|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
19.10.2007, 13:53
Samo da javim da mi je sve uspelo, što je rekao Japanac sa onim PIO, i da sad sve radi bez seckanja i sa diska
![]() Hvala vam dečki, hvala velika ![]()
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 21:04
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Sve što ste oduvek želeli da znate o Windows-u, Office-u i još koječemu... -
19.10.2007, 14:12
Japanac, fala velika shto si joj to reshio... Meni HD radi odlichno, nesam imao problema sa PIO modovima etc... Zziveo rapidshare i internet revolucija, ziveo MKV i HD rezolucija! By the way, shto se tiche stavljanja na listu MSN ..... ..Jadan dechko ... ccc... vratite mu pare od ulaznica... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Godine: 26
|
19.10.2007, 14:37
Nema veze, ako imam vremena, uvek sam rad da pomognem ljudima, ali samo onima koji pitaju jednom za jedan problem.
![]() 電子男の子
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
19.10.2007, 14:42
Citat:
![]() sad si ga naje'o ko zuti ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() i na znanju, a i na strpljenju ![]() ... ja sam se namerno povukao, moje "znanje" + koliko sluša ![]() napravio bih joj još veći karambol na ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Godine: 26
|
19.10.2007, 15:02
ma samo ako zna da opise problem, nista nije tesko, dok ne skontam o cemu se radi, kad skontam ... u dve reci objasnim, ali lakse je preko MSNa nego na forumu.
![]() 電子男の子
|
|
|
|
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... -
26.01.2008, 19:42
Mislimmm, da. Ja
Opet.Neki filmovi rade savršeno, a negde me zeza slika vs zvuk - nije usklađeno. Čujem da pucaju i pre nego akcije bude. A oni sede ljudi, razgovaraju, niko još ne zna da će pucnjava da bude za 5 minuta niti da će neko da umre. Samo ja! Neću ![]() Odem ovde: http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=7888 http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=3571 Skinem CoreAVC i sve tako uradim i opet isto ![]() p.s. Nisam kopirala film na hard, puštala sa diska. Dakle, neki rade, neki ne. Tačnije, jedan radi ![]() Zna li ko pomoć? Eboya nema na msn-u. Možda se čovek i krije od mene ![]()
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
|
26.01.2008, 20:22
Citat:
ako je on u pitanju, a mislim da jeste jer ako sam dobro razumeo svaki put slika kasni za tonom problem se verovatno može rešiti podizanjem bufera (mada ne mora da znači )sad ja to ne bih preporučivao, - razloge, i šta se dešava će ti mnogo bolje objasniti eboye kad se pojavi Lično sam uvek bio za prebacivanje filmova na hard i gledanje sa njega: štedi se čitač, i redje se dešavaju slični problemi. Sad to ima i svoje mane, dugo traje ... i zahteva priličano velik hard diskno pogledaj šta se dešava sa nekim od problematičnih filmova kada ga učitavaš sa harda šta god da se desi, to će otkloniti neke nedoumice Koji je format u pitanju možeš jednostavno pogledati iz KMPlayera --> desni klik mišem --> media info ... tu uglavnom kaže sve što je bitno za medija fajl ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
26.01.2008, 20:49
Isti format i koji radi i koji ne radi kako treba. .mkv
![]() Ma, HD sigurno, nisam tu pogrešila, toliko znam. Ne znam šta ti je to podizanje bufera, ali išla sam i na playback u KMPu (General) pa u work priority i čekirala superspeed, pomerila priority class na not recommended... i isto ![]() Prebaciću na hard, pa ću javim ![]()
|
|
|
|