|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Photoshop problemi |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:57
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Photoshop problemi -
25.12.2007, 09:24
Mislili ste dugo će trebati da se ponovo javim E pa prevarili ste se ![]() Imam CS3. Nisam ga koristila ranije, na starom hardu mi je sve radilo ok sa prošlim photoshopom. Radilo je i ovde sve što sam probala do sad, ali ovo ne znam zašto se dešava i kako da popravim. Kada hoću da pišem po slici, javi mi ovo: ![]() Kada odem na layer, mnogo opcija mi je u albino fazonu pa ne mogu ništa da podesim, a čini mi se da treba da idem na flatten image, a možda i ne ![]() ![]() Po netu što sam gledala niko nema pojma zašto je to tako i šta treba tu da se radi... http://objectmix.com/adobe-photoshop...t-working.html ... a rekoše mi da nisam jedina sa ovim problemom... Ima li neko neko rešenje ili sličan problem? ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Photoshop problemi |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Photoshop problemi |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... | SQUAW | Muzika | 389 | 01.07.2008 15:00 |
| Problemi sa Torrentom | pristevac85 | Softverski problemi | 18 | 22.03.2008 14:54 |
| Ucestali problemi sa sajtom | Lady S | Spomenar | 29 | 07.05.2007 18:24 |
| Besplatan Adobe Photoshop Online | goldie | Softver | 1 | 08.03.2007 10:19 |
| Problemi kod beba | SQUAW | Roditeljski kutak | 0 | 12.01.2007 22:20 |