|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Simptomi virusa i kako ga izlečiti!? |
|
Odgovor: Simptomi virusa i kako ga izlechiti!? |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:59
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Simptomi virusa i kako ga izlechiti!? -
13.02.2008, 07:20
Veštico, ja mislim da ti moraš da kažeš čikama šta se to čudno dešava sa tvojom igračkom da bi ti pomogli
![]() A dok ne dođu čike ja sam ti našla ovaj tekst, koji ne znam da li valja (kazaće čike), al' čitaj, vežbaj oko. ![]() Citat:
![]() Preuzeto sa neta
|
|
|
|
|
Odgovor: Simptomi virusa i kako ga izlečiti!? |
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 19:43
Pol: Muško
|
Odgovor: Simptomi virusa i kako ga izlečiti!? -
14.02.2008, 14:36
Citat:
ako nemaš nešto od antyspy softvera (uglavnom svi takvi programi u svom imenu imaju "spy" tako da ćeš ih lako pronaći u start meniju) skini sa neta Spybot Search & Destroy 1.5.2 (free je) http://filehippo.com/download/f49c54...2a15/download/ - kada ga instaliraš, ažuriraj bazu podataka (update) - nakon toga pokreni skeniranje (chek for problems) samo skeniranje će malo duže da traje - kada ga završi, izbaciće ti listu pronadjenih problema nemoj da te uplaši njihov broj, uglavnom su u pitanju kukiji pokreni korekciju prblema, - ako ti nakon korekcije javi da je izbrisao sve špijunske botove OK -ako javi da je za to potreban restart računara, uradi tako, po završetku snimi log file, pa se javi na pp da vidimo šta daljeŠto se tiče AntiVirus programa (koliko se sećam imaš nešto od njih) važi ti isto skeniranje (moglo bi i dubinsko), i zatim dezinfekcija, brisanje, ili karantin ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Simptomi virusa i kako ga izlečiti!? |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Kako reaguju horoskopski znaci kada su uhvaćeni u laži? | Goga | Astrologija | 17 | 28.05.2008 13:03 |
| Iskustva ili dozivljaji sa carine... | SQUAW | Turizam i putovanja | 7 | 03.02.2008 12:00 |
| Kako si mogao? | SQUAW | Kućni ljubimci | 5 | 03.02.2008 01:52 |
| CKM: KNOW HOW - Kako biti sovinista! | HLEBmaster | Humor i zabava | 0 | 03.10.2007 03:27 |
| Marina Ivanovna Cvetaeva | SQUAW | Poezija | 13 | 27.11.2006 06:57 |