|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 23:14
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity -
13.05.2007, 23:08
Citat:
Nije mu rutavo dupe Natalija, pa zar nisi ukapirala da se čovek depilirao od glave do pete pa se zato drapa 24/7? Nije mi jasno što ne viđam žene koje se tako češu konstantno Moram da priznam da zaista ovog puta nemam favorita Kakva je to galerija, kad su krenuli da ulaze na trenutak pomislih kako KuroSava i SMarko i nisu bili tako loši Naaaaah, bili su.Upaljen mi stalno tv noću, umesto lampe, pa kad ustanem da piškim i dođem nazad dok se ne uspavam zevam u b92. Oni bre po celu noć ne spavaju, a Lale (jebote ja sam mislila da će njega da titluju) od pola 5 in da morning kuva neke supe i čorbe. Uopšte, primećujem jednu ogromnu sličnost između odabira VIP (čuj VIP ) ukućana i prvog VB serijala. Čak je dosta njih slično građeno. Samo što su u onoj verziji gledaoci čekali neki sex, a ovde izgleda svi čekaju neku tuču. Napljuvavanje na svakom ćošku, svako svakoga kad stigne. Tu su pokazali sav svoj nivo. Što je najgore, ja verujem da su stvarno prirodni A što je još gore, eto, ja to đubre pogledam nekad, kad se setim, al' dovoljno je tragično i to. Mazohista. Peđa - poštujem taj hit, volim i da ga zavrtim, različitost, prvo blajhanje u gradu, ludilo and rest, ali i pored toga što je obeležio deo pop kulture, ne treba da je tu. Ili možda baš treba? Marta - tvrdi da je glumica. Ne znam da li bi joj neko pre VB VIP-a tražio autogram. Karleuša - ja sam prosto zadivljena njenom biografijom. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Olja_Karleu%C5%A1a Ipak je uspeh neki ako ti Jelena Karleuša nije rod. Naglašavam: NIJE ROD! Lale - ne znam kako je uopšte došao bez Mikice aka 1. maj Pirot ???? Goga - evo sedim i pokušavam nešto da otkucam, ali ne ide mi. Shit A mislila sam da ću moći nešto više da napišem.Đani - E o njemu bih ponešto i napisala, ali bojim se da bih srušila server, pa neću. Maca - Evo, priznaću. Ovaj čovek me stvarno nekada nasmeje. Samo, mnogo je "prirodan" za moj ukus. Ili je to ticket to 50 000? Iskreno, smučio mi se njegov razdeljak na bulji preko celog ekrana, i čoveče, što mu neko nije rekao da imaju da se kupe i veće gaće???? I da se jelo ne meša rukom koju si držao u dupetu? Vranješ - tvrdi da je glumica. Ne znam da li bi joj neko pre VB VIP-a tražio autogram. Danijel - pa da, on je poznat. Bio je na Evroviziji. Dva puta! Mazohista neki, kao ja - izviždaše ga na Evroviziji, izviždaše ga na ulazu u kuću. Popularna ličnost neka. Svi zvižde za njim! A šteta, mogao je ovaj momčić negde dostojanstveno da raste. Zorica Šuica - Gospođa Šiacu je toliko poznata slikarka da sam sada prvi put čula za nju. Vidim, postala je tiha, ali je na početku jasno i glasno 8965 puta naglašeno koliko je sofisticirana. Poznata je po tome što lepi ogledala na torbe koje kupi i tako one postaju loode torbe ![]() Emina - Manekenka? Ne znam je. Poznata manekenka? Uffffff, opet ne znam. A jel bila džirlo devojka? Nije? E jebi ga, onda ne znam stvarno. Ognjen - to je onaj poznati maneken koji je u prve tri rečenice predstavljanja naglasio da NIJE peder. Odmah mi se smučio. A fino građen, da. Pokvareno od mene, napljuvah ljude, ali, ne volim, bre, licemere. Poznate ili nepoznate, svejedno. A viriću u taj TV još, sigurno, poznajem sebe dobro. Da vidim šta će da se dešava kad god se setim da pogledam. E da, i nije mi jasno kako su oni organizovani po pitanju budžeta? Kako im se puni špajz? Imaju li oni kazne? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 16:27
Pol: Žensko
Godine: 30
|
Odgovor: VIP veliki brat, iliti celebrity -
16.05.2007, 23:31
Dobar im je bio nedeljni zadatak 'Ja u školu idem...'
Citat:
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|