VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

Prikaz rezultata glasanja: Koji templejt koristite?
VC Urban Dark 10 13.51%
VC Urban Light 18 24.32%
VC Lady's 6 8.11%
VC Vojvodina 27 36.49%
Svaki po malo 13 17.57%
Učesnika ankete do sada: 74. Ne možete da glasate na ovoj anketi

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koji templejt koristite?
staro
  (#1 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:02

Aj još malo da ćaskamo o templejtima, ali na malo drugačiji način nego na onoj drugoj temi.

Dakle, koji templejt koristite? Ili ih menjate u zavisnosti od raspoloženja, doba dana, spoljne temperature ili vlage u vazduhu.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koji templejt koristite?
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:01
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:07

Uglavnom Vojvodina,a ponekad i Lady

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 15:11
Godine: 33
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:10

Urban dark jer u nedostatku tamne pozadine dobro je i ovo. Ne dopada mi se kolicina sisa na slikama, kao da dark po difoltu koriste muskarci, svasta, niti kolicina estrogena na onom za devojcice, ja bih pomesala i bate i seke i tamo i ovamo, ali sta je tu je za sada koristim ovaj. Lep mi je i onaj zeleni, ali mene nesto ne rade ti suncokreti i znanje imanje kao sto vidim da rade ostale, mozda jer nisam iz tih krajeva, no nebitno, bitno da ima da se menja. I plavi je ok, onako mladalacki, al' malo me nervira plava

Nije mi jasno sta ovaj Nekrofil postavlja ove teme kad ce se samo nervira nikom ugoditi.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Godine: 26
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:15

Kao što SQUAW reče nervira me ona plava boja pa koristim onaj zeleni sa suncokretima mada mi je Urban light varijanta najlepša od svih ponudjenih.

...i may not be perfect but i'm always me...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:17

Trenutno sam na Vojvodini zbog suncokreta,odgovara mi u dizanju mog dobrog raspolozenja do stanja euforije,pomaze mi da napunim baterije a boga mi ovako energicna sam nesta i mLogo kreativna pa mi sve ide od ruke...

Posle toga Urban Light i Dark ono ak sam u party fazonu mada bi izbacila onu roze cicu iz Darka a i onu drugu desno,ona levo je ok

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Godine: 34
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 20:18

Zeleno, volim te zeleno... o suncokretima da ne pričam

Mada povremeno, kada mi ''dojde'' prebacujem na Urban dark, čisto promene radi - a ta promena mi najviše prija

To su moje dve dobitne kombinacije...

Vojvodina mi se inače fenomenalno uklapa uz novi avatar... tačnije, avatar uz Vojvodinu...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:41
Godine: 24
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 21:48

Zeleni!

Može da prođe i Urban Light, ali Vojvodina mi je nekako opuštajući.

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 22:14

samo zeleni .... zeleno me opushta .. i suncokreti me opushtaju

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:22
Godine: 33
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 22:31

VC Vojvodina
ta kombinacija zeleno~žute boje mi odmara oči

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:33
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Koji templejt koristite? - 16.04.2007, 23:10

...najviše mi se sviđaju oni zumbuli...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

Povratak na vrh stranice