|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Exit Fest, Novi Sad, Serbia |
|
Odgovor: Exit |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Pol: Muško
Godine: 26
|
Citat:
Ako ces da vodis kampanju protiv exit-a, ja cu ti se pridruziti u protestima ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Godine: 26
|
Odgovor: Exit -
23.03.2006, 04:59
ooops.... naravno... ne protiv exit-a, nego protiv organizacije exit-a
Svi znamo da je exit najbolji provod u celoj godini, zeleli bi da ga imamo... ali cemu sve to kada ne mozemo da ga posetimo jer su cene astonomske. |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
23.03.2006, 18:06
Citat:
A sto se tice ovogaCitat:
2. Meni je i dalje to tuc-tuc. Sta ces, ukusi su u pitanju. :mig: Ja bre volim da cujem gitaru, bas, bubanj i eventualno klavijature. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
|
Evo ih ovi, dežurni egzithejteri. Pa, ako se obistine priče da će na EXIT doći i Manu Chao, ja ne samo da ću sigurno ići na EXIT, već ću pod hitno početi sa realizacijom svojih dugogodišnjih planova o učenju španskog.
A vi crknite sa vašim Blek Sabatima, Ajron Mejdenima i ostalim mrtvim bendovima. Por el suelo hay una compadrita Que ya nadie se para a mirar Por el suelo hay una mamacita Que se muere de no respetar Patchamama te veo tan triste Patchamama me pongo a llorar... Esperando la última ola Cuídate no te vayas a mojar Escuchando la última rola Mamacita te invito a bailar... Por el suelo camina mi pueblo Por el suelo hay un agujero Por el suelo camina la raza Mamacita te vamos a matar... Esperando la última ola Patchamama me muero de pena Escuchando la última rola Mamacita te invito a bailar... Por el suelo camina mi pueblo Por el suelo moliendo condena Por el suelo el infierno quema Por el suelo la raza va ciega... Esperando la última ola Patchamama me muero de pena Escuchando la última rola Mamacita te invito a bailar... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
26.04.2006, 20:15
Ma može da priča ko šta hoće, do sada sam bila na skoro svakom EXIT Festivalu, tj, samo sam ga jedne godine propustila. E ove godine idem sigurno na Billy Idola
i naravno:THE CULT ![]()
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
|
02.05.2006, 22:45
Da znate da vam zavidim
The Cult u Srbiji,uaaaaaaau Verujem da ce napraviti vecu festu nego ovde,dobro zvuce,Billy nikad nije bolje svirao,a Ian nikad nije vise licio na Jim Morrisona ![]() |
|
|
|