VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Softver > Softverski problemi

Softverski problemi Negde sam kliknuo i nešto se desilo...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Problemi sa Torrentom
staro
  (#11 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 23:05
Pol: Žensko
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 17.01.2008, 05:15

Sad ću da ga imam Hvala squaw.VLC sam skinula odmah kada je maski napisala.
eboye,hvala što hoćeš da pomogneš,ali ima nas koji smo toliko nepismeni u ovom smislu,da mora da nam se crta,bez zez

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 17.01.2008, 11:45

Sad će sve da bude lakše Evo, našla sam ovo objašnjenje, a ako ti ne bude jasno, slikaće ti neko ili objasniti detaljnije, samo kaži.

Pomoc: Kako da skinem film preko torrenta?

Instaliraš utorrent i pokreneš, odeš na neki od sajtova, npr:

http://www.mininova.org/

Ukucaš u search šta ti treba (npr ukucala si ratatouille), dobila si ovo:

http://www.mininova.org/search/ratatouille/seeds

Kliknula si npr na taj treći (preporučujem prvo sve ono gde piše axxo, slika dobra), onda si dobila ovo:

http://www.mininova.org/tor/945435

Klikneš na download i on bi ga trebao prebaciti u utorrent (ono što si instalirala) i početi da skida

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 23:05
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 17.01.2008, 13:48

h v a l a!

sbb je jutros oko 4-5 ponovo pravio neki prekid u radu ,a "zbog radova" ,ja sam zaspala,tako da ništa,pa ni utorrent još nisam skinula,al saCu

Odgovor: Najbolji torrent sajt
staro
  (#14 (permalink))
nemus74
Novi član
nemus74 je na dobrom putu

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 04.02.2008 16:38
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Najbolji torrent sajt - 04.02.2008, 16:29

pozdrav svima
ja sam nov
skinio sam bittorrent i imam problem :

,,test if port is forwarded properly,,........tu dobijam error

moze li neko da mi pomogne sta da upisem, koji broj porta ili ce mi torrent raditi bez toga?

treba da skinem jedan software koji sam nasao da ima na netu na bitorrentu...
hvala unapred

http://www.torrentz.com/c34a380c0428...813c77e97896ac

Odgovor: Najbolji torrent sajt
staro
  (#15 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 15:08
Godine: 31
Odgovor: Najbolji torrent sajt - 12.02.2008, 13:58

Citat:
nemus74 kaže: Pogledaj poruku
pozdrav svima
ja sam nov
skinio sam bittorrent i imam problem :

,,test if port is forwarded properly,,........tu dobijam error

moze li neko da mi pomogne sta da upisem, koji broj porta ili ce mi torrent raditi bez toga?

http://www.torrentz.com/c34a380c0428...813c77e97896ac
1. skini utorrent, on je najbolji torent klijent

2 uputstvo za forvardovanje http://portforward.com/

Srećno , ja sam se sa tim torentima zajebavao nedelju dana, sve sam klijente isprobao, utorrent, se pokazao najboljim, imam 512/64 i torenti idu standardno 30KB/s, nekad i više, to je maksimalno što sam uspeo izvući (torrenti su čudna sorta).
Ima još jedna caka, ako koristiš XP service pack 2, moraš ga pečovati, jer je on po default-u podešen da prima 10 konekcija, e ti treba da ga pečuješ da prima 50, i to bilo to

PS Ja sam od toga digao ruke i uzeo rapid nalog i sad skidam sve sa brzinama koje se kreću između 50 i 64 KB/s, pa ti vidi

Festina lente

staro
  (#16 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:32
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 21.03.2008, 15:46

Ako je neko rad da mi pomogne, imam sledeći problem :
Trebaju mi neki dokumentarci koji se mogu skinuti samo pomoću torrenta.
Ali...
Ja ne znam šta su torrenti i kako se koriste
Ako se nadje neka dobra duša da objasni step by step, bila bih mu/joj veoma zahvalna

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 17:35
Godine: 33
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 22.03.2008, 13:49

Pa, evo na ovoj temi iznad imaš linkove i objašnjenja Ako si to sve videla, reci đe je ba zapelo pa ćemo dodati

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: danas 22:32
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 22.03.2008, 14:48

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Sad će sve da bude lakše Evo, našla sam ovo objašnjenje, a ako ti ne bude jasno, slikaće ti neko ili objasniti detaljnije, samo kaži.

Pomoc: Kako da skinem film preko torrenta?

Instaliraš utorrent i pokreneš, odeš na neki od sajtova, npr:

http://www.mininova.org/

Ukucaš u search šta ti treba (npr ukucala si ratatouille), dobila si ovo:

http://www.mininova.org/search/ratatouille/seeds

Kliknula si npr na taj treći (preporučujem prvo sve ono gde piše axxo, slika dobra), onda si dobila ovo:

http://www.mininova.org/tor/945435

Klikneš na download i on bi ga trebao prebaciti u utorrent (ono što si instalirala) i početi da skida
Sve je indijanka lepo objasnila samo što bi ja dodao sledeće:

- za pronalaženje i odabir najboljih torenta ja koristim program: Torrent Harvester 0.7b, link za skidanje (FREE je): http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-34987.html

Zašto je bolje na ovaj način? - Torrent Harvester pokreće pretragu torenta za željeni film, zapis... na oko 90-ak torent sajtova i izbaci rezultate pretrage. Moguće je i ove rezultate pretrage dalje filtrirati po raznim kriterijumima, sve u cilju da se odabere najbolji torent. Najbolje je odabrati onaj torent - verziju materijala - filma... koji deli najviše ljudi na netu (što veći broj Seed-ersa/Peers-a to bolje) - jednostavno sortirati pretragu po broju Seed-ersa. Desni klik i odabere se opcija Browse search page - otvori se novi tab ka sajtu sa željenim torentom, skine se torent, ubaci u program za skidanje (Azureus, BitTorent, uTorent...) i to je to.

"Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."

staro
  (#19 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:32
Odgovor: Problemi sa Torrentom - 22.03.2008, 14:54

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa, evo na ovoj temi iznad imaš linkove i objašnjenja Ako si to sve videla, reci đe je ba zapelo pa ćemo dodati
Hvala svima, pomogli su juče Zrnce i Leonard P. tako da sad skida sve u 16

Blago meni sa vama

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni