|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako da uradim sledeće? |
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Kako da uradim sledeće? -
03.08.2006, 18:32
ups, nisam citao drugu stranu ali nema veze, mozda nekom ztreba
@squaw: zamena za printscreen, veoma efikasan program, imash tryout verziju 15dana http://www.techsmith.com/snagit.asp 電子男の子
|
|
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Godine: 57
|
27.05.2007, 23:57
Pomoć, kako da uradim sledeće:
Pokušavajući da skinem neki klip, pojavila mi se ikonica na žutog trougla na donjoj liniji plavoj i to u desnom uglu gde imam još ikonica koje se mogu videti ili sakriti, ova linija mislim da se zove task bar.To nebi bio problem da sam je želeo, na svakih pet-šest minuta se aktivira pravougaonik manjih dimenzija na kome piše: Sistem aklert itd, aktiviranjem njega dobijam ponudu da skinem securitu toolbar 7,1. a u okviru njega spy locked program, koji štiti od spyware i spam infetcing, kada to pokušam onda se traži 49 dolara. Koji mi je problem , pa nemogu dosadu da očistim nikako, nemogu da nađem gde je instalirao se, ni preko vindovs komandera pretražujući svaku stavku, preko kontrol panela takođe , nema ga, kad desnim klikom pokušam da dobijem opciji da ga obrišem(preko ikonice), on se ponovo otvara i nudi isto, imali leka, ili ponovo instalacija vindovsa? |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
28.05.2007, 00:18
Možeš da pogledaš u System startup-u
verovatno se tamo uglavio A ima i dosta specijalizovanih programa za uređivanje taskbar-a jedan od njih je WinPatrol i urediće ti start-up i task-bar Tip programa : šerver mislim da najnovija verzija radi i na visti, ali nisam siguran ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 30
|
28.05.2007, 00:38
Ovo definitivno mirise na "viruscic", tacnije prevara koja se zove smitfraud. SmitFraud je naziv za infekciju ciji su simptomi prikazivanje raznih poruka koje pokusavaju da vas ubede da je vas sistem inficiran i da vam je za ciscenje potreban neki program koji naravno treba platiti.
Jednom sasvim slucajno sam se i ja bio susreo sa tim za detalje pogledaj Virusbuster - Upozorenje ! Pokusaj sa klasicnim uklanjanjem , iskljuci System restore prvo , podigni windows u safe modu i detaljno skeniraj komp sa antivirusom kao i anti-spyware programima. Te programe vec svako zna, ali po meni najbolje ti je da probas kasperskog i avast kao AV i spybot i ad-aware za antispyware , mada i AVG antspyware je dobar. Na kraju skini smitrfraudfix odavde recimo http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix.exe i prati uputstvo sa ove stranice http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php A nesto slicno imas objasnjeno i ovde http://www.precisesecurity.com/adware-spy/splock.htm Srecno ![]() |
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 21:03
Godine: 31
|
28.05.2007, 21:59
morrib...
Probaj da problem rešiš deinstaliranjem / uklanjanjem te napasti uz pomoć CCleaner-a. Prvo moraš videti kako se zove taj antispyware program koji ti iskače u desnom uglu taskbar-a. Link za skidanje CCleaner-a: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ Kad ga skineš, instaliraš i pokreneš, uradi sledeće: 1) idi u opciju Tools / i pritisni dugme Startup... probaj da pronađeš .exe fajl tog programa i sve njegove servise (npr. za Update, upgrade...) i sve ih jedan po jedan označi i pritisni dugme Delete Entry i tako ćeš ga skloniti iz StartUp-a. 2) Sledeće je da ga deinstaliraš, idi na Tools / Uninstall / pronađi program, klikni na njega i pokreni Run Uninstaller... - naravno da treba uvek da imaš aktivan Antivirus (nod32, Kaspersky, Avast, Pandu... ili neki drugi), a i Windows Firewall drži uključenim i imaćeš mnogo manje problema ![]() ![]() "Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Godine: 57
|
28.05.2007, 22:10
Heej ljudi, hvala vam puno ubio sam ga ko granom, nema ga. Sutra mu dajem prvi utorak, ha. Ubio ga SmitfraudFix. Dosadni upao preko satelitske (prog DVB).
Ja vam mogu pomoći ako vam treba pomoć pri proizvodnji vina i rakija. Još jednom hvala puno! |
|
|
|