VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Exit 07
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 20:39
Pol: Žensko
Godine: 25
Exit 07 - 04.12.2006, 23:28

Rezervacija ulaznica za EXIT 07 počeće

7. decembra u 17h.

Najvernijim posetiocima EXITa biće omogućeno da rezervišu ulaznice po specijalnoj novogodišnjoj ceni od 3490 din, što iznosi preko 45% popusta u odnosu na cenu ulaznice u redovnoj prodaji (6490dinara).
Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen!
Ulaznice ćete moći da rezervišete isključivo na festivalskoj internet prezentaciji www.exitfest.org
Da biste rezervisali ulaznice biće neophodno da prođete kroz jednostavan proces registracije na našem sajtu.
Svaki kupac moći će da rezerviše maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu rezervisanih ulaznica je 7 dana, nakon čega se rezervacija poništava.
Naredna cena po kojoj ćete moći da rezervišete ulaznicu za EXIT je 4490 din.

goldie

Povratak na vrh stranice
exit
staro
  (#2 (permalink))
blondiens
Novi član
blondiens je na dobrom putu

Član od: 17.02.2007.
Poslednji login: 17.02.2007 12:46
Godine: 22
exit - 17.02.2007, 12:41

Skupljajte pare za EXIT

Poruku je izmenio Goga, 23.04.2007 u 21:30. Razlog: Nema potrebe za velikim slovima...

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Exit
staro
  (#3 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 13.11.2008 21:43
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Exit - 17.02.2007, 19:55

Šuska se da ce na ovogodišnjem EXIT festivalu u NS pojaviti i NY hip-hop bend Beastie Boys. wikipedia
Ako išta valja od hip-hop-a to su Beastie!
Pripremite se! info

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Exit
staro
  (#4 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: danas 01:19
Godine: 26
Odgovor: Exit - 19.02.2007, 22:26

Wu Tang Clan i LTJ Bukem na EXIT-u!

Jedna od najuticajnih američkih hip hop grupa Wu-Tang Clan nastupiće 15. 7. u nedelju na glavnoj festivalskoj bini. Wu-Tang će na Exitu nastupiti u originalnoj postavi: Method Man, Ghostface Killah, RZA, GZA the Genius, Raekwon, Masta Killa, U-God, Inspectah Deck & DJ Mathmatics i ovoj postavi fali, deveti originalni član grupe, pokojni Ol' Dirty Bastard.
Ovo je prava prilika da vidimo i čujemo Wu-Tang Clan jer su za leto najavili novi album, 8 Diagrams, na kom će jedna pesma biti posvećena Ol’Dirty Bastardu od koje se očekuje da će biti pravi hit.

Inspirisani kinematografijom Hong Konga,stripovima, filmovima o samurajima i lokalnim slengom mnogobrojni članovi ovog sastava napravili su revoluciju u rep muzici sredinom devedesetih godina. RZA, GZA i Ol’Dirty Bastard bili su toliko fascinirani istočnjačkim borilačkim veštinama da su ime grupi dali prema filmu sa početka devedesetih „Shaolin and Wu Tang“.

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Exit 07
staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:05
Godine: 33
Odgovor: Exit 07 - 19.02.2007, 23:30

Ehehee znam koga će obraduje ovaj Wu-tang uskoro će se javi sam ovdi gosn pčela ubica glavom i bradom

Na LTJ Bukema sam prvi put u životu otišla pre nekih 6 ( I think so ) godina pa preporučujem onima koji su to propustili (a bilo je prilike više puta) da to svakako i ovaj put ne urade ukoliko uopšte vole taj vibe.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: danas 01:19
Godine: 26
Odgovor: Exit 07 - 19.02.2007, 23:33

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ehehee znam koga će obraduje ovaj Wu-tang uskoro će se javi sam ovdi gosn pčela ubica glavom i bradom
Odmah sam se setila njega. Oduševiće se.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: danas 03:30
Godine: 25
Odgovor: Exit 07 - 20.02.2007, 01:43

On ima srece,na proslom bio Franz Ferninand sad Wu-tang

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
Odgovor: Exit 07 - 20.02.2007, 15:32

Wu-Tang Clan ain't nuthin' ta fuck wit.

Znači, da li mi verujete da je već, evo, tri, četiri dana ne mogu da dođem sebi i da se osvestim. Od kad sam saznao za ovo, ne mogu ni da učim, ni da spavam, ni da jedem. Ovo je, ono, kao ostvarenje najluđeg sna. Moj život se sad bukvalno pretvorio u odbrojavanje do 15. jula (još 138 dana, btw). Taman u trenutku kad sam pomislio kako mi ovaj EXIT neće biti mnogo zanimljiv jer jednostavnone vidim koga bi mogli da dovedu, a da mene obori s nogu, a oni dovedoše one koje među mnogim muzičkim izvođačima koje obožavam - najviše obožavam, toliko da čak i nik na ovom forumu po njima uzeh. Aaaaaaaaa... Možda nekom ovo loženje deluje bezveze, ali bukvalno je tako. Nije stvar samo u tome biti njihov fan (kao ja), već je dovoljno čak jednostavno biti samo slušalac rep muzike, pa, makar ih ne voleo, moraš ih poštovati, jer oni su definitivno, po svim mišljenjima, ono najbolje što je rep izrodio i najveća insititucija hip-hop kulture svih vremena.

Kako je ova godina krenula, za mene će ovo biti apsolutno wu-godina. Odmah na početku godine dočekala me je sjajna vest - posle šest godina Wu se ponovo skupljaju i na leto izdaju novi album. Već to mi je bilo i više nego dovoljno da jedva čekam leto. Onda je pre desetak dana do mene došla informacija da Method Man dolazi u Beograd solo krajem marta. Tad sam već vrištao od sreće. A onda... Kao grom iz vedra neba, ne samo da ću imati novi Wu album posle šest godina, ne samo da će Method doći solo, već će doći ceo Klan. Brate...

My peoples, are you with me, where you at?
In the front, in the back, Killa Beez on attack!

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:05
Godine: 33
Odgovor: Exit 07 - 28.02.2007, 23:01

Robert Plant otvara EXIT

Predstojeći EXIT festival, koji se održava od 12. - 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, otvoriće na glavnoj festivalskoj bini jedan od najvažnijih glasova u istoriji rok muzike, legandarni pevač Led Zeppelina, Robert Plant.

Plant će nastupiti prvog dana festivala u pratnji benda Strange Sensation sa kojima svira od 2002. godine.

Na koncertima pored novih Plantovih solo pesama bend izvodi i veliki broj klasičnih Led Zeppelin numera kao što su Immigrant song, Stairway to Heaven, Black Dog, Kashmir, Whole Lotta Love i mnoge druge, često u novim aranžmanima.

Sa bendom Strange Sensation Plant je snimio dva studijska albuma, kolekciju bluz i folk obrada Dreamland iz 2002. godine i Mighty ReArranger iz 2005. godine.

Prošle godine Robert Plant i Strange Sensation imali su veliku evropsku turneju u 36 gradova, a u novembru je izdato luksuzno pakovanje koje sadrži devet Plantovih solo albuma, neobjavljne numere, B strane singlova i DVD sa dvadeset spotova, snimcima živih nastupa i intervjuima sa Plantovim prijateljima među kojima su Tori Amos, John McEnroe, Phil Collins i Ahmet Ertegun.

Preneto sa b92

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro