VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako da uradim sledeće?
staro
  (#71 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:28
Pol: Žensko
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 19.02.2008, 07:41

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
što ne probaš operu

e, bi ja probala i operu, ali je nemam skinutu.. a znash da ne mogu iz nekog tupavog razloga trenutno na internet pa da bi bila u mogucnosti da je skinem
chim rijeshim problem sa IE, i chim budem uspjela da se zakachim za taj virtuelni svet, eee kazhem ti onda garant cu da skinem i operu

Citat:
Alexander 37 kaže: Pogledaj poruku
Sto ga jednostavno ne obrises na : "Add or Remove Programs"

eeeee, Alex, ja sam ti speshl kejs kod mene ni najobichnije funkcije ne funkcionishu

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 20
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 02.03.2008, 23:21

posto sam totalni duduk za kompjuter i njegove opcijice.. htedoh jedno pitanjce da uputim svekolikom auditorijumu VCa
moj problem glasi 'vako: Kako da podesim da mi radi dugmence na tastaturi "Print Screen/Sys Rq", ja stiskam i stiskam da slikam, ali neche i neche.. ako ima resenja za mene, zahvaljujem unapred

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#73 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 03.03.2008, 02:23

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
posto sam totalni duduk za kompjuter i njegove opcijice.. htedoh jedno pitanjce da uputim svekolikom auditorijumu VCa
moj problem glasi 'vako: Kako da podesim da mi radi dugmence na tastaturi "Print Screen/Sys Rq", ja stiskam i stiskam da slikam, ali neche i neche.. ako ima resenja za mene, zahvaljujem unapred
Taster print screen ti verovatno radi
no kada ga pritisneš to što si snimila stoji u clipboardu

Otvori neki program za crtanje (paint sigurno imaš)
i pritisni tastere "CTRL"+"V"
i capture će biti pastiran na slici

Još lakše će ti biti sa nekim programom za screen capture

npr FastStone (portable)

staro
  (#74 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 22:16
Godine: 20
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 03.03.2008, 05:41

hvaja puno
veki hvala i tebi na PP

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#75 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 15:08
Godine: 31
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 11.03.2008, 12:58

Imam problem sa Adobe Reader 8 koji se ogleda u sledećem:

Kad god ga otvorim krene da se updejtuje i zakrči mi komp sa 100% CPU usage. Probao da isključim opciju auto update al je ne nađoh. Jedini spas mi je ručni restart mašine. Nisam ni uspeo ni firewall-om (Kerio) da ga sprečim.

Neko?

Festina lente

staro
  (#76 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 11.03.2008, 13:54

Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku
Imam problem sa Adobe Reader 8 koji se ogleda u sledećem:

Kad god ga otvorim krene da se updejtuje i zakrči mi komp sa 100% CPU usage. Probao da isključim opciju auto update al je ne nađoh. Jedini spas mi je ručni restart mašine. Nisam ni uspeo ni firewall-om (Kerio) da ga sprečim.

Neko?
Trebalo bi da stoji na putanji Edit-->Preferances-->update
tako je bar ranije bilo
Lično, ja sam ga izbacio baš zbog toga što traži suviše resursa, i sporo učitava stranice, moja preporuka je da probaš neku drugu aplikaciju za pregled i obradu pdf datoteka
koristio sam ih nekoliko, trenutno koristim Foxit Reader u kombinaciji sa njegovim editorom, i mogu reći da je svaki koji sam koristio punu brži od adobe readera.
nema čekanja, sa klikom na pdf dokument, on se trenutno i otvara

EDIT:

evo šta kaže Adobe Reader 8 User Guide (PDF, 6.92MB)
Citat:
Change updating preferences
1 Choose Help > Check For Updates.
2 In the Adobe Updater dialog box, click Preferences.
3 Select Automatically Check For Adobe Updates, and specify whether you want automatic checking on a weekly
or monthly basis and whether or not you want to be asked before updates are downloaded.
4 Makesurethattheapplicationyouarerunning(AdobeReade rorAdobeAcrobat)isselectedasthesoftwarethat
will be updated.
5 If appropriate, click Browse to navigate to the location in which you want the downloads to be placed.
Znači Toolbar > Help > Check For Updates
i tu u dijalog boxu otkačiš opciju autoupdate

Poruku je izmenio Arthur Dent, 11.03.2008 u 14:42. Razlog: edit

staro
  (#77 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 15:08
Godine: 31
Odgovor: Kako da uradim sledeće? - 13.03.2008, 08:16

Ništa ne uradih u podešavanjima, jer samo pokretanje Readera dovodi do blokade CPU 100%, zato odlučih da te poslušam i gle Foxit radi besprekorno i plus je free.

Zato poslah Adobe Reader 8 u prošlost ( ionako je bio sumljivog porekla )

Hvala Arthuru Dentu

Festina lente

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi > Kako da uradim sledeće?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kako se ljutimo? SQUAW Astrologija 38 17.05.2008 21:57
Kako najlakse ubiti noja? HLEBmaster Humor i zabava 5 06.02.2008 09:57
Kako si mogao? SQUAW Kućni ljubimci 5 03.02.2008 01:52
Kako se svideti.. Crazy Angel Astrologija 11 04.01.2008 19:42
CKM: KNOW HOW - Kako biti sovinista! HLEBmaster Humor i zabava 0 03.10.2007 03:27