VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Titlovi u Deamon i Alkohol 120%
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:18
Pol: Žensko
Godine: 33
Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 06.09.2007, 18:12

Da li neko može da mi napiše kako da učitam titl u Deamonu ili Alkohol 120% Ima neka opcija ali daje samo Titl 1 i kad uključim to ništa se ne dešava

enibadi?

sorry kolega za offtopic

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120%
staro
  (#2 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 00:07

Ummm... Mozhesh malo da pojasnish? Shta tachno zhelish da izvedesh sa titlom? Alkohol 120% beshe neshto kao Nero, za kopiranje CD/DVD... Chisto da znam o chemu se radi, kako da ti pomognem, ili bar da pokusham

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 19:48

Skinula sam neki film sa neta koji je u bin extenziji (tako se kaže?) dobila sam objašnjenje da to mogu da gledam samo uz pomoć virtuelnog drajva, sve sam to lepo odradila samo što u tom plejeru koji mi se pojavljuje kad startujem film u virtuelnom nema tu opciju ubacivanja titla tj. ja ne mogu da je nadjem
Piše na jednom dugmiću change language ali tu mi daje neku opciju Audio 1 (čini mi se ) i to je to...ništa se ne dogadja. Inače to je neki Nero plejer (shit plajer )

Jesam sad dobro postavila pitanje?

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 19:52

Samo napred, dobro ti ide, ja te tek sad ne razumem ja ne znam ni šta je ovo u naslovu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...

Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 20:02

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Samo napred, dobro ti ide, ja te tek sad ne razumem ja ne znam ni šta je ovo u naslovu

jbg sinoć sam žurila da gledam film pa me mrzelo da objašnjavam zato sam ga gledala bez titla

staro
  (#6 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 00:33
Godine: 32
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 20:07

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Inače to je neki Nero plejer (shit plajer )
Pa otvori onda u nekom drugom playeru u kome znas da radis sa titlovima
Alkohol ti koristi samo kao virtuelni drive. Ne gledas ti filmove u alkoholu
A mozes sa alkoholom i da narezes ili napravis image file od cue i bin fajlova, mada nema potrebe jer mozes vec da ih gledas preko virtuelnog driva.
Jel jasno? Jasno jeeeeeeeee...

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#7 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 23:56
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 20:27

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Skinula sam neki film sa neta koji je u bin extenziji (tako se kaže?) dobila sam objašnjenje da to mogu da gledam samo uz pomoć virtuelnog drajva
Filmove sa bin extenzijom, gledam iz VLC playera, bez ikakvog maltretiranja sa Alkoholom. Tamo imas i opcije za subtitlove.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#8 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 07.09.2007, 20:49

Evo vidim ljudi me preduhitrishe pa odgovorishe

Lichno nisam nikad skinuo film sa neta u vidu image-a, pa se nisam sretao sa dotichnim problemom, ali recimo da bi varijanta bila sledetja:
1. U virtual drive software uchitash taj image (recimo Nero ImageDrive)
2. Pristupish tom virtualnom drajvu kao dodatnom CD uredjaju
3. Pokrenesh film iz nekog obichnog player-a (recimo Media Player Classic)
4. U player-u, uchitash titlove sa harda
5. Uzhivash u filmu

Dodushe, ja izbegavam titlove, jer su u 95% sluchajeva totalno idiotski i nemaju veze sa onim shto je na filmu, skroz su pogreshni, a i odvlache pazhnju... Umesto toga, gledam i slusham film, i mnogo je zanimljivije tako Dodushe, za ovo je neophodno malo bolje poznavanje engleskog jezika, ili nekog drugog, ako je film druge produkcije...

Hope this helped

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...

Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 08.09.2007, 06:12

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
Pa otvori onda u nekom drugom playeru u kome znas da radis sa titlovima
Kako da otvorim neki drugi pleyer kad mi se automatski pali ovaj

Citat:
Jel jasno? Jasno jeeeeeeeee...
Nije jasno

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
1. U virtual drive software uchitash taj image (recimo Nero ImageDrive)
2. Pristupish tom virtualnom drajvu kao dodatnom CD uredjaju
3. Pokrenesh film iz nekog obichnog player-a (recimo Media Player Classic)
4. U player-u, uchitash titlove sa harda
5. Uzhivash u filmu
Jel može to da mi se objasni step by step?

Citat:
Hope this helped
eeee oko mene treba da se potrudiš