|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! |
|
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! |
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 14.08.2008 00:26
Pol: Muško
|
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! -
17.12.2007, 23:58
Citat:
Imam W-xp i nema veze sa netom to sto sam izgubio.Valjda nema. Udjem u svoje foldere sa slikama i na ekranu samo ikonice formata u kom su memorisane. Nebi to ni primetio,da nisam hteo u mailu da atachujem neku sliku. E tada muke,jer niko nezna imena svojih slika,pa je sve totalno nepregledno bez thumbnailsa. Medjutim to se desava u bilo kom segmentu,bilo koja partija-i "c" i "d"!!Gde god postoji i jedna slika,pa makar i iz setupa neke instalacije,nemogu da vidim sta je. Moram da otvorim sliku sasvim,pa mishem,tj,tockicem da listam do besvesti. Nije problem da tako pregledam,ali to nije resenje,jer je ta funkcija preko potrebna. |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:00
|
18.12.2007, 10:21
Pogledaj sliku.
Da li ta opcija postoji kod tebe? Klikni na nju. ![]() |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
18.12.2007, 21:22
Da prika,postoji,nigde se nije izgubila,ali nefunkcionise ama nigde,ni u jednom prozoru.ACDSee mi je program za slike,tj,formati su mi svi u njemu.Otvorim folder sa slikama,opcija je na thumbnailsu,ali su slike i dalje u ikonama.Da bi imao bolji pregled,sortirao sam ih po imenu,pa zatim otvorim prvu po redu i onda ih listam,sve dok nedodjem do koje treba.Neizgleda strashno,ali nervira i umara.Medjutim,kad kliknem dva puta na,vec otvorenu,sliku,tada mi se pojave sve slike u tumb... na novom i drugacijem ACDSeee-u.Tada imam pregled,ali je komplikovan i nedostupan kad saljem sliku na mail,atachujem ili dodajem u pismu ili bilo sta da radim.Bilo sta sto mi se pojavi na malom izbornom prozoru,takodje nefunkcionise thumbnails!!!
Nadam se da sam bio jasniji. |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
19.12.2007, 09:34
Citat:
Sudeći po delu rečenice koji sam boldovao i obojio u plavo rekao bih da ti je problem sa thumbnails-om prisutan na nivou Windowsa ... ali sudeći po tvojoj poruci gde potenciraš na programu ACDSee deluje mi da je problem u tom programu ... pa probaj kada uključiš ACDSee da odeš na Tools/Options i dobićeš ovaj panel gde treba da resetuješ podešavanja u ACDSee-u ![]() Nije mi jasan onaj deo koji sam obojio u crveno, odakle ti novi ACDSee?! Da li si možda instalirao neku verziju tog programa u zadnje vreme? • Zanima me da li kada otvoriš Windows Explorer i izabereš da se fajlovi vide kao Thumbnails to dobiješ na ekranu? Šta se dešava u ACDSee programu kada izabereš opciju Thumbs + Details? Delovalo mi je u jednom momentu kao da ti Refresh ne radi kako treba a pada mi na pamet kako bi taj nedostatak Thumbnailsa mogao biti posledica slabije mašine prilikom ulaska u neki folder gde ima puuuno slika. Tada računaru treba dati malo vremena da on to obradi i prikaže ... probaj malo da sačekaš kada upališ ACDSee pa posle nekog vremena pritisni F5 i vidi da li je pokazao sličice ... |
|
|
|
|
|
|
Senio®
|
19.12.2007, 17:06
Zahvaljujući Arthur Dent-ovoj poruci, kapiram da je problem do Windows-a ...
preporučiću ti rešenje koje bi trebalo da ti pomogne. Pokreni komandu Run... na start baru i ukucaj: regsvr32 /i shimgvw.dll potom pritisni ENTER i restartuj računar. Ovo isto rešenje je pronašao i Zmax na netu pa mi je poslao na pm ... pa joj se u to ime zahvaljujem, kao i #42. Javi da li je uspelo, vidiš da nas je više koji smo mislili na tebe ... nemoj nas ostaviti u nedoumicama jer volemo kada uspemo da lociramo i otklonimo neki kvar. |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
|
20.12.2007, 22:15
RAAADIIIII!!!!!
SVE RADI!!!!! VIDIM SLIKE,VIDIM SLICICE!!! KOGA DA IZLJUBIM??? IMAM DOBAR FILING ZA NESTO NA PRVU LOPTU,PA SAM ODMAH OBAVIO OVO SA "RUN"-om!!! Iz prve je uspelo!!! Neverovatno je kako ste me usrecili!!! Hvala. Znam da je malo ta kratka rec,ali necu vam ostati duzan,to vam jega kaze.OBECAVAM!!!!! |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 02:56
Pol: Žensko
|
20.12.2007, 23:55
Samo sam propratila problem-nikad pre cula za isti..
i tako se radujem da ste pomogli Jegi! E, cestitke od sveg srca! Svakoga dana u svakom pogledu... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|