VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120%
staro
  (#11 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 08.09.2007, 11:24

Citat:
irnik kaže: Pogledaj poruku
Drugi nacin je da odes na my computer, nadjes file, pa desnim klikom misa izaberes open with pa izaberes player koji hoces.

Nadam se da je sad lakse
Još bi dodao na to:
potvrdi da ti fajlove sa tom extenzijom, svaki put otvara sa odabranim programom.

U NeroShowTime subtitle menjaš pritiskom na tipku "U"
i NeroShowTime i nije toliko loš plejer, koliko mu je skin ružan (važi samo ako si ga instalirala u paketu sa Nero Burning ROM 7 ) i koliko je VLC Player bolji od njega

Ako ti je posebno instaliran u paketu sa Nero Vision Exspresom, najbolje ti je da ga preko Add/Remove celog unistališeš (pod uslovom ako ti Nero vision exspres nije potreban za obradu video materijala)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Godine: 31
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 08.09.2007, 19:57

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Kako da otvorim neki drugi pleyer kad mi se automatski pali ovaj

Nije jasno
Kod mene su samo chasovi erot'ke besplatno
Za ovo drugo moramo da se dogovorimo

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#13 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 11.09.2007, 18:50

Citat:
eeee oko mene treba da se potrudiš

Oko tebe koleginice uvek Samo, znash, lakshe je da ti pokazhem, nego da ti pishem ovde, lakshe se pamti

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#14 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 11.09.2007, 19:06

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
J

Nema meni bez Arthura ništa

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
Kod mene su samo chasovi erot'ke besplatno
Za ovo drugo moramo da se dogovorimo
Svrati ti kod mene na erotiku svašta nešto tamo piše

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Oko tebe koleginice uvek Samo, znash, lakshe je da ti pokazhem, nego da ti pishem ovde, lakshe se pamti
ja možda jesam plavuša....

Hvala i koleZinici Irnik na pomoći

staro
  (#15 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 11.09.2007, 20:28

Citat:
ja možda jesam plavuša....
Ma nisam ja to zato kaz'o koleginice, neg' ja to svima kazhem, daj' da ti ja pokahem, pa tje ti bude jasno... To vishe ide meni na dushu, jer ne umem bash najbolje da objasnim... (a i dobar je nachin za upoznavanje devojaka )

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#16 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA će uskoro postati poznat članStOlA će uskoro postati poznat članStOlA će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.06.2008 22:59
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 20.09.2007, 10:51

софтвер под именом IGI.Subtitler независно пушта титл са одбараним видеом, тако се може и живи програм са сателита гледати са титлом на пример или било који пуштени филм, а у твом случају је најбоље да после постављања .бин фајла у алкохол или сродни алат, отвориш драјв који користи алат и копираш садржај на неку другу локацију и на ту локацију поставиш и титл тако ће ти сваки плејер учитавати као што си и навикла, .bin фајл ти више није неопходан и може се брисати.

staro
  (#17 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 20.09.2007, 23:16

Mislim da je ipak najbolje da mount-uje bin file u daemon, i da udje na taj novostvoreni virtuelni drajv na desni klik open, posto ocigledno ima autoplay namesten, i da odatle prekopira film. Pretpostavljam da je to neki VCD ili SVCD format, ako ne DVD, u prvo i drugom slucaju dovoljno bi bilo da .dat file sa tog virtuelnog drajva ili koji je vec najveci iskopiras na neku drugu lokaciju, ako je DVD slika u pitanju onda sa DVD Decrypterom skines na hard. U prvom i drugom slucaju taj dat ili vob file moes pustiti sa bilo kojim playerom koji podrzava i titlove KMPlaye, BS, MV2 ... a ako je DVD u pitanju onda sa IGI.Subtitler-om kao sto je Stoja predlozio.

電子男の子

staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 06.01.2008, 00:47

EEeeEEee da, da ne zaboravim Stigne mi film sa .bin ekstenzijom i ove se teme uopšte ne setim, jer nisam ni tada skontala o čemu je reč, a i nemam ni taj Deamon ni Alcohol. Otišla malo na ES, pa čitala i pretvorila to u Neru, spržila tj, na CD i dobijem neki Video CD. Njega pokrenem u Power DVD-u - radi (mojoj sreći nikad kraja ), ali avaj, nema šanse da se učita prevod. Dobro, odgledam bez prevoda, nije frka. Posle se setim da probam iz KMPlayera (genije, suvi genije) i učitava titl E sad sam se tek setila ove teme, pa sam htela da dodam to uputstvo za Nero, postupno, možda će nekome zatrebati ... na one koji ne razumeju ove mountaše mislim Pola slika našla na netu, a pola slikala

Pa kliknete na Cancel...

Pa onda na preferences...

Ovako treba da bude čekirano, vreme promenite na 84 i apply, ok. Odete na open i nađete folder sa filmom ili šta god ili se on sam odmah ukaže...

Kliknete na ovaj fajl dva puta...

Odaberete najmanju brzinu ( tako pisalo kod mene da preporučuju ) i kliknete na burn . I treba jedan prazan disk da je već ubačen, of skroz. Eto tako sam napravila Video CD

Jedino mi nije jasno jel ja treba sad ono 84 da vratim na 82 ili šta je već pisalo pre ovoga ili to nije bitno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#19 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Godine: 31
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 06.01.2008, 18:00

Pa sljedeci put kad dobijesh .bin otvori ga u u VLC-u direktno bez da uchish kako se rezhu diskovi u Neru A kako se tek mauntuju, to chesh tek da nauchish

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala