VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 12:42

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
P.S. Poslao sam ti privatnu poruku sa mojim MSN kontaktom, pa me ubaci na listu, bice mi lakse da ti tako objasnim.
Da t' kažem umesto 'Leba, pošto znam da on ne bi ovo propustio. Neće ti biti lakše Moja sućut, a sad ću te ubacim na listu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu...
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 13:53

Samo da javim da mi je sve uspelo, što je rekao Japanac sa onim PIO, i da sad sve radi bez seckanja i sa diska

Hvala vam dečki, hvala velika

staro
  (#13 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 21:04
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 14:12

Japanac, fala velika shto si joj to reshio...
Meni HD radi odlichno, nesam imao problema sa PIO modovima etc...

Zziveo rapidshare i internet revolucija, ziveo MKV i HD rezolucija!

By the way, shto se tiche stavljanja na listu MSN .......Jadan dechko ... ccc... vratite mu pare od ulaznica...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#14 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Godine: 26
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 14:37

Nema veze, ako imam vremena, uvek sam rad da pomognem ljudima, ali samo onima koji pitaju jednom za jedan problem.

電子男の子

staro
  (#15 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 14:42

Citat:
Da t' kažem umesto 'Leba, pošto znam da on ne bi ovo propustio. Neće ti biti lakše Moja sućut, a sad ću te ubacim na listu
Izjavljujem i ja saučešće
sad si ga naje'o ko zuti
Citat:
Samo da javim da mi je sve uspelo, što je rekao Japanac sa onim PIO, i da sad sve radi bez seckanja i sa diska
svaka ti čast
i na znanju, a i na strpljenju
... ja sam se namerno povukao, moje "znanje" + koliko sluša
napravio bih joj još veći karambol na

staro
  (#16 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Godine: 26
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... - 19.10.2007, 15:02

ma samo ako zna da opise problem, nista nije tesko, dok ne skontam o cemu se radi, kad skontam ... u dve reci objasnim, ali lakse je preko MSNa nego na forumu.

電子男の子

Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima...
staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 26.01.2008, 19:42

Mislimmm, da. Ja Opet.

Neki filmovi rade savršeno, a negde me zeza slika vs zvuk - nije usklađeno. Čujem da pucaju i pre nego akcije bude. A oni sede ljudi, razgovaraju, niko još ne zna da će pucnjava da bude za 5 minuta niti da će neko da umre. Samo ja! Neću

Odem ovde:

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=7888

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=3571

Skinem CoreAVC i sve tako uradim i opet isto

p.s. Nisam kopirala film na hard, puštala sa diska. Dakle, neki rade, neki ne. Tačnije, jedan radi

Zna li ko pomoć? Eboya nema na msn-u. Možda se čovek i krije od mene

staro
  (#18 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 26.01.2008, 20:22

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Mislimmm, da. Ja Opet.

Neki filmovi rade savršeno, a negde me zeza slika vs zvuk - nije usklađeno. Čujem da pucaju i pre nego akcije bude. A oni sede ljudi, razgovaraju, niko još ne zna da će pucnjava da bude za 5 minuta niti da će neko da umre. Samo ja! Neću

Odem ovde:

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=7888

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=3571

Skinem CoreAVC i sve tako uradim i opet isto

p.s. Nisam kopirala film na hard, puštala sa diska. Dakle, neki rade, neki ne. Tačnije, jedan radi

Zna li ko pomoć? Eboya nema na msn-u. Možda se čovek i krije od mene
Dal je u pitanju hd ?
ako je on u pitanju, a mislim da jeste
jer ako sam dobro razumeo svaki put slika kasni za tonom
problem se verovatno može rešiti podizanjem bufera (mada ne mora da znači )
sad ja to ne bih preporučivao, - razloge, i šta se dešava će ti mnogo bolje objasniti eboye kad se pojavi
Lično sam uvek bio za prebacivanje filmova na hard i gledanje sa njega: štedi se čitač, i redje se dešavaju slični problemi.
Sad to ima i svoje mane, dugo traje ... i zahteva priličano velik hard disk
no pogledaj šta se dešava sa nekim od problematičnih filmova kada ga učitavaš sa harda
šta god da se desi, to će otkloniti neke nedoumice

Koji je format u pitanju
možeš jednostavno pogledati iz KMPlayera
--> desni klik mišem --> media info

... tu uglavnom kaže sve što je bitno za medija fajl

Poruku je izmenio Arthur Dent, 26.01.2008 u 20:28. Razlog: HD High definition - umesto HDD Hard Disk Drive

staro
  (#19 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 26.01.2008, 20:49

Isti format i koji radi i koji ne radi kako treba. .mkv

Ma, HD sigurno, nisam tu pogrešila, toliko znam.

Ne znam šta ti je to podizanje bufera, ali išla sam i na playback u KMPu (General) pa u work priority i čekirala superspeed, pomerila priority class na not recommended... i isto

Prebaciću na hard, pa ću javim