|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako da uradim sledeće? |
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:58
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kako da uradim sledeće? -
11.06.2006, 18:56
imam kveshchn
![]() znaci uradila sam bek ap svih fajlova koji bi se eventualno izgubili ako mi igrachka rikne.. i sad me pita 'formatting the hard disc' ![]() kaze 'vako: back up all the data on your hard disc before formatting it. ALL data on the disc will be deleted when you format it. necu bre da mi nista bude obrisano sta ako nijesam dobro uradila bek ap ode sve u PM SOS! ![]() |
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
11.06.2006, 21:16
Kakvo, bre, formatiranje hard diska?!?
Cancel-uj to ODMAH!!! Šta si to stiskala? Objasni malo opšurnije. P.S. Pošto te dva sata nakon tvog prethodnog posta još uvek vidim kao "online", iskreno se nadam da je sa tvojom malom (igračkicom) sve u redu! |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 33
|
11.06.2006, 21:28
DR GogoDVeliki
slušaj sad ovo, niko ne može da mi pomogne od moje online podrške, 'Lebu sam čak fotografisala tastaturu, a Zec me uopšte ne kapira, ostali takođe... možda ćeš ti mogneš nešto uradiš Ja nemam više printscreen tj ne mogu da uradim snapshot ili kako se već zove, od kako sam dobila novu tastaturu. U istom danu sam instalirala printer i novu tastaturu i sad kad stisnem dugme print screen o'ma me tera da štampam tu stranu. Iščupala sam i printer, al' opet isto. A meni je prosto nemoguće da to ne mogu da uradim ni na jednu foru. ![]()
|
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
|
11.06.2006, 21:44
dŽindijanac, probaj sledeće: Dvostruki klik na My Computer, u levom prozoru klikni na plusić pored ikonice Control Panel, pa zatim klikni na Printers and Faxes. U desnom prozoru bi, nakon toga, trebalo da se pojavi spisak svih tvojih instaliranih štampača, pri čemu je samo jedan od njih (taj koji si poslednji instalirala) čekiran kao podrazumevani (default) štampač. E sad, probaj da desnim klikom na neki drugi štampač i izborom opcije "select as default" ili nešto slično, neki drugi štampač odabereš kao podrazumevani, pa zatim probaj opet da koristiš taster Print Screen i javi šta se dešava. Ako ne uspe, moraćeš da mi na PM javiš svoj ID na MSN-u, ICQ, ili whatever Instant Messenger u r using, kako bismo prešli na online po dršku (namerno ostavljen razmak
).P.S. Imaj u vidu da sledećih sat i kusur neću biti available, jer me upravo komšinica zvala na kafu! |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
|
11.06.2006, 21:58
Hehe i komshinica zove po drshku? Aferim!
Ziv bio junache!Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
12.06.2006, 01:51
Citat:
i tamo u uputama pise za to formatiranje diska elem, dalje mi je chika rek'o da moram da 'ocistim' nesto (ne znam jel se bas tako izrazio ) kao u stilu da bude prazan kao onda kad se kupi.. ali ja, jel' te, nemam taj cd koji sam navodno dobila kad sam kupila igracku (zbilja se ne secam nikakOvog cd/a) i onda mi je rek'o da mogu da ga kreiram (start>programs>recovery tolls>create recovery disc) potom kad to kreiram idem ponovo start>aksesoris>system tools>system recovery ja krenula sinocke da kreiram taj disk.. al' kaze da mi za to treba 8 praznih cd/a ili 2 za DVD nista nisam skuzila, pa sam odlozila to.. rek'o da prvo priupitam nekog ko zna...nije virus, kaze chika Norton da je sve po tom pitanju ali nesto shteka.. osetim to ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 01.06.2008 18:01
Godine: 31
|
24.06.2006, 03:30
Nisam neki stručnjak, ali mi se čini da ne bi trebala ništa sama da radiš!!! Ako ne možeš ni sa chikom da se sporazumeš, kako ćeš tek ovde! Bez ljutnje, ja to iz najbolje namere, ali ako oćeš da nastaviš sa operacijom srećno!
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
|
25.06.2006, 01:05
Citat:
![]() |