VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity
staro
  (#51 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 20:55
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 11.05.2007, 20:15

ne gledam ga baš, samo kad moram, a to se desilo prije par dana jer mi je drugarica navalila da hoće da gleda, pa hajde. i taman ja prebacujem, kad onaj debeli čovijek sa rutavim dupetom pere guzu plahtom... smučio mi se život u momentu

nattydread is coming to dinner

Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 22.12.2008 16:35
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 13.05.2007, 19:38

Samo sam 10 minuta pogledao Macino k...enje i glumljenje pashe u kuci i to mi je bilo dovoljno da me izbaci iz takta. :giljotina:

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

Povratak na vrh stranice
staro
  (#53 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:15
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 13.05.2007, 21:39

Gledala sam sinoć kako je Goga reagovala kada se u kući pojavio tabloidni novinar koji ih je verovatno ''hvalio'' na sva zvona ...
Gogin izraz lica je rekao sve, i izgledao je od prilike ovako

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#54 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:14
Godine: 33
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 13.05.2007, 23:08

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
i taman ja prebacujem, kad onaj debeli čovijek sa rutavim dupetom pere guzu plahtom... smučio mi se život u momentu
Nije mu rutavo dupe Natalija, pa zar nisi ukapirala da se čovek depilirao od glave do pete pa se zato drapa 24/7? Nije mi jasno što ne viđam žene koje se tako češu konstantno

Moram da priznam da zaista ovog puta nemam favorita Kakva je to galerija, kad su krenuli da ulaze na trenutak pomislih kako KuroSava i SMarko i nisu bili tako loši Naaaaah, bili su.

Upaljen mi stalno tv noću, umesto lampe, pa kad ustanem da piškim i dođem nazad dok se ne uspavam zevam u b92. Oni bre po celu noć ne spavaju, a Lale (jebote ja sam mislila da će njega da titluju) od pola 5 in da morning kuva neke supe i čorbe.

Uopšte, primećujem jednu ogromnu sličnost između odabira VIP (čuj VIP ) ukućana i prvog VB serijala. Čak je dosta njih slično građeno. Samo što su u onoj verziji gledaoci čekali neki sex, a ovde izgleda svi čekaju neku tuču. Napljuvavanje na svakom ćošku, svako svakoga kad stigne. Tu su pokazali sav svoj nivo. Što je najgore, ja verujem da su stvarno prirodni

A što je još gore, eto, ja to đubre pogledam nekad, kad se setim, al' dovoljno je tragično i to. Mazohista.

Peđa - poštujem taj hit, volim i da ga zavrtim, različitost, prvo blajhanje u gradu, ludilo and rest, ali i pored toga što je obeležio deo pop kulture, ne treba da je tu. Ili možda baš treba?

Marta - tvrdi da je glumica. Ne znam da li bi joj neko pre VB VIP-a tražio autogram.

Karleuša - ja sam prosto zadivljena njenom biografijom.

http://en.wikipedia.org/wiki/Olja_Karleu%C5%A1a

Ipak je uspeh neki ako ti Jelena Karleuša nije rod. Naglašavam: NIJE ROD!

Lale - ne znam kako je uopšte došao bez Mikice aka 1. maj Pirot ????

Goga - evo sedim i pokušavam nešto da otkucam, ali ne ide mi. Shit A mislila sam da ću moći nešto više da napišem.

Đani - E o njemu bih ponešto i napisala, ali bojim se da bih srušila server, pa neću.

Maca - Evo, priznaću. Ovaj čovek me stvarno nekada nasmeje. Samo, mnogo je "prirodan" za moj ukus. Ili je to ticket to 50 000? Iskreno, smučio mi se njegov razdeljak na bulji preko celog ekrana, i čoveče, što mu neko nije rekao da imaju da se kupe i veće gaće???? I da se jelo ne meša rukom koju si držao u dupetu?

Vranješ - tvrdi da je glumica. Ne znam da li bi joj neko pre VB VIP-a tražio autogram.

Danijel - pa da, on je poznat. Bio je na Evroviziji. Dva puta! Mazohista neki, kao ja - izviždaše ga na Evroviziji, izviždaše ga na ulazu u kuću. Popularna ličnost neka. Svi zvižde za njim! A šteta, mogao je ovaj momčić negde dostojanstveno da raste.

Zorica Šuica - Gospođa Šiacu je toliko poznata slikarka da sam sada prvi put čula za nju. Vidim, postala je tiha, ali je na početku jasno i glasno 8965 puta naglašeno koliko je sofisticirana. Poznata je po tome što lepi ogledala na torbe koje kupi i tako one postaju loode torbe

Emina - Manekenka? Ne znam je. Poznata manekenka? Uffffff, opet ne znam. A jel bila džirlo devojka? Nije? E jebi ga, onda ne znam stvarno.

Ognjen - to je onaj poznati maneken koji je u prve tri rečenice predstavljanja naglasio da NIJE peder. Odmah mi se smučio. A fino građen, da.

Pokvareno od mene, napljuvah ljude, ali, ne volim, bre, licemere. Poznate ili nepoznate, svejedno. A viriću u taj TV još, sigurno, poznajem sebe dobro. Da vidim šta će da se dešava kad god se setim da pogledam.

E da, i nije mi jasno kako su oni organizovani po pitanju budžeta? Kako im se puni špajz? Imaju li oni kazne?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#55 (permalink))
bubica
Početnik
bubica će uskoro postati poznat članbubica će uskoro postati poznat član

Član od: 19.12.2006.
Poslednji login: 23.09.2007 08:58
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 14.05.2007, 01:59

Ja to uopste nisam ni gledala. Informisem se malko preko novina.
Ne gledam sto mislim da je glupo, nego sto imam tikove kad neko spomene VB. Vucem te tikove iz proslosti. Ex momak me je zbog VB uzasno sikanirao i zapostavljao. Tako da... Neka im je sa srecom

Povratak na vrh stranice
staro
  (#56 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 16:27
Godine: 30
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 15.05.2007, 11:55

Paparazzo u akciji

Goga i Ognjen su se u međuvremenu premestili iz kuhinje u baštu gde nastavljaju svoj razgovor. Goga ima puno toga da ispriča Ognjenu, ali ne zna od čega prvo da počne, ali pošto imaju puno vremena ona kreće redom.
Prvo je Ognjen saznao detalje sa njenog rođendana, a zatim mu je objasnila i kako izgleda njeno lično obezbeđenje.
Za to vreme u dnevnoj sobi Aleksandar pokušava da što bolje ispuni svoj tajni zadatak. Smislio je odličnu taktiku i pantalonama prekrio fotoaparat i sada čeka pravi trenutak kako bi uslikao Sašu.
A pošto Saša ni ne sluti da ga neko od ukućana slika, on bezbrizno nastavlja da vežba

Big Lale je u kuhinji gde sprema sebi večeru i njemu se pridružuje Aleksandar koji je ogladneo od tajnog slikanja ukućana.
Atmosfera u dnevnoj sobi je takođe živa kao i u bašti, samo što se ovde uz pesmu čuje i klavir.

Glavni pijanista ove večeri je Peđa, dok ga Emina prati pesmom. Emini se izgleda dopala pesma “Brushalter”, pa uz pomoć Peđe pokusava da usavrši melodiju i reči pesme što je bolje moguće.

Za to vreme Aleksandar je u muškoj spavaćoj sobi gde vreba svoju novu žrtvu, Danijela. Pošto je stavio fotoaparat u zadnji džep, on pokušava da se tiho približi Danijelu, a da ovaj ništa ne primeti.

Nakon što je obavio tajno slikanje vraća se u dnevnu sobu kao da se ništa nije desilo, a ostali ukućani i dalje nastavljaju da se vesele uz pesmu.

10 dan 01:05

Goga i Ognjen su zajedno u tuš kabini i peru veš.
Maca povremeno prolazi pored kupatila i dobacuje im da ne budu toliko providni.
On ima osnovanu sumnju da se tu dešava nešto više od pranja veša. Maca sumnja da su večeras pali prvi poljupci u kući Velikog Brata.

Za to vreme, Aleksandar je u ispovedaonici. Došao je kraj Aleksandrovog tajnog zadatka i on priča o ovom vrlo teškom radu.

Kaže da je bio veoma posvećen i da je zadovoljan napravljenim fotogafijama. Najteža za slikanje je bila Marta.

Aleksandar govori kako je napisao jedan sveobuhvatni članak o svim ukućanima, a Veliki Brat ga podseća da će ga sutra obavestiti o uspešnosti zadatka.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#57 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 15.05.2007, 12:07

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

E da, i nije mi jasno kako su oni organizovani po pitanju budžeta? Kako im se puni špajz? Imaju li oni kazne?

Ovde sam totalno neupućena , mada i mene zanima ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#58 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 16:27
Godine: 30
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 16.05.2007, 23:31

Dobar im je bio nedeljni zadatak 'Ja u školu idem...'

Citat:
Svi ukućani se vraćaju u školu. Drugi razred osnovne škole. Dnevni boravak u kući Velikog Brata postaje učionica. Dvorište postaje dečje igralište.
Ukućani moraju da spreme svoj krevet i da po tuširanju odmah obuku školsku uniformu (u potpunosti).

Ukućani su „Đaci drugaci“ od trenutka kada obuku uniformu i u toj ulozi su dokle god nose uniformu. Nošenje uniforme je obavezno od buđenja do završetka časova u školi.

Pošto se ukućani istuširaju i obuku „Đaci“ moraju dobro da doručkuju i da spreme sebi užinu. Ukućani tokom škole neće moći da jedu i piju ništa drugo do ono što su spremili sebi za užinu i spakovali u deo školske opreme namenjen isključivo za to.
Ovu rutinu ponavljaju dokle god traje nedeljni zadatak. Zadatak traje tri dana.
Ukućani po buđenju imaju sat vremena do početka nastave. To vreme koriste da se spreme za školu, obuku, pripreme užinu, doručkuju. 15 min pre početka nastave oglasiće se prvo kratko zvonce. 5 min pre početka nastave oglasiće se dugo zvonce. Ukućani od tada do početka nastave imaju da izvedu jednu od svoje 4 školske himne. Da bi sledeće kratko zvonce označilo početak časa kada svi đaci treba da su na svojim mestima.
Veliki Brat je njihov učitelj. Kada uđu u školu i sednu na svoja mesta i kada se oglasi Veliki Brat učenicima, svi će morati da ustanu kao pozdrav učitelju. Veliki Brat će im reći „Sedite“. Tek tada će smeti da sednu.

Uspešnost zadatka će se ocenjivati prema tome kako će se đaci ponašati u školi (ocena iz vladanja), njihova uspešnost u nastavi (svaki predmet će biti odvojeno ocenjivan), poštovanje pravila zadatka kao i prema tome kako će naučiti školsku himnu (ocena iz muzičkog). Svaka prosečna ocena mora biti veća od 4.00 da bi zadatak bio uspešan. Takođe ukućani ne smeju da se ogluše o pravila zadatka više od 5 puta po danu. Zadatak se završava u sredu ujutru.

Predmeti koje će đaci imati u školi su: književnost, matematika, likovno, muzičko, fizičko, svet oko nas i engleski. Ukućani ne smeju da padnu nijedan od ovih predmeta. A prosečna ocena svakog mora da je iznad 4,00. Ukućani će svakodnevno biti ocenjivani i ispitivani. Dobijaće domaće zadatke. Takođe, ukoliko učitelj tako proceni određeni ukućani mogu dobiti dopunsku nastavu iz određenog predmeta.
Veliki Brat VIP

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Poruku je izmenio silvia, 16.05.2007 u 23:37.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#59 (permalink))
Goga
impresario

Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity - 21.05.2007, 08:35