|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
A gde je tu Ljubav? |
|
Odgovor: A gde je tu Ljubav? |
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
Pretpostavka je da je večina nas imala imala ''prve tri jednačine'' , četvrta se ''potire'' jer su oboje glupi.. a ljubav ... ljubav je u četvrtoj jednačini+devet meseci = bebetino ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: 07.04.2007 20:37
Pol: Muško
|
Odgovor: A gde je tu Ljubav? -
23.09.2006, 17:05
Citat:
glupa zena nemoze da ima romansu, pametna zena nemoze da ima aferu, glupaca se nikad nece udati, a pametna nikad nece roditi, sto su ustvari situacije koje se najcesce desavaju. Prvo i prvo glupih ljudi nema, ima samo manje i vise pametnih, i posto svi treba sve da postujemo, rec Glup kao uvredljivu bi trebalo zakonom zabraniti za upotrebu, bas kao sto je u Americi zakonom zabranjena rec Nigger, ukoliko izleti iz belih usta. |
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
23.09.2006, 17:17
Nikakvih razloga za žuč nema
Samo jedan od onih emajlova što pokušavaju da isprovociraju reakciju.. i izgleda uspevaju ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
|
24.09.2006, 07:23
Citat:
Ako je tvoja reakcija na informaciju koja tvoju celu familiju naziva glupom - smeh, ili koja vec da je bila, da, reci mi koja je tvoja reakcija bila ? ja zadrzavam pravo da veoma obrazlozeno objasnim znake mentalne poremecenosti ponasanja u 21. veku ( ili kako ih ja zovem 21st Century Fux ) Kakva ti je reakcija na Ahtisarijeve izjave ? |
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
25.09.2006, 14:01
Ja zadržavam svoje pravo da određene članove upozorim da se nalaze na Forumu Ljubav a ne Politika, Društvo ili Psihologija, kao i da je ćaskanje zabranjemo Pravilnikom. Za to služe Privatne poruke.
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
25.09.2006, 16:01
Citat:
Koja je onda razlika izmedju razgovora na temu i caskanja ? Zar ljubav nije sastavni deo Drustva, Politike i Psihologije ? Ja sam kontao privatne poruke kao alat upozorenja odredjenim clanovima, izmedju ostalog. |
|
|
|
|
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|