VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Exit Fest, Novi Sad, Serbia
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Exit Fest, Novi Sad, Serbia - 22.03.2006, 22:45

Da li pratite Exit? Šta uopšte mislite o ovom festivalu? Ove godine najavljuju Franz Ferdinanda, Pet Shop Boys, Cardigans-e... Svakako napredak u odnosu na vreme kada su Kosheen najavljivali kao glavne zvezde. Da li ste već rezervisali ulaznice ili možda imate odbojnost prema ovom dogadjaju?

Povratak na vrh stranice
Odgovor: Exit
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Exit - 23.03.2006, 02:55

Ove godine sam se jako razocarala u Exit. Dosad sam isla na Exit svake godine ali ove godine su presli sve granice. Najvise me je iznerviralo to sto u martu treba da narucim kartu (po normalnoj ceni) i da je platim u roku od 10 dana za festival koji pocinje 3,5 meseca kasnije. (A do tada mogu i umreti.) Kada su karte pustene u prodaju na netu, nije se tacno ni znalo ko dolazi na Exit i za sta rezervises kartu.

Sada je cena karata vec negde 5.500 koliko znam ako ne i vise a to je cini mi se malo nenormalna cena

Exit je sada festival namenjen strancima jer strancima to nije skupo i ne moraju vizu da vade i jeftino im pivo ovde.
Ali Exit team treba da shvati da stranci ne dolaze na Exit da bi videli te grupe koje ovde nastupaju (videli su ih u svojim drzavama vec 100 puta), nego dolaze da vide prostor na tvrdjavi, dolaze da vide sta je to Srbija i Novi Sad, i dolaze da upoznaju ljude koje zive na ovim prostorima, dolaze u zezu. A kako ce upoznati ljude koji ovde zive ako je festival namenjen strancima ???

Razocarao me je Exit jako. Zaboravljena je pocetna ideja Exita- izlaz za mlade u Srbiji.

goldie

Povratak na vrh stranice
staro
  (#3 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Odgovor: Exit - 23.03.2006, 03:14

Exit sucks!

Svake godine sve gore i gore. Odlicnu ideju su upropastili.

Pocev od cene koja polako postaje misaona imenica, do bezobrazluka da platis, a ne znas sta si platio. Nisam isao prosle godine, a necu ni ove.

Kao, Exit je muzicki festival... Ma daj... Leglo narkomana. Sve neki tuc-tuc kljuc-kljuc. I to malo dobrih r'n'r grupa sto ima u Srbiji, nisu u stanju da dovedu, nego dovode neke strance anonimuse i predstavljaju ih kao svetske sega-mega zvezde. Pokupe ciguse kod Najlon pijace, stave im afro-periku i predstave ih kao DJ-a iz Afrike.

Vratite nam koncert godine!!!

ps. Goldie, svaka cast.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#4 (permalink))
game_enginer
Početnik
game_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat član

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Odgovor: Exit - 23.03.2006, 04:45

Citat:
Kunic kaže:
: Kao, Exit je muzicki festival... Ma daj... Leglo narkomana. Sve neki tuc-tuc kljuc-kljuc. :
E pa kunicu... makar da je tako...

1. ne stvaraju se narkomani na exit-u, samo vole da ga posete, kao i ostatak normalnog sveta

2. bilo je nekada sto ti kazes "tuc-tuc"... ali sada se pretvorilo u nesto mnogo gore... nekada sam mogao da idem na tri mesta da slusam techno ili goa-u... a prosle godine... samo dj. arena i to.... cak i carl cox je pustao neki tech house jer su tako zamislili exit.

od prosle godine su u fazonu da hoce stvar da pretvore u gitarski festival...

sto se tice cene karte... cist bezobrazluk... nadam se da ce propasti kad su tako skrnavi. Cena karte ce jos malo pa dostici mesecnu platu nekih novosadjana.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#5 (permalink))
game_enginer
Početnik
game_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat član

Odgovor: Exit - 23.03.2006, 04:57

Citat:
goldie kaže:
.
.
.
Exit je sada festival namenjen strancima jer strancima to nije skupo i ne moraju vizu da vade i jeftino im pivo ovde.
.
.
.
Razocarao me je Exit jako. Zaboravljena je pocetna ideja Exita- izlaz za mlade u Srbiji.
E pa goldie... podrzavam te potpuno... ako nista onda bi mi koji smo odavde, trebali da imamo neki popust ili jeftinije karte. Nemozemo i mi i englezi da placamo isti iznos, i to po ceni po ugledu na engleske (zapadno-evropske) cene festivala.

Ako ces da vodis kampanju protiv exit-a, ja cu ti se pridruziti u protestima

Povratak na vrh stranice
staro
  (#6 (permalink))
game_enginer
Početnik

Odgovor: Exit - 23.03.2006, 04:59

ooops.... naravno... ne protiv exit-a, nego protiv organizacije exit-a

Svi znamo da je exit najbolji provod u celoj godini, zeleli bi da ga imamo... ali cemu sve to kada ne mozemo da ga posetimo jer su cene astonomske.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#7 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Odgovor: Exit - 23.03.2006, 18:06

Citat:
game_enginer kaže:
ooops.... naravno... ne protiv exit-a, nego protiv organizacije exit-a
Slazem se. Moja greska. A sto se tice ovoga

Citat:
game_enginer kaže:
E pa kunicu... makar da je tako...

1. ne stvaraju se narkomani na exit-u, samo vole da ga posete, kao i ostatak normalnog sveta

2. bilo je nekada sto ti kazes "tuc-tuc"... ali sada se pretvorilo u nesto mnogo gore... nekada sam mogao da idem na tri mesta da slusam techno ili goa-u... a prosle godine... samo dj. arena i to.... cak i carl cox je pustao neki tech house jer su tako zamislili exit.

od prosle godine su u fazonu da hoce stvar da pretvore u gitarski festival...
1. Nisam ja ni rekao da se stvaraju, ali je cinjenica da je preko 80% ljudi na drogama. U Areni je 101% nadrogirano.

2. Meni je i dalje to tuc-tuc. Sta ces, ukusi su u pitanju. :mig: Ja bre volim da cujem gitaru, bas, bubanj i eventualno klavijature.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#8 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Odgovor: Exit - 27.03.2006, 17:37

Evo ih ovi, dežurni egzithejteri. Pa, ako se obistine priče da će na EXIT doći i Manu Chao, ja ne samo da ću sigurno ići na EXIT, već ću pod hitno početi sa realizacijom svojih dugogodišnjih planova o učenju španskog. A vi crknite sa vašim Blek Sabatima, Ajron Mejdenima i ostalim mrtvim bendovima.

Por el suelo hay una compadrita
Que ya nadie se para a mirar
Por el suelo hay una mamacita
Que se muere de no respetar
Patchamama te veo tan triste
Patchamama me pongo a llorar...
Esperando la última ola
Cuídate no te vayas a mojar
Escuchando la última rola
Mamacita te invito a bailar...
Por el suelo camina mi pueblo
Por el suelo hay un agujero
Por el suelo camina la raza
Mamacita te vamos a matar...
Esperando la última ola
Patchamama me muero de pena
Por el suelo camina mi pueblo
Por el suelo moliendo condena
Por el suelo el infierno quema
Por el suelo la raza va ciega...
Esperando la última ola
Patchamama me muero de pena

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Godine: 33
Odgovor: Exit - 26.04.2006, 20:15

Ma može da priča ko šta hoće, do sada sam bila na skoro svakom EXIT Festivalu, tj, samo sam ga jedne godine propustila. E ove godine idem sigurno na Billy Idola i naravno:

THE CULT

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#10 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
Odgovor: Exit - 02.05.2006, 22:45

Da znate da vam zavidim The Cult u Srbiji,uaaaaaaau
Verujem da ce napraviti vecu festu nego ovde,dobro zvuce,Billy nikad nije bolje svirao,a Ian nikad nije vise licio na Jim Morrisona

Not all treasure is silver and gold, mate.

Povratak na vrh stranice