stadiona.
Bilo je na ručku nas sedmoro i dvojica, koji su jeli kiseli kupus sa kolenicom, završili su na Infektivnoj...
Za one koji nisu iz Beograda, to je restoran koji decenijama unazad važi za mesto gde se dobro i kvalitetno jede. Očigledno, popustili su u svemu i svačemu.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 30.05.2007, 13:25

ma dodjite kod na kotlitj , ubija brate momentalno , kaka intezivna

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 05:53
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 31.05.2007, 06:53

Ovde se za to krivicno odgovara.Ukoliko se dvoje ljudi javi sa istim simptomima trovanja i to se prijavi odseku za zastitu zdravlja oni su u obavezi da ispitaju slucaj i ako se dokaze da su se otrovali od hrane u restoranu gazda bogami mora DEBELO da plati

Not all treasure is silver and gold, mate.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Odgovor: Trovanje u restoranu Pogled - 04.06.2007, 13:47

Citat:
Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
Ovde se za to krivicno odgovara.Ukoliko se dvoje ljudi javi sa istim simptomima trovanja i to se prijavi odseku za zastitu zdravlja oni su u obavezi da ispitaju slucaj i ako se dokaze da su se otrovali od hrane u restoranu gazda bogami mora DEBELO da plati

Evo zvali su me danas iz nekog udruzenja ili nesto tako... nisam bas cula tu prvu recenicu kad se predstavljala zena. Ali uglavnom imala je spisak sa svim namirnicama koje su nam posluzene u restoranu i redom me ispitala za svaku namirnicu da li sam jela. I naravno kakve sam simptome imala i kada su se pojavili simptomi. Tako da se radi na nekoj istrazi da bi se utvrdilo da li je restoran kriv ili je kriv onaj od koga je restoran dobavio hranu.

goldie

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen