|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Evrovizija - Eurovision 2007 |
|
Odgovor: Eurosong 2007. |
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.08.2006.
Poslednji login: 21.09.2007 23:34
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Eurosong 2007. -
27.02.2007, 04:51
Citat:
Bruka i sramota. Ja sam svojevremeno nacula da se Joksimovic sprema za duet sa Jelenom Tomasevic, sto i nije tako lakse, ali bismo se tako pretvorili u jednu od "onih" zemalja koje stalno salju iste izvodjace. Koliko vidim na ovom spisku, nema ni Joksimovica ni Jelene. |
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:57
Pol: Žensko
|
Odgovor: Eurosong 2007. -
05.03.2007, 03:34
SFRJ na „Eurosongu“
Sve bivše republike SFRJ imaće svog predstavnika na finalu u Helsinkiju. Pobednik prvog crnogorskog nacionalnog izbora za „Pesmu Evrovizije“ je Stevan Faddy. On će predstavljati svoju zemlju sa pesmom „Hajde, kroči“. Makedoniju će predstavljati Karolina Gočeva sa pesmom „Mojot svet“, koju odlikuje snažan etnozvuk. To će biti drugo učešće Karoline na „Evroviziji“ - svoju zemlju predstavljala je i 2002. sa pesmom „Od nas zavisi“. Operska pevačica Alenka Gotar pobedila je na slovenačkom izboru za pesmu „Evrovizije“ sa numerom „Cvet z Juga“ i nastupiće u polufinalu, 10. maja u Helsinkiju. Naš predstavnik na pesmi „Evrovizije“ biće poznat 8. marta - finalne večeri „Beovizije“. Na velikom spektaklu, izboru za pesmu koja će Hrvatsku zastupati na „Evrosongu“ 2007. (u Helsinkiju 12. maja), pobedio je poznati roker Dado Topić sa grupom „DragonFly“ i pesmom „Vjerujem u ljubav“. Bosnu i Hercegovinu ce predstavljati Banjalucanka Marija Šestić s pjesmom Rijeka bez imena (Blic) Montenegro: Macedonia: Croatia: Slovenia: Bosnia and Herzegovina: |
|
|
|