|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Lan Driver |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 14.05.2008 06:59
Pol: Muško
Godine: 37
|
Lan Driver -
09.12.2007, 20:25
Zdravo svima!
Imam sledeci Problem:kupio sam Maticnu-http://geizhals.at/a202874.html-(preko eBay-a,skoro novu)medjutim tip nema Drajver CD,pa sad ne mogu da skinem Drajvere sa Interneta jer ne mogu na Internet zbog neinstaliranog LAN-a(moj provajder ne moze da me prikljuci jer mi LAN fali).Imam samo 1394 mreznu karticu.Skinuo sam sa ASUS-ovog site najnoviji Lan Drajver (na drugom PC-u) medjutim ne uspeva mi nikako da ga narezem na CD-u ili bilo kako drugacije instaliram na novom Kompu! Molim za POMOC! |
|
|
|
Odgovor: Lan Driver |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 14.05.2008 06:59
Godine: 37
|
Odgovor: Lan Driver -
10.12.2007, 05:00
Citat:
Radi se o tome da ja neman Drajver CD(koji ide uz Maticnu) pa ne mogu da se povezem sa Internetom zato sto mi fali Mrezna kartica(pise mi samo da imam 1394 Firewire).Moj Provajder trazi da bi imao Internet i da bih mogao da prijavim PC Mreznu karticu to jest LAN).Kada me prikljuci sa Internetom lako cu ja onda da skinem sve ostale Drajvere i najnoviji BIOS,ali do tada sam nemocan... ![]() PS.Driver je skinut sa ASUS-ovog sajta na drugi PC koji radi bez Problema,pa je sada problem kako taj driver da prebacim na novi PC? Da li ste me sada razumeli? |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 07:19
|
Odgovor: Lan Driver -
10.12.2007, 08:09
Citat:
Možeš da kopiraš i na USB Removable Disk kao što ti je rekao Papak ... ali da se sada ne upetljavamo ... ali ako imaš neki takav diskić i ako ti je poznato o čemu se radi to bi bilo brže i elegantnije rešenje. Citat:
Potrebno je da ga najprostije što znaš premestiš sa tog starijeg računara na novi, potom kao što rekoh biće dovoljno da klikneš dva puta na taj fajl ... & dont worry be happy PS. Kasnije ću pogledati ko je proizvođač tog Network adaptera na ploči pa može drajver da se skine i sa njihovog sajta, sada sam tanak sa vremenom ... Dodatak, da ne kucam novu poruku: Potpisnik LAN adaptera je Marvel, u pravu si za DOS driver na Asus-ovoj stranici ali to tebe ne zanima ... Skini Nvidia Chipset Driver Package V9.19 for Windows 2000/XP/XP MCE/2003 to ti je oko 32,82 (MBytes) - mislim da si rekao da koristiš Win XP. Prvo to skini, prebaci na novi komp, pokreni i instaliraj ... potom proveri da li ti nešto nedostaje. Evo ti link: http://support.asus.com/download/download.aspx Potom će ti svakako trebati i Audio driver pa ponovi postupak. To bi trebalo da je sve što je tvom računaru potrebno. |
||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Lan Driver |