VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima...
staro
  (#31 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:28
Pol: Žensko
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 09.02.2008, 20:31

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
a dal kod prijatelja ima titlova; u kom formatu je film; na kom to playeru ne možeš naći titlove (znači koji player koristiš); kako si ih prebacila na komp?
paa pretpostavljam da je on imao titlovanje, poshto provereno znam da ne zna shpanski a probala sam na windows media i real playeru, nema prevoda ni na jednom a prebacila sam film tako shto sam ga samo izbacila na desktop sa trekstora.. film normalno radi na shpanskom, ali nema prevoda

eee josh jedan problem, nije filmske vrste, vec muzichke.. neki dan sam skinula itunes (samo iz ralzoga da mogu podcastingom da skinem emisije sa b92) i kad sam krenula da slusham muziku (koju inache slusham u real playeru) pola pesama mi je bilo za real playeru, a pola za itunes shta treba da uradim da ponovo sve bude za real player? valjda kuzhite shta sam htjela da kazhem

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 09.02.2008, 20:57

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
paa pretpostavljam da je on imao titlovanje, poshto provereno znam da ne zna shpanski a probala sam na windows media i real playeru, nema prevoda ni na jednom a prebacila sam film tako shto sam ga samo izbacila na desktop sa trekstora.. film normalno radi na shpanskom, ali nema prevoda
Možda ti se titl "zagubio" prilikom takvog prebacivanja, mada mislim da bi ipak morala da ga možeš učitati sa kompa, problem bi bio da ga gledaš sa "kućnog bioskopa", ili dvd playera,
Ako imaš instaliran K-Lite codec pack, u njemu imaš Media Player Classic, on bi morao da učita titlove
Probaj neki drugi plejer, recimo Nero Show Time. Predpostavljam da njega imaš već instaliranog.
Citat:
eee josh jedan problem, nije filmske vrste, vec muzichke.. neki dan sam skinula itunes (samo iz ralzoga da mogu podcastingom da skinem emisije sa b92) i kad sam krenula da slusham muziku (koju inache slusham u real playeru) pola pesama mi je bilo za real playeru, a pola za itunes shta treba da uradim da ponovo sve bude za real player? valjda kuzhite shta sam htjela da kazhem
Titlovi u Deamon i Alkohol 120%

A tu ti je i preporuka koji plejer da koristiš

staro
  (#33 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 10.02.2008, 08:01

Skvo ostavi tako ako sad sve radi. To drugo sam stavio ako ovo ne proradi.

A Jigi, ako su ti pesme neke u iTunes formatu m4a (pretpostavljam), mislim da na realplayer-ovom update-u ima da se skine plug-in za mpeg4 iliti m4a i m4v koji iTunes pravi kad skidas muziku sa CDa ili kad mu dozvolis pri instalaciji da konvertuje muziku.

電子男の子

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi > Problemi sa HD filmovima, formatima...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Berza filmova - izgubljeno/nadjeno kissigirl Film i pozorište 79 23.06.2008 21:58
Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! jega Softverski problemi 9 21.12.2007 00:21
Ucestali problemi sa sajtom Lady S Spomenar 29 07.05.2007 18:24
Moji hardverski problemi SQUAW Hardverski problemi 26 15.02.2007 03:38
Problemi kod beba SQUAW Roditeljski kutak 0 12.01.2007 22:20