|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti... |
|
Odgovor: U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti... |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 18:57
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti... -
22.08.2006, 20:44
Prica je stvarno da se najezis, cak mi je i drag taj izmiljeni gospodin! Ja isto mislim da je rec jako tesko vratiti tj. povuci jer cak i kad je povuces, to nije isto, kao sto kazu prva reakcija je, obicno, ono sto mislis, a kad shvatis sta si rekao moze da bude kasno! Sreca pa su ljudi oko mene tolerantniji i znaju me jako dobro pa su reci ili recenice izrecene u afektu brzo zaboravljene!
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
15.09.2006, 22:01
Bash tako ....... cesto usled uticaja sopstvenih emocija , predrasuda , brzopletosti nismo u stanju da stvarno shvatimo situaciju onakvom kakva ona stvarno jeste ...... i to ume da nas bash kosta i to ne novca .
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
|
16.09.2006, 05:07
Mogucnost nakon sto je izgubljena
Jedna meni bliska osoba je imala jednu mogucnost koja je izgubljena i to ne krivicom te osobe. I ja se sada grozno osecam jer potpuno razumem tu osobu. Osecaj je uzasan. To vam je kao da zelite nesto jako dugo i po svemu sudeci imate pravo da to imate, i blizi se momenat kada cete dobiti to sto vam sleduje i zamislite sve.... i onda to ne dobijete bez ikakvog objasnjenja zbog cega. Grozan osecaj. ![]() |
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
|
Vreme kad je proslo
Po meni najbitnije |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Godine: 26
|
15.02.2007, 18:13
Svaka od ovih 5 stvari je bolna i mucna,prosla sam kroz sve i volela bih da mogu bar nesto da vratim
![]() |
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
|
07.03.2007, 23:54
Citat:
Svašta može da se desi, a naročito kad se ne sagleda situacija iz više uglova i kada smo brzopleti. Mada mislim da uvek postoji neko kajanje...kako god i šta uradili... ![]() |
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Godine: 32
|
21.04.2007, 23:51
Ništa se u životu ne može vratiti, zato smo onliko mudri i veliki koliko smo u stanju da spoznamo prave momente i od svakoh od njih izvučemo najviše i najlepše. Tako jedino pružamo sebi šansu da budemo srećni, onoliko koliko je to moguće.
|
|
|
|
Misao dana |
|
|
uvek ista
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
|
Vreme se moze meriti prosloscu, i sve se vraca: ptice selice, godisnja doba, vetrovi, detinjstvo se vraca kroz starost, roditelji kroz decu, ucitelji kroz uzenike...
...samo je zaborav, kraj svih stvari... Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|