|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Veliki Brat - Big Brother |
|
Odgovor: Big brother |
|
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Big brother -
30.08.2006, 23:19
Pratila sam malo hrvatski BB show
, nije po onoj cije g.... "lepse" smrdi, ali oni su mi bili nekako brzi, uhodaniji, spontaniji, mozda proracunatiji. Razumem ja da su ovo generalne probe, ali sam pocetak mi daje nekako opor ukus u ustima, tako da ne verujem da cu "imati vremena" da pratim nas BB![]() |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:57
|
31.08.2006, 00:45
Pratila sam prvi hrvatski BB show, za drugi nisam imala stomaka. Na ovaj naš, tj. na probu sam bacila pogled i nešto mi se ne dojmi. Ali, ostavljam sebi mogućnost da ga ipak pratim od septembra, što pak zavisi od toga šta nam se ponudi.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
|
02.09.2006, 00:39
Ja nikada nisam pratila te rialitije, ali mi je ovaj nešto interesantan, moram da priznam. Večeras sam se toliko smejala ovom zadatku mame i bebe, da su mi suze išle
![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Godine: 34
|
u principu reality show-e ne gledam uopste, ali naravno uvijek postoji izuzetak, tipa kad se skupi ekipa, pa se malo cirkne, pa se onda u takvom stanju gledaju neki segmenti, pa se onda svi kolektivno poubijamo smijehom, mada i to brzo dosadi. e sad, tko bas voli, pa nek gleda. sve je stvar ukusa.
|
|
|
|