|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% |
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% -
08.09.2007, 19:57
Kod mene su samo chasovi erot'ke besplatno
![]() Za ovo drugo moramo da se dogovorimo ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
11.09.2007, 18:50
Oko tebe koleginice uvek Samo, znash, lakshe je da ti pokazhem, nego da ti pishem ovde, lakshe se pamti ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:39
Pol: Žensko
Godine: 33
|
11.09.2007, 19:06
Nema meni bez Arthura ništa
Svrati ti kod mene na erotiku svašta nešto tamo piše ![]() Citat:
ja možda jesam plavuša....![]() Hvala i koleZinici Irnik na pomoći ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
|
11.09.2007, 20:28
Ma nisam ja to zato kaz'o koleginice, neg' ja to svima kazhem, daj' da ti ja pokahem, pa tje ti bude jasno... To vishe ide meni na dushu, jer ne umem bash najbolje da objasnim... (a i dobar je nachin za upoznavanje devojaka
)Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.06.2008 22:59
|
20.09.2007, 10:51
софтвер под именом IGI.Subtitler независно пушта титл са одбараним видеом, тако се може и живи програм са сателита гледати са титлом на пример или било који пуштени филм, а у твом случају је најбоље да после постављања .бин фајла у алкохол или сродни алат, отвориш драјв који користи алат и копираш садржај на неку другу локацију и на ту локацију поставиш и титл тако ће ти сваки плејер учитавати као што си и навикла, .bin фајл ти више није неопходан и може се брисати.
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
|
20.09.2007, 23:16
Mislim da je ipak najbolje da mount-uje bin file u daemon, i da udje na taj novostvoreni virtuelni drajv na desni klik open, posto ocigledno ima autoplay namesten, i da odatle prekopira film. Pretpostavljam da je to neki VCD ili SVCD format, ako ne DVD, u prvo i drugom slucaju dovoljno bi bilo da .dat file sa tog virtuelnog drajva ili koji je vec najveci iskopiras na neku drugu lokaciju, ako je DVD slika u pitanju onda sa DVD Decrypterom skines na hard. U prvom i drugom slucaju taj dat ili vob file moes pustiti sa bilo kojim playerom koji podrzava i titlove KMPlaye, BS, MV2 ... a ako je DVD u pitanju onda sa IGI.Subtitler-om kao sto je Stoja predlozio.
電子男の子
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 33
|
06.01.2008, 00:47
EEeeEEee da, da ne zaboravim
Stigne mi film sa .bin ekstenzijom i ove se teme uopšte ne setim, jer nisam ni tada skontala o čemu je reč, a i nemam ni taj Deamon ni Alcohol. Otišla malo na ES, pa čitala i pretvorila to u Neru, spržila tj, na CD i dobijem neki Video CD. Njega pokrenem u Power DVD-u - radi (mojoj sreći nikad kraja ), ali avaj, nema šanse da se učita prevod. Dobro, odgledam bez prevoda, nije frka. Posle se setim da probam iz KMPlayera (genije, suvi genije) i učitava titl E sad sam se tek setila ove teme, pa sam htela da dodam to uputstvo za Nero, postupno, možda će nekome zatrebati ... na one koji ne razumeju ove mountaše mislim Pola slika našla na netu, a pola slikala ![]() ![]() Pa kliknete na Cancel... ![]() Pa onda na preferences... ![]() Ovako treba da bude čekirano, vreme promenite na 84 i apply, ok. Odete na open i nađete folder sa filmom ili šta god ili se on sam odmah ukaže... ![]() Kliknete na ovaj fajl dva puta... ![]() Odaberete najmanju brzinu ( tako pisalo kod mene da preporučuju ) i kliknete na burn . I treba jedan prazan disk da je već ubačen, of skroz. Eto tako sam napravila Video CD ![]() Jedino mi nije jasno jel ja treba sad ono 84 da vratim na 82 ili šta je već pisalo pre ovoga ili to nije bitno ![]()
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Godine: 31
|
06.01.2008, 18:00
Pa sljedeci put kad dobijesh .bin otvori ga u u VLC-u direktno bez da uchish kako se rezhu diskovi u Neru
A kako se tek mauntuju, to chesh tek da nauchish ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |