VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Veliki Brat - Big Brother
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Veliki Brat - Big Brother - 30.08.2006, 20:00

Krenule su generalne probe najvećeg reality show programa Ja se baš za koji minut spremam da pogledam jedno od pretpremijernih izdanja na tv B92

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj emisiji? Da li ste ranije pratili Velikog Brata?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Big brother
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 20:56

Planiram da gledam, ali što manje, jer su takve emisije neverovatno zarazne... navuče se čovek na njih dok trepne. Malo sam bacila pogled na ovo što ide trenutno i nekako su mi učesnici mnooogo isfolirani. Ne mogu da se otmem utisku da baš jako mnogo glume, ni malo prirodnosti, spontanosti... ne znam, možda grešim.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 20:57

Znaci, Squaw i ja upravo gledamo i vristimo od smeha Dakle, kakvi su ono likovi, pa to je da ne verujes Nije mi dobro kol'ko se smejem, zivota mi Ali, kad je lik rekao "Sta si se primila k'o baba na ratluk"... jebo te, stomak me boli

Ne znam, dacu neko konkretno misljenje kad malo odmakne, ali za sad mi deluje kao da bi oni svi coporativno na gomilu, pa ko koga do'vati

Gather ye rosebuds while ye may...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 21:50

Malo mi nije bilo dobro kad sam video ekipu, sto kaze Lady - isfolirani, a jos mi je bilo losije kad sam cuo onog lika kako je jedno 10 puta rekao, psiholog birao, psiholog prati, psiholog pomaze. Imao sam utisak da nabacuje neku naucnu crtu, neki legitimitet celoj prici sto mi se nije bas svidelo, ali dobro (barem malo popularizuje nauku, valjda)... U svakom slucaju gotovo je sigurno da cu pratiti, ne redovno, ali u onoj varijanti kao i spanske serije, toliko ljudi oko mene ce pricati o tome, da nema sanse da ne skontam radnju

E da i mislim da bi mogli malo da ubace stvari da bude zanimljivije, tipa puste im krokodila u kucu, ili ukinu vodu na 7 dana, ili simuliraju zemljotrese, a oni ne mogu da izdju iz kuce, ili sakriju im hranu i onda moraju zajedno da rade da je nadju, malo da ih muce

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 30.05.2008 21:16
Godine: 32
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 22:21

Mis'im, stvarno nema smisla, sram vas bilo, kakvi su to komentari?
Stoji da su konkretni momci i devojke malo čudan izbor, ali mislim da je to i poenta tih rialitija. Uvek ima kabadahija, njanjavih, onih što ne umeju da sastave dve u nakrs', onih što bi da ispravljaju krive drine i sl. Kao i u životu. I mislim da im nije lako ( onaj devetnaestogodišnji momak što se javno seksualno deklarisao ), ali i 15 minuta slave ima neku cenu. Blamaža je najmanji problem.

Moj prvi utisak je da, najverovatnije, neću dočekati premijernu epizodu ne zato što sam preterano razočarana u ekipu ili samu koncepciju emisije, već zato što mi interesovanja i načini razmišljanja i zabavljanja ove, prilično mlade, ekipe nisu bliski, samim tim ni interesantni. Ipak, ne mogu da se zakunem da, u nedostatku pametnijeg posla, neću povremeno baciti pogled.

Zato, pre neko što zamahnete kamenom, ne zaboravite da postoje i "Menjam ženu", "Prepoznajte svog biološkog oca", a zamalo da nije prošlo i "24h sahrana".
Hvala.

p.s. A? Kakva sam bila? A? A?

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 22:31

Citat:
Mater Vetru kaže:
Zato, pre neko što zamahnete kamenom, ne zaboravite da postoje i "Menjam ženu", "Prepoznajte svog biološkog oca", a zamalo da nije prošlo i "24h sahrana".
Uuu istina, "menjam zenu" je valjda dno dna, ako ima nesto gore ispravite me

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 34
Odgovor: Big brother - 30.08.2006, 23:19

Pratila sam malo hrvatski BB show , nije po onoj cije g.... "lepse" smrdi, ali oni su mi bili nekako brzi, uhodaniji, spontaniji, mozda proracunatiji. Razumem ja da su ovo generalne probe, ali sam pocetak mi daje nekako opor ukus u ustima, tako da ne verujem da cu "imati vremena" da pratim nas BB

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:57
Odgovor: Big brother - 31.08.2006, 00:45

Pratila sam prvi hrvatski BB show, za drugi nisam imala stomaka. Na ovaj naš, tj. na probu sam bacila pogled i nešto mi se ne dojmi. Ali, ostavljam sebi mogućnost da ga ipak pratim od septembra, što pak zavisi od toga šta nam se ponudi.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
Odgovor: Big brother - 02.09.2006, 00:39

Ja nikada nisam pratila te rialitije, ali mi je ovaj nešto interesantan, moram da priznam. Večeras sam se toliko smejala ovom zadatku mame i bebe, da su mi suze išle

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Godine: 34
Odgovor: Big brother - 02.09.2006, 00:44

u principu reality show-e ne gledam uopste, ali naravno uvijek postoji izuzetak, tipa kad se skupi ekipa, pa se malo cirkne, pa se onda u takvom stanju gledaju neki segmenti, pa se onda svi kolektivno poubijamo smijehom, mada i to brzo dosadi. e sad, tko bas voli, pa nek gleda. sve je stvar ukusa.

nattydread is coming to dinner

Povratak na vrh stranice