VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
advanced system optimizer
staro
  (#1 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
advanced system optimizer - 11.05.2006, 20:40

imam veliki problem. dakle, imam instaliran advanced system optimizer, koji ima mnostvo korinsih programcica, jedan od njih je i "file and folder encryptor".
i da kazem da racunar dijelim sa bratom. zastitila sam jedan folder sa tim encryptorom. nisam par dana otvara taj folder, da bi se danas nemilo iznenadila em, da je folder prazan, em da nemam pristup. naravno, probala sam ka "otkljuchati" sifrom, ali ne regauje: access is denied; i sada se mogu slikati. sada ne znam da li mi je brat kopao po folderu, u dva dana je bar tri puta obarao sistem i tako dalje, i da li to ima neke veze sa tim, ali nemam pojma sta da radim. i da, pojavljuju mi se neke nove opcije kao sto su "hide extension toggle" i "hidden files toggle", a brat mi rece da su to neke nove windowsove opcije, a ni ja ni on nemamo pojma cemu sluze. jel neka dobra dusa zna sta sada da radim sa tim prokletim folderom???

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: advanced system optimizer
staro
  (#2 (permalink))
_M__74_
Novi član
_M__74_ je na dobrom putu

Član od: 11.05.2006.
Poslednji login: 27.05.2006 01:02
Pol: Muško
Odgovor: advanced system optimizer - 12.05.2006, 00:00

Probaj da ponovo instaliras pomenuti program, i tek tad pokusaj da otkljucas folder.

Odgovor: advanced system optimizer
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Odgovor: advanced system optimizer - 12.05.2006, 13:17

mislim da prgram ima neku gresku, pa sam ga izbrisala, a za prokleti folder nema veze.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi > advanced system optimizer
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Windows Vista Lady S Softver 53 24.02.2008 22:10
AMD - Advanced Micro Devices goldie Hardver 11 20.01.2007 08:01