VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Teorija buducnost ~ da? ne? mozda?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:59
Pol: Žensko
Teorija buducnost ~ da? ne? mozda? - 13.10.2006, 05:44

vozim se danas podzemnom i razmisljam kako moram da prebacim neke fajlove na ono cudo za cuvanje fajlova (u slucaju da opet nesto ne zajebem ) na onaj vanjski hardver.. ma da, ono velicine pakle cigareta, samo tanje.. onaj bekap/trekap.. ne znam ni kako se to zove.. uglavnom skuzili ste (valjda!).. vozim se tako podzemnom i kontam o tome.. i onda mi sine ideja i tako pocnem sklapam pricu u glavi.. da bi na kraju to nekako 'vako ispalo...

vreme radnje: daleka buducnost
mesto radnje: tavan kuce
glavni likovi: 3-4 klinca godina izmedju 10-15
fabula radnje: grupa klinaca istrazuje tavan stare, troshne kuce, u malom mestu, u sredistu zemlje.. svi znamo kako tavani izgledaju, a ni ovaj se nije nesto preterano razlikovao od drugih tavana.. bilo je na tom tavanu svega ponesto zanimljivog, ali jedan klinac, kopajuci po kutijama i ormanima, naisao na malu metalnu kutijicu.. okrecuci i opipavajuci je pokusao je da shvati o cem' se radi.. ali bezuspjesno.. pozvao je i drugu decu da vide sta je pronasao.. sedeli su na podu, kutijica je isla od ruke do ruke.. kontali su i mozgali.. ali nisu mogli da dokuche o cem' se radi.. najzad se najstariji dechak seti..
- paaa daaaa.. video sam davno tako nesto.. deda mi je to pokazivao, kazao mi je da je to njegovom dedi mnogo koristilo.. to je nesto... xmmm.. ne znam kako mi je rakao da se zove.. pazi ima ladno i rupicu za kabel..
- kakav kabel? upita drugi dechak
- sta je kabel? upita neko drugi..
- xmm, znam da sam negde to video.. mislim da moja baka iima tako nesto na svom tavanu.. rekla mi je da je to vredna starudija.. to je jos od njene bake.. i vrlo je antikno..

ustali su i izasli napolje.. proletno sunce im je vratilo boju u lice.. nakon sati i sati provedenih na tavanu uz svetlost lampe, deca su izgledala bledunjavo..

najstariji dechak se uspne na tavan svoe bake i nakon poduzeg trazenja napokon nadje ono sto je trazio..
- jaoooo, znam sad i ja sta je to.. uzvikne drugi dechak.. samo ne znam gde cemo to ushtekamo, to se od davnina vise ne koristi..
- znam, rece najstariji, zato sam donio i onu starudiju koju baka tako brizno cuva.. i izvadi nesto sto je nekoc bio lap top.. pazljivo ga ukljuci i gle cuda, jos radi... ne bog-zna-kako, ali radi...
mala metalna kutijica je naime bio bek ap hardver

(axaxaxaaa.. bas mi bilo dosadno u podzemnoj! )

druga deca su znatizeljno proucavala novo otkrice.. klikali su, klikali i klikali..

- kakvi su bre ovo linkovi? upita najmladji.. ne moze se ni otvori.. ladno ne funkcionise..
- ma da, to su oni pocetni.. testni linkovi..
- a sta je ovo vojvodina forum link.. de klikni da vidimo..
- u jeeee.. sta je bre ovo?? kakve su ovo diskusije?? ko je jos vidio diskutovati...
- google?? WTF??
- yahooooo??? PU jeeee! kakve nebuloze..
- a vidi, ima li su i nekakav word i power point.. jel taj power nesto vezano za struju? ko zna, mozda su tako ukljucivali sijalice...
- gle slike! odavno to nisam video.. pokaziv'o mi deda kad sam bio mali...
- sta je bre ovo?
- xmmm, cekaj, seticu se kako se to zvalo.. mislim avion.. mislim da su time isli od jednog mesta na drugo mesto.. to je kao letilo.. ne znam ni ja tacno..
- staaa? nisu mogli da se transportiraju visokotalasnim frekvencijama???
- paaa, nisam sigurna, ali mislim da nisu...
- morali su zapravo fizicki da se krecu da bi nesto videli?
- paaa mislim da da..
- bez veze!
- eeee ovog se secam i ja.. imali smo nesto slicno u dvoristu, godinama je stajalo, pre nego nam je gradska vlast zapretila da ce nam ukinu niskootalasnu frekvenciju... mislimmmm da se to zvaloo auto... da, tako nesto... covece, ako se dobro secam, islo je na benzin... daj zamisli, nasi preci su se time vozili.. komaaa... znas koliko ima je trebalo da nekud dodju...
- koliko? upita najmladji
- ma mnogo bre!
- a bila i neka kriza, secam se nesto smo kao ucili iz istorije.. ali ne secam se, nismo se puno bazirali na tome.. nije bas bilo mnogo znajcajno.. znas da je mnogo vaznna tema bila nuklerani rat, prvi i drugi, i te stvari..
- gle slike s neke chajanke.. sta li to rade? 'hainiken'??? WTF?? mora da je to bila neka njihova prehrambena tekucina..
- to ne znam sta je, deda mi to nije spominj'o... mada mislim da su oni morali redovito da stavljaju neke proizvode u zeludac, ne bi li preziveli.. mislim da nije bilo 'vako kako je danas..

uglavnom, mislim da je ovde negde dosla moja stanica

sta sam htela da kazem, ma nista znachajno.. samo me zanima jel mislite da ce buducnost biti' vako nekako.. ili se nece nista drastichno menjati... hoce li nekoliko geeneracija nakon nas biti totalno drukacije.. hoce li nasa deca odrastati bez imalo zelenila???

ma sta znam, pisite sta hocete....

ajd' mastu ukljucite pa da vas vidimo...

teorija buducnosti...!?

moomoo meee juuooo

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Teorija buducnost ~ da? ne? mozda?
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Teorija buducnost ~ da? ne? mozda? - 13.10.2006, 06:32

tebi bas bilo dosadno

a sta li ce tek reci za peglu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar > Teorija buducnost ~ da? ne? mozda?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Nova teorija o tome kako su građene egipatske piramide HLEBmaster Nauka i tehnologija 0 30.06.2007 19:21