|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako da uradim sledeće? |
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 16:11
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Kako da uradim sledeće? -
11.03.2008, 12:58
Imam problem sa Adobe Reader 8 koji se ogleda u sledećem:
Kad god ga otvorim krene da se updejtuje i zakrči mi komp sa 100% CPU usage. Probao da isključim opciju auto update al je ne nađoh. Jedini spas mi je ručni restart mašine. Nisam ni uspeo ni firewall-om (Kerio) da ga sprečim. Neko? |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
11.03.2008, 13:54
Citat:
tako je bar ranije bilo Lično, ja sam ga izbacio baš zbog toga što traži suviše resursa, i sporo učitava stranice, moja preporuka je da probaš neku drugu aplikaciju za pregled i obradu pdf datoteka koristio sam ih nekoliko, trenutno koristim Foxit Reader u kombinaciji sa njegovim editorom, i mogu reći da je svaki koji sam koristio punu brži od adobe readera. nema čekanja, sa klikom na pdf dokument, on se trenutno i otvara EDIT: evo šta kaže Adobe Reader 8 User Guide (PDF, 6.92MB) Citat:
i tu u dijalog boxu otkačiš opciju autoupdate ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 16:11
Godine: 31
|
13.03.2008, 08:16
Ništa ne uradih u podešavanjima, jer samo pokretanje Readera dovodi do blokade CPU 100%, zato odlučih da te poslušam i gle Foxit radi besprekorno i plus je free.
Zato poslah Adobe Reader 8 u prošlost ( ionako je bio sumljivog porekla )Hvala Arthuru Dentu ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Kako da uradim sledeće? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kako se ljutimo? | SQUAW | Astrologija | 38 | 17.05.2008 21:57 |
| Kako najlakse ubiti noja? | HLEBmaster | Humor i zabava | 5 | 06.02.2008 09:57 |
| Kako si mogao? | SQUAW | Kućni ljubimci | 5 | 03.02.2008 01:52 |
| Kako se svideti.. | Crazy Angel | Astrologija | 11 | 04.01.2008 19:42 |
| CKM: KNOW HOW - Kako biti sovinista! | HLEBmaster | Humor i zabava | 0 | 03.10.2007 03:27 |